Boki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 231 prispevkov
• Stran 3 od 16
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16
Naslednja
-
zdravstvenik - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2004
Za tolažbo naj povem, da izrazitejši boki pri nekaterih ženskah povečajo seksualnost same ženske
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
men je tud bolš če ma ženska mal več bokov, res zgleda seksi,...
- zalaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2005
jaz sem bla pa v rani mladosti, čist ravna na vseh delih in sem se samo bala, da bom taka ostala. potem pa sem začela jest kontracepcijske tablete in sem dobila pravo žensko postavo. in sem zel ovesela, da je to tako.
pa že raje vidim, da imama malček bolj izrazite boke kot pa da imaš na pol deško postavo.
pa že raje vidim, da imama malček bolj izrazite boke kot pa da imaš na pol deško postavo.
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
krfjolca napisal/-a:Se strinjam, sam kar je preveč je pa preveč, no! Sama tud enih hlač ne dobim, ki mi ne bi bile ozke v bokih, v pasu pa za 10 cm preširoke, no! Moja mami bo znorela, ko mi mora vsako stvar, ki jo kupim popravljat!
Sem imela iste probleme ampak jst sem jih mela zaradi mašč. blazinic okoli na okoli..pa sem se jih potem znebila zdj pa nimam več problemov (sem kar ponosna nase )
Ampak res no..ženska mora met mal izoblikovano figuro.. je precej bolj ženstveno kot pa če je ravno vse..
-
bba - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2005
ja men so boki tt čist grozni pa se skoz prtožujm pa usi pravjo d je to lepo...sam oni ne rabjo 3 mesce iskat hlač!
jst ne vem ampak a se še komi zdi, da sploh ne delajo več normalnih hlač...men je grozn k sm suha pa hlač ne spravm čez boke, k pa jih so mi pa preširoke ...groza...ve kera za kako štacuno s dobrimi hlačami?
al pa kakšn model morjo bit...?
jst ne vem ampak a se še komi zdi, da sploh ne delajo več normalnih hlač...men je grozn k sm suha pa hlač ne spravm čez boke, k pa jih so mi pa preširoke ...groza...ve kera za kako štacuno s dobrimi hlačami?
al pa kakšn model morjo bit...?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmmm jst mam tut kr izrazite boke ... ampak to je men na ženski ful sexy za vidt ... tko da tsite k jih mate nič se sekirat ... ene mamo boke mal večje, ene rito, ene prsi, ene ... take kot smo smo ... so pa boki loh čist sexy za vidt ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Bageera napisal/-a: Sm pa tut slišala da ma ženska z ozkimi boki lahko več težav pri porodu glih zarad tega-kar pa tut ni pravilo(da me nebi kera napadla )
Baje je res... tezje rodijo, pac bolj boli..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Prvi neprebran prispevek • 231 prispevkov
• Stran 3 od 16
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16
Naslednja
Kdo je na strani