Boleče prsi

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 16. Okt. 2008 13:40

Jaz bi na tvojem mestu vprašala osebnega zdravnika..
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 16. Okt. 2008 16:05

softTouch, ginekologinjo vprašaj... mogoče samo zarad menstruacije/kontracepcijskih tablet...

Mene pa velikokrat bolijo pred menstruacijo... :? včasih sam en, včas oba. :roll: pa zdijo se mi nekam napihnjene pa tko.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Okt. 2008 16:20

fun napisal/-a:Mene pa velikokrat bolijo pred menstruacijo... :? včasih sam en, včas oba. :roll: pa zdijo se mi nekam napihnjene pa tko.

Kar je povsem normalno.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Okt. 2008 7:22

hm,men je ful nerodno da bi mi zdravnica/ginekologinja šlatala prsi.ne vem zakaj...
mogoče bom res šla do zdravnice, ker to je drugačna bolečina kot tista pred menstruacijo
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 17. Okt. 2008 10:42

Verjamem, da ti je nerodno, ampak bolje, da premagaš to sramežljivost in s evseeno daš pregledat. :wink:
sonček099
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček099 » 15. Maj. 2011 19:14

hey hey vsem!
torej: imam boleče prsi.. včasih me pa tudi trebuh malce zaboli.. M sem imela nazadnje 21. aprila.. mogoče, že nih 10 dni me bolijo in imam malce odtečene.. zjutraj so bolečine manj čutne, proti večeru je pa kar hudo, če se jih ne dotaknem, jih ne stisnem, ne čutim boličenine, če pa se jih pa jih čutim. Proti večeru jih imam tudi bolj odtečene kot zjutraj.. pred 10 dnevi, ko se je to vse začelo me je trebuh tut bolel, zdaj pa smao prsi..

a je katera imela takle problem?

Upam da bo kdo vedel pojasnit ta "pojav" wink
Uporabniški avatar
Cordy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Cordy » 15. Maj. 2011 19:24

Mene vsaj 3 dni pred menstruacijo bolijo prsi,da ni za zdržat. Pa tudi trebuh ni izjema. Meni pomaga kakšen čaj,če trebuh preveč boli se pa kar vležem.
sonček099
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček099 » 15. Maj. 2011 19:28

Cordy napisal/-a:Mene vsaj 3 dni pred menstruacijo bolijo prsi,da ni za zdržat. Pa tudi trebuh ni izjema. Meni pomaga kakšen čaj,če trebuh preveč boli se pa kar vležem.

aaaja xd
ampak da mi me toliko prej.. in še vedno ne mine.. :( Ojej :(
sonček099
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček099 » 15. Maj. 2011 19:49

Konkubina* napisal/-a:Koliko si stara? Si že imela spolne odnose?

stara sem 16, ne nisem imela.
sonček099
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček099 » 15. Maj. 2011 19:55

Konkubina* napisal/-a:Lahko, da ti rastejo, ali pa te enostavno bolijo ker boš dobila menstruacijo (PMS). Mislim, da je prva možnost sigurnejša, glede na to, da praviš, da te bolijo že 10 dni.

Hvala lepa za odgovor.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 15. Maj. 2011 20:42

Tud jaz sem mela občasno probmele s tem okrog dnevov menstruacije, ponavadi pred in med (ampak samo na otip). Sam je blo tak, da me je en čas bolelo vsakič pol par let nič pol kako leto spet, zdaj pa en čas spet ne. Tak da po mojem te zaradi menstruacije boli, če pa te ne bodo nehale bolet po menstruaciji pol pa nevem najbolše da zdravnika/ginekologinjo vprašaš. Noseča ravno ne moreš bit, če še nisi mela spolnih odnosov hehe :D
Yada, yada, yada...
sonček099
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček099 » 15. Maj. 2011 20:45

kikyca napisal/-a:Tud jaz sem mela občasno probmele s tem okrog dnevov menstruacije, ponavadi pred in med (ampak samo na otip). Sam je blo tak, da me je en čas bolelo vsakič pol par let nič pol kako leto spet, zdaj pa en čas spet ne. Tak da po mojem te zaradi menstruacije boli, če pa te ne bodo nehale bolet po menstruaciji pol pa nevem najbolše da zdravnika/ginekologinjo vprašaš. Noseča ravno ne moreš bit, če še nisi mela spolnih odnosov hehe :D

mene je prej tut nekaj par dni pred menstruacijo.. al zdaj pa res nwn kaj je...
sonček099
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček099 » 15. Maj. 2011 21:09

sonček099 napisal/-a:
kikyca napisal/-a:Tud jaz sem mela občasno probmele s tem okrog dnevov menstruacije, ponavadi pred in med (ampak samo na otip). Sam je blo tak, da me je en čas bolelo vsakič pol par let nič pol kako leto spet, zdaj pa en čas spet ne. Tak da po mojem te zaradi menstruacije boli, če pa te ne bodo nehale bolet po menstruaciji pol pa nevem najbolše da zdravnika/ginekologinjo vprašaš. Noseča ravno ne moreš bit, če še nisi mela spolnih odnosov hehe :D

mene je prej tut nekaj par dni pred menstruacijo.. al zdaj pa res nwn kaj je...

če bi pa imela spolne odnose bi pa šlo za zanositev...?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 15. Maj. 2011 21:25

Ne, ni nujno da bi bla noseča... lahko pa bi bil en od simptomov, bi pa naredila pol test nosečnosti, da bi za ziher vedla. Drugače pa ja... kar je Konkubina* rekla.
Yada, yada, yada...
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 15. Maj. 2011 22:30

Noseča je. Rabiš enga tipa, da ti masira prsi. Pa da ti pomaga naredit homemade splav na star način. Če te zanima mi piši ZS :cool:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov