Boleče prsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
fun napisal/-a:Mene pa velikokrat bolijo pred menstruacijo... včasih sam en, včas oba. pa zdijo se mi nekam napihnjene pa tko.
Kar je povsem normalno.
- sonček099
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2011
hey hey vsem!
torej: imam boleče prsi.. včasih me pa tudi trebuh malce zaboli.. M sem imela nazadnje 21. aprila.. mogoče, že nih 10 dni me bolijo in imam malce odtečene.. zjutraj so bolečine manj čutne, proti večeru je pa kar hudo, če se jih ne dotaknem, jih ne stisnem, ne čutim boličenine, če pa se jih pa jih čutim. Proti večeru jih imam tudi bolj odtečene kot zjutraj.. pred 10 dnevi, ko se je to vse začelo me je trebuh tut bolel, zdaj pa smao prsi..
a je katera imela takle problem?
Upam da bo kdo vedel pojasnit ta "pojav" wink
torej: imam boleče prsi.. včasih me pa tudi trebuh malce zaboli.. M sem imela nazadnje 21. aprila.. mogoče, že nih 10 dni me bolijo in imam malce odtečene.. zjutraj so bolečine manj čutne, proti večeru je pa kar hudo, če se jih ne dotaknem, jih ne stisnem, ne čutim boličenine, če pa se jih pa jih čutim. Proti večeru jih imam tudi bolj odtečene kot zjutraj.. pred 10 dnevi, ko se je to vse začelo me je trebuh tut bolel, zdaj pa smao prsi..
a je katera imela takle problem?
Upam da bo kdo vedel pojasnit ta "pojav" wink
- sonček099
- Sramežljivka
Cordy napisal/-a:Mene vsaj 3 dni pred menstruacijo bolijo prsi,da ni za zdržat. Pa tudi trebuh ni izjema. Meni pomaga kakšen čaj,če trebuh preveč boli se pa kar vležem.
aaaja xd
ampak da mi me toliko prej.. in še vedno ne mine.. Ojej
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Tud jaz sem mela občasno probmele s tem okrog dnevov menstruacije, ponavadi pred in med (ampak samo na otip). Sam je blo tak, da me je en čas bolelo vsakič pol par let nič pol kako leto spet, zdaj pa en čas spet ne. Tak da po mojem te zaradi menstruacije boli, če pa te ne bodo nehale bolet po menstruaciji pol pa nevem najbolše da zdravnika/ginekologinjo vprašaš. Noseča ravno ne moreš bit, če še nisi mela spolnih odnosov hehe
Yada, yada, yada...
- sonček099
- Sramežljivka
kikyca napisal/-a:Tud jaz sem mela občasno probmele s tem okrog dnevov menstruacije, ponavadi pred in med (ampak samo na otip). Sam je blo tak, da me je en čas bolelo vsakič pol par let nič pol kako leto spet, zdaj pa en čas spet ne. Tak da po mojem te zaradi menstruacije boli, če pa te ne bodo nehale bolet po menstruaciji pol pa nevem najbolše da zdravnika/ginekologinjo vprašaš. Noseča ravno ne moreš bit, če še nisi mela spolnih odnosov hehe
mene je prej tut nekaj par dni pred menstruacijo.. al zdaj pa res nwn kaj je...
- sonček099
- Sramežljivka
sonček099 napisal/-a:kikyca napisal/-a:Tud jaz sem mela občasno probmele s tem okrog dnevov menstruacije, ponavadi pred in med (ampak samo na otip). Sam je blo tak, da me je en čas bolelo vsakič pol par let nič pol kako leto spet, zdaj pa en čas spet ne. Tak da po mojem te zaradi menstruacije boli, če pa te ne bodo nehale bolet po menstruaciji pol pa nevem najbolše da zdravnika/ginekologinjo vprašaš. Noseča ravno ne moreš bit, če še nisi mela spolnih odnosov hehe
mene je prej tut nekaj par dni pred menstruacijo.. al zdaj pa res nwn kaj je...
če bi pa imela spolne odnose bi pa šlo za zanositev...?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov