Boleče prsi

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 16. Maj. 2011 3:57

Glede na to, da si se tako mlada, ti verjetno hormoni se mal divjajo in se nimas vzpostavljenega hormonskega ravnovesja, tako da ni nenavadno, da se ti telo vsak cikel obnasa malo drugace. Verjetno si ravno pred menstruacijo, takrat ima dosti zensk obcutljive prsi in to lahko traja tudi dlje kot samo nekaj dni. Ce bodo pa bolecine v trebuhu trajale dlje casa, pa le pojdi h ginekologu.
sonček099
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček099 » 16. Maj. 2011 17:55

Konkubina* napisal/-a:??? Torej si jih le imela? Potem pa odvisno, če si pravilno uporabila zaščito in kaj je ta zaščita bila, odvisno od plodnih dnevov, itd. Ampak če si imela menstruacijo, je bolj težko verjetno, da si noseča, čeprav so izjeme.

ne nisem imela. samo vprašala sem :D
sonček099
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček099 » 16. Maj. 2011 17:58

CaliLove* napisal/-a:Glede na to, da si se tako mlada, ti verjetno hormoni se mal divjajo in se nimas vzpostavljenega hormonskega ravnovesja, tako da ni nenavadno, da se ti telo vsak cikel obnasa malo drugace. Verjetno si ravno pred menstruacijo, takrat ima dosti zensk obcutljive prsi in to lahko traja tudi dlje kot samo nekaj dni. Ce bodo pa bolecine v trebuhu trajale dlje casa, pa le pojdi h ginekologu.

Bolečine v trebuhi že enih par dni nimam. tista 2. pa še vedno da.
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 01. Dec. 2011 2:45

Pišem sem, ker nekako ne najdem odgovora nikjer na spletu oz. nisem prebrala nobene podobne situacije. Pred enim mesecem sem pričela ponovno z jemanjem kontracepcijskih tabletk diane 35 po več kot enoletnem premoru. Prvi mesec je bilo vse ok, sedaj pa, ko sem pred nekaj dnevi končala z menstruacijo, sem nenadoma dobila boleče prsi...malce nelogično se mi zdi, saj vse pišete, da imate boleče prsi PRED menstruacijo ne pa PO. Hkrati so se mi prsa zelo povečala, kar sem nekako pričakovala, ker je bilo enako prej, vendar se mi sedaj zdi, da kar rastejo in me je malo strah postalo :lol: vem da se smešno sliši, vendar res nimam želje po večji košarici kot je C. Je normalno, da dobiš bolečine tudi po menstruaciji, če si komaj v začetnih mesecih jemanja tabletk? ne spomnim se, da bi imela kadarkoli prej s tem težave...kakorkoli, hvaležno bom , če se katera javi, ki je bila ali pozna podobno situacijo, da vem ali moram prenehati z jemanjem ali je to normalna reakcija ter da zganjam samo paniko :( hvala in lp!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 01. Dec. 2011 14:05

Hm, kaj pa če bi poklicala in vprašala ginekologinjo? Da te ne bo več strah. Mene sam pred menstruacijo bolijo. Možno, da je tud zaradi tabletk glede na to da te prej niso bolele ko jih nisi jemala.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 25. Nov. 2012 22:52

Pozdravljeni! 3 mesece jemljem KT Yaz. Vem da je normalno, da te na začetku ko jemlješ KT bolijo prsi, ampak pri meni je to nevdržno. Še posebej zjutraj ko vstanem. Prsi me bolijo nevzdržno, tako da včasih jočem od bolečine. To je pri KT normalno? Lp.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 26. Nov. 2012 9:37

Ne, to ni normalno! Mene nikoli niso bolele prsi. Sicer nimam YAZ tabletk ampak vseeno. Posvetuj se z ginekologinjo svojo!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov