Boleče prsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
No, jaz imam malo drugačen problem. Ker imam malo večje prsi (vsaj po mnenju večine punc, meni osebno se zdijo običajne
), košarico C, me pri športu, sploh pri teku, začnejo prsi zelo boleti, ker mi skačejo in jim noben modrček ne nudi prave opore. To me ovira pri športu, čeprav se zelo rada ukvarjam z njim in sem aktivna, ampak ne morem biti še bolj in tudi ustreznih rezultatov ne morem dosegati pri telovadbi v šoli, ker me ovirajo. Rada bi shujšala v prsi, ampak eni članki na spletu pišejo tako, drugi drugače (da je treba shujšati v celo telo, ker se ne da samo v določen del telesa). Mi zna kdo kaj svetovati? In kje se dobijo kvalitetni in trdi modrčki (športni), ki nudijo oporo, a vseeno niso neki stari modeli za starejše mame, pač pa so še vedno lepi modeli modrčkov?

-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
*Gaja* napisal/-a:No, jaz imam malo drugačen problem. Ker imam malo večje prsi (vsaj po mnenju večine punc, meni osebno se zdijo običajne), košarico C, me pri športu, sploh pri teku, začnejo prsi zelo boleti, ker mi skačejo in jim noben modrček ne nudi prave opore. To me ovira pri športu, čeprav se zelo rada ukvarjam z njim in sem aktivna, ampak ne morem biti še bolj in tudi ustreznih rezultatov ne morem dosegati pri telovadbi v šoli, ker me ovirajo. Rada bi shujšala v prsi, ampak eni članki na spletu pišejo tako, drugi drugače (da je treba shujšati v celo telo, ker se ne da samo v določen del telesa). Mi zna kdo kaj svetovati? In kje se dobijo kvalitetni in trdi modrčki (športni), ki nudijo oporo, a vseeno niso neki stari modeli za starejše mame, pač pa so še vedno lepi modeli modrčkov?
Jaz imam enega od Triumpha, ki res fiksira zadeve. Pa pomaga, če vzameš eno številko manjšega

Je pa iz zelo kompaktnega materiala, pas pa pod prsi, kjer ga zapneš je precej širok in ima tri hakeljčke, super zadeve ja

-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
kasne vrste bolecino pa povzrocajo KT?! mene zdej desna boli zgorej na dotik al pa pri sportu pa nevem kje nj vzrok iscem, sej bolecina ni huda samo pac cutm k prtisnem da mal zaboli...ubistvu je bolecina taka, kt da bi dobila udarc, da bi me en udaru? a je mozno to dobit od tega, da se nekak zalezis ponoc?
Zivljenje je piskotek!
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
možno je od tabletk (sem ti že povedla v drugi temi) je pa lahko tudi kost pr modrcu kriva. (vsaj pri meni je kdaj tak)
- Gost
Mozno je tudi, da te bolijo od musklfibra ali pa si spala v kaki cudni pozi ... mene namrec pogosto, ker se zalezim in potem, ko se razmigam v tem predelu, je spet ok 

-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Picaboo napisal/-a:Uf ja, mene pred M ful bolijo. Že kak teden prej. Zanje par dni je pa najhujš in če laufam po stopnicah si jih kar držim
to sm tut jst uceri k sm mela pizamo pa brez modrca sm bla in mi je use mahedral okol...sm misnla da sam js to delam

Zivljenje je piskotek!
-
x-girl-x - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2008
- Kraj: Primorska
Mene tudi...bolijo me brdvičke sej to je čist normalno pomojm k so prse ful napete pred mensto saj pr meni!
Zdej mam pa še eno vprašanje...Pred dvemi tedni sm si tko prse tikala u postli ko sm ležala in pol me je zabolelo ko sm tko na rahlo prtislna. Bolelo me je pa samo pri strani na notranji strani. Nevem kaj bi lahko bilo!
Če je kdo imel podaoben primer naj pove...pa tudi kakšen nasvet je dobrodošel!
Hvala v naprej!
Zdej mam pa še eno vprašanje...Pred dvemi tedni sm si tko prse tikala u postli ko sm ležala in pol me je zabolelo ko sm tko na rahlo prtislna. Bolelo me je pa samo pri strani na notranji strani. Nevem kaj bi lahko bilo!
Če je kdo imel podaoben primer naj pove...pa tudi kakšen nasvet je dobrodošel!
Hvala v naprej!
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
preden sem začela jemat kt so me vedno bolele med mestro, zdaj me pa nč več
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov