Boki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
**SiMoN@** napisal/-a:jst mam čist tko normalne boke pa upam da taku tut ostane...ma pa moja sošolka ful ful široke boge pa je tku grdu..za kozulat..tku šroka čez boke da je kr kruta..drgač je pa ful suha-bogi pa res izstopajo
Sori, tega pa ne morš govort, da je "za bruhat grdo"!
Sama mam tud ornk izrazite boke (sam mam še druge probleme s kolki) in hvala, se mi nikakor ne zdi za kozlat , lubiju so pa tud čist všeč.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
purple_rain napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:jst mam čist tko normalne boke pa upam da taku tut ostane...ma pa moja sošolka ful ful široke boge pa je tku grdu..za kozulat..tku šroka čez boke da je kr kruta..drgač je pa ful suha-bogi pa res izstopajo
Sama mam tud ornk izrazite boke (sam mam še druge probleme s kolki) in hvala, se mi nikakor ne zdi za kozlat , lubiju so pa tud čist všeč.
simon@ ti maš pa kriv nos pa je za bruhat....o fak dej ženska mal h seb prid....
-
*barby* - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2006
*purple bitch* napisal/-a:purple_rain napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:jst mam čist tko normalne boke pa upam da taku tut ostane...ma pa moja sošolka ful ful široke boge pa je tku grdu..za kozulat..tku šroka čez boke da je kr kruta..drgač je pa ful suha-bogi pa res izstopajo
simon@ ti maš pa kriv nos pa je za bruhat....o fak dej ženska mal h seb prid....
ona bo vsaj lažje rodila,kt ti simon@....ti maš pa tr razvlečeno pa je...ni vsak popoln...č si pa ti pa svaka ti čast
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz imam tud širše boke....sicer ne full..ampak imam pač kostke tako oblikovane....pa je meni to full všeč...ker se mi zdi, da v določenih modelih hlač pride full ok....pa tud v krilu....pa tud ostali pravijo, da jim je to lepo na meni....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
trapa napisal/-a:Meni so všeč široki boki. So ženstveni. Seksi. Ženska brez bokov in ritke zame ni ženstvena. Žal.
evo...s tem pa se jaz zelo zelo strinjam!!!
...i still believe in your eyes...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Vse k mamo široke boke tk je ane. Jst se ne sekiram spljoh.
Drugače se pa s temu tolažmo lahko, da bomo prov lepo fino lažje rodile.
Drugače se pa s temu tolažmo lahko, da bomo prov lepo fino lažje rodile.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Intet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2006
- Kraj: Emona
V OŠ sem imela sošolko, ki je imela res široke boke in zelo izrazito rit in stegna, tko, da je spodnji del zgledal za dve tri cifre večji od zgornjega. Ok, ni bla ravno drobna, samo je vseeno mela kar dost težav zaradi spodnjega dela telesa (pri telovadbi, plesu). Sicer ji je blo ful bed, samo tuki ne pomaga niti dieta niti fitnes, pač si kakršen si. Še zmeraj mi je osebno lepša ženska s širšimi boki, kot pa kaka "brez".
To bring the pieces together rediscover communication.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
trapa napisal/-a:Meni so všeč široki boki. So ženstveni. Seksi. Ženska brez bokov in ritke zame ni ženstvena. Žal.
men tud....sm mela eno sošolko k je mela ful široke boke in tko lepo oblikovano ritko in sm kar dostkrat gledala v neje boke nimaš kej, če so mi bli pa tkooo zlooo všeč...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
js mam tud mal izrazite boke...ne tok dost, sam se pa največ sekiram zarad hlač k jih vse bolj težko dobim...še posebi zdej k jih skor nikjer ne dobim da so mal na zvon, k so vse bolj ravne al na koren..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jz mam boke, tko kot je treba, vsaj men se tko zdi. ma men se zdi, da punca more met neki bokov, drgače men ful čudno zgleda. enim je pa tud to lepo.
am, kokrkol lahk hujšaš na kosti to ne vpliva, pa se ne bojo skrčle, tak da priporočam da ne hujšate če mate boke!
am, kokrkol lahk hujšaš na kosti to ne vpliva, pa se ne bojo skrčle, tak da priporočam da ne hujšate če mate boke!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
purple_rain napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:jst mam čist tko normalne boke pa upam da taku tut ostane...ma pa moja sošolka ful ful široke boge pa je tku grdu..za kozulat..tku šroka čez boke da je kr kruta..drgač je pa ful suha-bogi pa res izstopajo
draga..nism rekla zate ampk za mojo sošolko. ko pa vidm tvoje jih prekomenitram.. sicr je bla pa ta tema odprta debatiranju o bogih..kake so vam vše kake vam niso in zakaj..
tku da k bom za tebe govorila me lahk napadaš, svojo sošolko in njen videz pa jst tle najbol poznam in vem kaka je, tku da ne me obsojat..sej teb je pa kej druzga grdo pa mam jst kej proti za povedat
men res taki bogi niso všeč če so ful izraziti..tku v normalnem je pa čist ok
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 02. Apr. 2006 8:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Saj ona je govorila na splošno da ne moreš govort kako ti je to grdo za bruhat. Vsaj mislim da je tako.
Sicer mam pa jaz tudi kar močne boke pa nogice. In se mi pojavi problem poleti obleči kakšno krilce. V svoji omari nimam niti ene kiklce No ne bom se sama sebi smilila.... mam pa zato toliko več hlač.
Sicer mam pa jaz tudi kar močne boke pa nogice. In se mi pojavi problem poleti obleči kakšno krilce. V svoji omari nimam niti ene kiklce No ne bom se sama sebi smilila.... mam pa zato toliko več hlač.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov