Boleče prsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Mene začnejo prsi bolet približno dva tedna, včasih tudi več, pred menstruacijo in bližje ko je, bolj boli
, in to tako močno, da se jih dotaknit ne smem, tud ko se umivam, moram bit nežna, brez modrčka tako ali tako nikoli nisem, ko pa ga dam zvečer dol, ga moram pa dati počasi, drugače še bolj zaboli. Kakšna hoja po stopnicah in mogoče kakšne športne aktivnosti pa vse skupaj v trenutku, ko se pač to dogaja, še poslabšajo.
Zelo neprijetna zadeva, fajn boli, in tudi ne vem, če se da kaj narediti proti temu, mislim da ne.

Zelo neprijetna zadeva, fajn boli, in tudi ne vem, če se da kaj narediti proti temu, mislim da ne.

-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Mene tud začnejo bolet kšn teden pred menstruacijo. Najbolj mi je zoprno to, k se mi zdijo full napihnjene in full težke.. 

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Snow flake napisal/-a:Mene začnejo prsi bolet približno dva tedna, včasih tudi več, pred menstruacijo in bližje ko je, bolj boli, in to tako močno, da se jih dotaknit ne smem, tud ko se umivam, moram bit nežna, brez modrčka tako ali tako nikoli nisem, ko pa ga dam zvečer dol, ga moram pa dati počasi, drugače še bolj zaboli. Kakšna hoja po stopnicah in mogoče kakšne športne aktivnosti pa vse skupaj v trenutku, ko se pač to dogaja, še poslabšajo.
popolnoma enako je pri meni

-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz sem že naredila paniko in šla na pregled zaradi tega, pa so mi pojasnili da je to popolnoma normalno in da take bolečine niso nič nenavadnega, tako da ni razloga za skrbi 

Houd de wereld tegen
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
aha, tudi js imam te probleme... sem vprašala svojo ginekologinjo, kaj se da naredit, pa ni najbolj vedela... modrček z dobro oporo malo pomaga (samo niti slučajno pretesen, to zadevo samo še poslabša), par kolegicam s tem problemom se je stanje izboljšalo z jemanjem kontracepcijskih tablet...
neke vsesplošne rešitve problema pa žal ni...
neke vsesplošne rešitve problema pa žal ni...

...if it hurts, it's probably worth it...
- silent forse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
jz sm enkrat sla pr zdravnico kr sm bila tak zaskrbljena pa je rekla da je normalno-da nekatere punce imajo bolecine, nekatere pa zacutijo sam da so jim napihnate... pac men me bolijo recimo en teden pred menstruacijo.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ko sem koncala z jemanjem tabletk so me (leto dni) ene 2 tedna pred menstruacijo NENORMALNO bolele prsi, nisem mogla spati na trbuhu, niti boku, nisem se smela nasloniti, nic. Prav bolelo je.
Zdaj pa se mi je (zgleda) uravnalo, ker me vec ne bolijo oz. ravno toliko, da cutim, da pride M
Pri meni se je slo zgolj za ponorele hormone oz. pucanje od tabletk.
Zdaj pa se mi je (zgleda) uravnalo, ker me vec ne bolijo oz. ravno toliko, da cutim, da pride M

Pri meni se je slo zgolj za ponorele hormone oz. pucanje od tabletk.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Mene tud ful bolijo prsi pred menstruacijo
ravno zdele me tko bolijo. Pa ni vedno pred vsako menstruacijo tko zlo boleče, sam zdej me tud psiha daje, tko da vem, da bo menstra močna
Drugač pa jst že skoraj 4 leta jemljem tabletke, pa me prsi kljub temu bolijo
Ne vem če tabletke kej pomagajo. Men pomaga samo misel, da sem lahko vesela, da me prsi bolijo 

- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
hello,
najprej en lep pozdravček iz zasneženega portoroža
e ja, vidim da nas je en kup takih, punce dejmo same iznajdet kakšno zdravilo
evo kolegica mi je rekla da njej full pomaga če gre v savno - da topel zrak uravnava in zmanjšuje bolečino
najprej en lep pozdravček iz zasneženega portoroža

e ja, vidim da nas je en kup takih, punce dejmo same iznajdet kakšno zdravilo

evo kolegica mi je rekla da njej full pomaga če gre v savno - da topel zrak uravnava in zmanjšuje bolečino

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]