Boleče prsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Mene pa zdej srbijo. A to tud pomen, da rastejo, al mogoče, da bom jezna?
-
Ell@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
- Kraj: KrAnJ
mam eno vprašanje....
mene so pa začele boleti prsi 14 dni po prvem dnevu menstruacije in to mi je full čudno, ker vedno so me začele bolet kkšn teden pred menstruacijo zdj pa kr na sredini ciklusa...in mi je kr mal bad....
a katera mogoče kj ve zakaj???
mene so pa začele boleti prsi 14 dni po prvem dnevu menstruacije in to mi je full čudno, ker vedno so me začele bolet kkšn teden pred menstruacijo zdj pa kr na sredini ciklusa...in mi je kr mal bad....
a katera mogoče kj ve zakaj???
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
ej bejbe a je normalno če te samo ena boli??
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
mene tud leva... samo samo leva sam men se to full čudn zdi
- Gost
Mene odkas jemljem Yasminelle res zelo bolijo - prve mesece sem imela predvsem zelo obcutljive bradavicke, ampak to tako, da je bilo skrajno neprijetno, zdaj me pa pred m. obvezno boli samo ena, potem mogoce tudi druga. Ne vem, v cem je smisel, da samo ena, ampak je precej v napoto, vsako dotikanje je odvec. Ko pride m. pa neha ...
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Uf ja mene tud full bolijo kak teden pred menstruacijo pa fuuuul se mi povečajo ej. Sem si mogla prav nabavit večje modrce za ta čas, ker so mi ostali premali . Samo ok mene ne bolijo tak, da se jih ne bi mogla niti dotaknit pa to, samo vseeno...Neprijetno je pri športu itd.
- Black Kitty
Mene tud zmeri fuul bolijo teden pred menstruacijo in tud povečajo se zlo dost. Me bolijo pri gibanju, če se jih dotaknem - moj bi jih pa ravno takrt šlatu k so večje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov