Bolečina med lulanjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
MSN- se strinjam, sam ne glih čist. Res je prenos bakterij (iz penisa) manjši, sam ta je lih najmanj moteč v tem primeru.
Huj je oralc, kjer vnesemo v nožnico in sečnico bakterije, ki živijo v ustni flori - teh je ogromno
in prenos preko roke (ali česa drugega) iz nožnice v sečnico (prsetk not, pa mal po ščegiju, pa si hitr oplazil sečnico in ji prinesel bakterije iz notranjosti nožnice).
Uglavnem bl je kritična predigra kot sam spolni akt.
Huj je oralc, kjer vnesemo v nožnico in sečnico bakterije, ki živijo v ustni flori - teh je ogromno
in prenos preko roke (ali česa drugega) iz nožnice v sečnico (prsetk not, pa mal po ščegiju, pa si hitr oplazil sečnico in ji prinesel bakterije iz notranjosti nožnice).
Uglavnem bl je kritična predigra kot sam spolni akt.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
MsN napisal/-a:Pa tudi uporaba kondomov je dobra preventiva, ker je manj možnosti za prenos bakterij.
To bo to najbrš ja
-
*Penelope* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2008
Meni ful pomaga odkar uporabljam intimno milo chilly( roza barve).Brusnice sam jaz jedla 2 meseca vsak dan po 2, da je začelo učinkovati preventivno. Pojdi zdravniku, da daš urin, mogoče ti bo predpisala kakšna druga zdravila, ne ravno Primotren.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov