Bolečine v prsih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
tatjana86 napisal/-a:vem d morm zdrauniku sam po domač povedan nimam jajc pa nočm it pa zvedt da je kej groznga...
cakas da bo se bolj grozno? da se stanje poslabsa? js sm tudi tko razmisljala dokler nisem zarad teh stvari (ker sm se bala kaj mi bo rekla) odlasala in si unicila zdravje. po toci zvonit je prepozno
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- tatjana86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
ŽuŽa napisal/-a:Zdele sm se z mami pogovarjala k mal več ve o zdravstvu k jst. Pa je rekla, da ni nujno da ti bodo takoj delal ta pregled, lahko ti bo dal samo kakšne tablete za želodec.
a joj.
lih tega sm se bala
sej nč mi ne ostane k pa d grem res zdrauniku.
- mala18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2007
- Kraj: route 888
mene pa zanima če je že ktera imela take probleme ki jih mam jst, namreč ko jem kakšne slane stvari (kokice krompirček)me začne v prsih stiskat.In to nekaj časa ne poneha(in težko diham).Mam namen obiska pr zdravniku, ampak bi prej vedeti želela če ima ktera še te težave!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
a ma kera ne ravno bolecine ampak tak obcutek utesnjenosti al kako bi se temu rekl k lezi na trebuhu tko da se prsi ob podlago prtiskajo?! mene vcasih bolijo, pa pol mal prtiskam sm pa tja pa ni kasne reakcije...ah ucash so mi kr odvec
Zivljenje je piskotek!
-
x-girl-x - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2008
- Kraj: Primorska
špelamarela napisal/-a:že pri eni temi sem zastavila to vprašanje, pa ga bom še tu..
pred 14 dnevi sem nehala jemat KT in me zdle ena 2 dni bradavičke bolijo k si jih pritisnem.. je lahko zaradi tabletk k sem prenehala?
sem pa bila tud pred 3 dnevi v solariju in me je kr dobro "nažgalo" .. bi lahka me tudi opeklo in me zaradi tega bolijo?
prosim, svetujte..
Am si mogoče pred menstruacijo al pa med ovulacijo...ubistvu če si 14 dni od tega končala s tabletami si mela tkoj pol menstruacijo tko d vrjetno to ni to...lahko pa da je ovulacija ki se pojavlja 12-14 dni pred naslednjo menstruacijo...Ker mene tudi tko boli ponovadi pred menstruacijo in so ful občutljice da jih skor taknt nemorm.
- gingin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2009
- Kraj: Fredrikstad-Norway
Mene tudi noro bolijo prsi..ampak že kaki dober mesec in ni nič kaj prijetno..danes bom mogla dobit ..ampak me vedno bolijo ne glede na to ali jo imam ali ne...
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Mene večkrat zaboli na zunanji strani dojke in pod pazduho na desni roki. To je po moje vneta mišica...moja sigurno zaradi miške od računalnika!
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Mene vedno bolijo pred menstruacijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov