Bolečina pod rebri

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Charlie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Charlie » 24. Sep. 2008 13:19

Zanima me, če slučajno katera ve, kaj bi lahko pomenila bolečina pod rebri in sicer na mestu,ki je malo desno od želodca?? Traja že tretji dan. Jutri grem k zdravniku, vendar sem se odločila, da še tukaj malo povprašam, če je katera že imela takšen problem in kaj je bilo narobe.

Če pa je že kje kakšna tema, me pa prosim ne napadat, ampak tole zbrišite, še prej pa mi dajte link od tiste.

Hvala za razumevanje in odgovore.
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 24. Sep. 2008 13:36

Mogoče si trebušno prepono preščipnila, to zna par dni trajat. Se lahko izravnaš? Te špika, al je bolj topa bolečina? Mislm, da je zdravnik najboljši naslov...tri dni je le kr velik :wink:
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 24. Sep. 2008 13:41

isto bolecino imam jaz, baje da so lahko zolcni kamni ali je kaj narobe z zolcom..
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 24. Sep. 2008 14:00

ja, mene je kkšne pol leta nazaj začel špikat pod rebri in po parih dneh me je tok bolel da nism mogla normalno hodit, ležat in celo dihat.. in sem šla v dežurno, iz tam pa direktivo v bolnico no in se je izkazal da je šlo za nekakšno pljučno infekcijo.. :?
Uporabniški avatar
Charlie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Charlie » 24. Sep. 2008 14:09

ko ležim me ponavadi ne boli, če pa hodim al pa tekam me pa pika oz. ščipa od trikotnika (nevem a je želodec al kaj drugega) pa malo na desno stran.

na kakšen način pa si lahko pretrgaš trebušno pripono?

A mislite, da obstaja kakšna možnost, da bi imela prehlajene jajčnike. Mislim, da so v bližini in glede na to, da bi mogla dobiti par dni nazaj menstruacijo, pa je nisem, se bojim, da bi blo kaj narobe. res pa je da sem bila v mrzli vodi v soboto (8stopinj) in verjetno obstaja kakšna možnost, da sem se prehladila in je zaradi tega tudi prišlo do zamude?!
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 24. Sep. 2008 14:30

jajcniki lezijo nizje, lahko pa je seveda povezano. Je pa v trebuhu vec stvari, zato bo zdravnik najbolje povedal. Probaj kaksen rupurut ali karkoli ze imas za zelodec...tocno desno od zelodca je pa zolc..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Sep. 2008 14:49

mislim, da ti mi lahko naštejemo tristo diagnoz, pa bo na koncu fdohtar ugotovil, da je čist ena trisopetdeseta :wink:
nevem, najboljš da počakaš zdravnika in bo on povedal kaj je narobe s tabo.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 24. Sep. 2008 15:15

kaj pa slepič?

pojdi k zdravniku.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 24. Sep. 2008 15:21

slepic je nizje...
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 24. Sep. 2008 15:40

Lahko je slepic. Ne boli vedno tam, kjer lezi. Mojo mami je pred leti zvil slepic in jo je bolelo tocno tam, kjer si opisala.

Je pa na tistem mestu nekje tudi zolc. V vsakem primeru se odpravi do zdravnika. Ce je slepic in se ti razlije, imas lahko grozne probleme. Bivsega so komaj resili, ker je predolgo odlasal z zdravnikom in se mu je razlil.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 24. Sep. 2008 16:02

sestro je tudi celo poletje nekaj bolelo. je mislila, da jo boli žolč. potem pa je imela pred 3 tedni napad slepiča. in so jo operirali. zdaj je ok.

drugače pa kar zdravniku omeni, če bi lahko bil slepič ali pa kaj drugega, kar so ostale omenile! imaš pravico, da zahtevaš preiskave!
Uporabniški avatar
Charlie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Charlie » 24. Sep. 2008 16:47

hvala vam vsem za odgovore. bomo videli kaj bo ju3 povedal zdravnik. mogoče pa nebo nič pretiranega. ampak me je vseeno strah.
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 24. Sep. 2008 17:13

Naslovi tem (ter prav tako teme same) na forumu naj bodo smiselni in opisni, da že iz naslova razbereš tematiko teme. Nesmiselna poimenovanja tem bodo preimenovana brez opozorila (primer: če tema govori o težavah v postelji, je nesmiselno, da jo poimenujete Težava ali Help, help, help) ampak bolj opisno: Težave njegovega korenjaka v postelji.

To je prva točka pravilnika zato prosim, naslednjič, ko temo odpreš, daj smiseln naslov.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov