Boleče prsi

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 10. Apr. 2008 20:15

No, jaz imam malo drugačen problem. Ker imam malo večje prsi (vsaj po mnenju večine punc, meni osebno se zdijo običajne :roll:), košarico C, me pri športu, sploh pri teku, začnejo prsi zelo boleti, ker mi skačejo in jim noben modrček ne nudi prave opore. To me ovira pri športu, čeprav se zelo rada ukvarjam z njim in sem aktivna, ampak ne morem biti še bolj in tudi ustreznih rezultatov ne morem dosegati pri telovadbi v šoli, ker me ovirajo. Rada bi shujšala v prsi, ampak eni članki na spletu pišejo tako, drugi drugače (da je treba shujšati v celo telo, ker se ne da samo v določen del telesa). Mi zna kdo kaj svetovati? In kje se dobijo kvalitetni in trdi modrčki (športni), ki nudijo oporo, a vseeno niso neki stari modeli za starejše mame, pač pa so še vedno lepi modeli modrčkov?
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 10. Apr. 2008 20:42

js sm tele športne kupila v emporiumu, maš jih pa tud v več al mn vseh športnih trgovinah kjer prodajajo tud obleke...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 11. Apr. 2008 14:46

*Gaja* napisal/-a:No, jaz imam malo drugačen problem. Ker imam malo večje prsi (vsaj po mnenju večine punc, meni osebno se zdijo običajne :roll:), košarico C, me pri športu, sploh pri teku, začnejo prsi zelo boleti, ker mi skačejo in jim noben modrček ne nudi prave opore. To me ovira pri športu, čeprav se zelo rada ukvarjam z njim in sem aktivna, ampak ne morem biti še bolj in tudi ustreznih rezultatov ne morem dosegati pri telovadbi v šoli, ker me ovirajo. Rada bi shujšala v prsi, ampak eni članki na spletu pišejo tako, drugi drugače (da je treba shujšati v celo telo, ker se ne da samo v določen del telesa). Mi zna kdo kaj svetovati? In kje se dobijo kvalitetni in trdi modrčki (športni), ki nudijo oporo, a vseeno niso neki stari modeli za starejše mame, pač pa so še vedno lepi modeli modrčkov?

Jaz imam enega od Triumpha, ki res fiksira zadeve. Pa pomaga, če vzameš eno številko manjšega ;)

Je pa iz zelo kompaktnega materiala, pas pa pod prsi, kjer ga zapneš je precej širok in ima tri hakeljčke, super zadeve ja ;)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 16. Maj. 2008 18:48

kasne vrste bolecino pa povzrocajo KT?! mene zdej desna boli zgorej na dotik al pa pri sportu pa nevem kje nj vzrok iscem, sej bolecina ni huda samo pac cutm k prtisnem da mal zaboli...ubistvu je bolecina taka, kt da bi dobila udarc, da bi me en udaru? a je mozno to dobit od tega, da se nekak zalezis ponoc?
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 16. Maj. 2008 18:51

možno je od tabletk (sem ti že povedla v drugi temi) je pa lahko tudi kost pr modrcu kriva. (vsaj pri meni je kdaj tak)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 16. Maj. 2008 22:27

Pri meni je enkrat šlo za muskelfiber in me je bolelo :D
Drugače pa malo počakaj in bo minilo.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 16. Maj. 2008 23:05

Ali pa ce si pred M. Mene takrat dotik vedno boli.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 17. Maj. 2008 8:19

ja, cez 1 tedn prblizn jo dobim, ampak me je mal zaskrbelo ker me prej nikol niso bolele pred menstro. hvala da ste me mal pomirile :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 17. Maj. 2008 9:54

Uf ja, mene pred M ful bolijo. Že kak teden prej. Zanje par dni je pa najhujš in če laufam po stopnicah si jih kar držim :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 17. Maj. 2008 10:11

Mozno je tudi, da te bolijo od musklfibra ali pa si spala v kaki cudni pozi ... mene namrec pogosto, ker se zalezim in potem, ko se razmigam v tem predelu, je spet ok :wink:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 17. Maj. 2008 10:40

Picaboo napisal/-a:Uf ja, mene pred M ful bolijo. Že kak teden prej. Zanje par dni je pa najhujš in če laufam po stopnicah si jih kar držim :D

to sm tut jst uceri k sm mela pizamo pa brez modrca sm bla in mi je use mahedral okol...sm misnla da sam js to delam :lol:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Maj. 2008 16:59

Mene tud pred mestro bolijo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 18. Maj. 2008 16:48

Mene pred M bolj pečejo kot bolijo. Sta čist razdražljivi na dotik in v tistem obdobju znam bit ful napadalna. :D
Uporabniški avatar
x-girl-x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a x-girl-x » 26. Jul. 2008 17:46

Mene tudi...bolijo me brdvičke sej to je čist normalno pomojm k so prse ful napete pred mensto saj pr meni!

Zdej mam pa še eno vprašanje...Pred dvemi tedni sm si tko prse tikala u postli ko sm ležala in pol me je zabolelo ko sm tko na rahlo prtislna. Bolelo me je pa samo pri strani na notranji strani. Nevem kaj bi lahko bilo!

Če je kdo imel podaoben primer naj pove...pa tudi kakšen nasvet je dobrodošel!

Hvala v naprej!
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 29. Jul. 2008 12:14

preden sem začela jemat kt so me vedno bolele med mestro, zdaj me pa nč več

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov