Boleče prsi

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bimba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 24. Jan. 2007 11:02

puce, a katero močno bolijo prsi pred menstruacijo?
mene me zeloo bolijo, potem zvečer preneha boleti, zjutraj pa skozi dan pa spet.

kako ublažite bolečino??
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 24. Jan. 2007 11:07

Mene so včasih tudi, pa slabost pa vse skupi :?

Sčasoma se je to umirilo, mogoče so kasneje tudi tabletke kaj pripomogle k temu.
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 24. Jan. 2007 11:11

hvala sunshine,

ja meni je bilo danes tako slabo v želodcu :wink: bom stopila do G ker so te bolečine res neznosne :( iste kot takrat ko so mi začele rasti , ampak da bi vsaj zrastle :D

najbolj mi gre na živce ki me takoj napadejo da sem noseča :evil:
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 24. Jan. 2007 11:29

Mene začnejo prsi bolet približno dva tedna, včasih tudi več, pred menstruacijo in bližje ko je, bolj boli :? , in to tako močno, da se jih dotaknit ne smem, tud ko se umivam, moram bit nežna, brez modrčka tako ali tako nikoli nisem, ko pa ga dam zvečer dol, ga moram pa dati počasi, drugače še bolj zaboli. Kakšna hoja po stopnicah in mogoče kakšne športne aktivnosti pa vse skupaj v trenutku, ko se pač to dogaja, še poslabšajo.
Zelo neprijetna zadeva, fajn boli, in tudi ne vem, če se da kaj narediti proti temu, mislim da ne. :?
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 24. Jan. 2007 12:04

hvala punce, ste the best :wink:
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 24. Jan. 2007 12:32

Mene tud začnejo bolet kšn teden pred menstruacijo. Najbolj mi je zoprno to, k se mi zdijo full napihnjene in full težke.. :(
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 24. Jan. 2007 13:35

ja princess meni tudi , pa dotaknit se jih ne smem :cry: ko se tuširam :cry:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 24. Jan. 2007 14:36

Snow flake napisal/-a:Mene začnejo prsi bolet približno dva tedna, včasih tudi več, pred menstruacijo in bližje ko je, bolj boli :? , in to tako močno, da se jih dotaknit ne smem, tud ko se umivam, moram bit nežna, brez modrčka tako ali tako nikoli nisem, ko pa ga dam zvečer dol, ga moram pa dati počasi, drugače še bolj zaboli. Kakšna hoja po stopnicah in mogoče kakšne športne aktivnosti pa vse skupaj v trenutku, ko se pač to dogaja, še poslabšajo.
Zelo neprijetna zadeva, fajn boli, in tudi ne vem, če se da kaj narediti proti temu, mislim da ne. :?

popolnoma enako je pri meni :? :evil:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 24. Jan. 2007 15:21

Jaz sem že naredila paniko in šla na pregled zaradi tega, pa so mi pojasnili da je to popolnoma normalno in da take bolečine niso nič nenavadnega, tako da ni razloga za skrbi :)
Houd de wereld tegen
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilyn 777 » 24. Jan. 2007 15:48

aha, tudi js imam te probleme... sem vprašala svojo ginekologinjo, kaj se da naredit, pa ni najbolj vedela... modrček z dobro oporo malo pomaga (samo niti slučajno pretesen, to zadevo samo še poslabša), par kolegicam s tem problemom se je stanje izboljšalo z jemanjem kontracepcijskih tablet...

neke vsesplošne rešitve problema pa žal ni... :/
...if it hurts, it's probably worth it...
silent forse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a silent forse » 24. Jan. 2007 15:49

jz sm enkrat sla pr zdravnico kr sm bila tak zaskrbljena pa je rekla da je normalno-da nekatere punce imajo bolecine, nekatere pa zacutijo sam da so jim napihnate... pac men me bolijo recimo en teden pred menstruacijo.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 24. Jan. 2007 22:08

Ko sem koncala z jemanjem tabletk so me (leto dni) ene 2 tedna pred menstruacijo NENORMALNO bolele prsi, nisem mogla spati na trbuhu, niti boku, nisem se smela nasloniti, nic. Prav bolelo je.
Zdaj pa se mi je (zgleda) uravnalo, ker me vec ne bolijo oz. ravno toliko, da cutim, da pride M :zustimm:
Pri meni se je slo zgolj za ponorele hormone oz. pucanje od tabletk.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 25. Jan. 2007 8:57

Mene tud ful bolijo prsi pred menstruacijo :( ravno zdele me tko bolijo. Pa ni vedno pred vsako menstruacijo tko zlo boleče, sam zdej me tud psiha daje, tko da vem, da bo menstra močna :) Drugač pa jst že skoraj 4 leta jemljem tabletke, pa me prsi kljub temu bolijo :? Ne vem če tabletke kej pomagajo. Men pomaga samo misel, da sem lahko vesela, da me prsi bolijo :D
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 25. Jan. 2007 10:46

hello,

najprej en lep pozdravček iz zasneženega portoroža :wink:
e ja, vidim da nas je en kup takih, punce dejmo same iznajdet kakšno zdravilo :wink:

evo kolegica mi je rekla da njej full pomaga če gre v savno - da topel zrak uravnava in zmanjšuje bolečino :wink:
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 25. Jan. 2007 20:01

Mene pa tko enkrat so me ful bolele p sm isto misnla k me učas pred menstro sam sm pol ugovotila d so rastle :D drgač pr men pred M me ne bolijo tok sam učas :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]