Boki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 231 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
- sportina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2009
Naj se še jaz pridružim... moji boki merijo 93cm, sem dokaj suha in v boke najverjetneje ne bi mogla shujšat, ker nimam kam. Sama nisem najbolj zadovoljna z njimi, bi imela nekaj cm ožj. Je pa res da sem z moške strani deležna veliko pohval, kar se postave tiče, torej široki boki le niso tako napačni:)
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Jaz sem se tud precej presikerala...se mi zdi,da še bolj do izraza pridejo zaradi precej vitkega pasu. Ampak v kosti res ne morem shujašt...
ko je brat 1x pred svojo punco rekel "ja no,boke ma pa res mal široke,bi lahko kaj naredla na tem" mu ja zabila "ja halo,to je tko kt da bi jaz tebi rekla,da shujšaj v lobanjo!"
Zdaj pa nekako so mi ratali všeč,se mi zid,da odkar sem se znebila malo špehca tam okoli,da je to nekaj s čemer bi lahko živela...
ko je brat 1x pred svojo punco rekel "ja no,boke ma pa res mal široke,bi lahko kaj naredla na tem" mu ja zabila "ja halo,to je tko kt da bi jaz tebi rekla,da shujšaj v lobanjo!"
Zdaj pa nekako so mi ratali všeč,se mi zid,da odkar sem se znebila malo špehca tam okoli,da je to nekaj s čemer bi lahko živela...
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Summer055 napisal/-a:Jst mam tut dost široke boke. Visoka sm 169 cm in mam širino bokov 93. Ubistvu se kr velikrat sekiram zarad njih. Sploh kadar hočm oblečt kkšno oprijeto kiklco al pa skinny pants. Velikrat mam tut probleme s hlačami, ker morm vzet dost veliko številko da so mi prav v bokih in pol mi v pasu, ki je zelo ozek, štrlijo ven.
Sm pa že ogromnokrat slišala od fantov da mam super postavo in da so boki ful lepa stvar na ženski (sicer v normalni velikosti), tko da kadar mam kkšne pomisleke vedno na to pomislm
Sej 93 cm sploh niso široki boki, jz sm si šla zej zmerit, prej si nism nikoli, pa mam 85 cm...Sam jz mam res ozke boke in če bi lahko zbirala bi mela širše, lepše pride do izraza pas potem To je itak genetsko, moja sestrica ima širše boke, pa tut kot ene pravite da se v kosti ne da shujšat, se strinjam popolnoma, če si širši si, se ne da tukaj kaj dosti pomagat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Bravo.Sara84 napisal/-a:Mah, punce, ženske in kar nas še je - bodite ponosne in pomirjene s svojimi boki, pa ne zato, "ker so moškim všeč", ampak zato, ker SO ŽENSKI! dejmo si nehat pumpat glave in enostavno začet uživat v sebi....
Raje imam moje ženske boke (pa še mal mehke zraven ), kot pa eno deško postavo (ja, ja vem; so tudi druge nianse vmes); predvsem, ker so pač moji, sem jih sprejela, ker kaj dosti tle nimam za narest.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jah, nimam preveč širokih, nimam pa tudi ne ozkih. Se pa ne obremenjujem s tem, ker se mi zdi, da naredijo lepo žensko postavo. Raj imam malo več bokov kot pa da imam deško postavo brez bokov.
Sploh pa je lažje rojevati s širšo medenico kot pa ožjo.
Sploh pa je lažje rojevati s širšo medenico kot pa ožjo.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
amyZ napisal/-a:Sploh pa je lažje rojevati s širšo medenico kot pa ožjo.
To stalno poudarjate. Ma kaj mislite met doma za celo nogometno moštvo otrok, da bo tistih en par ur poroda melo kej veze?
(drugače mi je vseeno kake boke mate, ene velike druge ok, tretje jih nimamo..samo eni od argumetnov so tko-...kr neki)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Potek poroda je odvisen od tega, kako se porodnica nanj pripravi in ne od širine bokov.
Jst sm z deško postavo in ozkimi boki rodila v eni uri, spontano in brez problemov tako zame kot za otroka. In temu ni botrovala ozka medenica ampak redno gibanje med nosečnostjo in pravilno dihanje v prvi porodni dobi.
Ženska ma lohk rit k plazma tv z 109 diagonale, ampak če bo zadnji mesec preležala in se med prvo porodno dobo napenjala, bo pač rojevala ure in ure, saj bo vse, kar bi drugače naredila sila težnosti med sprehodi in popadki morala narest sama....
Ok sej so še drugi faktorji (kot je dednost, velikost otroka ipd) ampak na to itak ne mormo vplivat.
Drgač pa.....roko na srce....otrok se rodi tko da gre iz maternice SKOZI VAGINALNI KANAL.....kakšno vlogo naj bi igral tukaj boki? Sej ga ne rojevaš čez usta.
Jst sm z deško postavo in ozkimi boki rodila v eni uri, spontano in brez problemov tako zame kot za otroka. In temu ni botrovala ozka medenica ampak redno gibanje med nosečnostjo in pravilno dihanje v prvi porodni dobi.
Ženska ma lohk rit k plazma tv z 109 diagonale, ampak če bo zadnji mesec preležala in se med prvo porodno dobo napenjala, bo pač rojevala ure in ure, saj bo vse, kar bi drugače naredila sila težnosti med sprehodi in popadki morala narest sama....
Ok sej so še drugi faktorji (kot je dednost, velikost otroka ipd) ampak na to itak ne mormo vplivat.
Drgač pa.....roko na srce....otrok se rodi tko da gre iz maternice SKOZI VAGINALNI KANAL.....kakšno vlogo naj bi igral tukaj boki? Sej ga ne rojevaš čez usta.
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
Mislim, da je pri besedi "boki" tu l+bolj mišljena širina medenice. Ožja, kot je, težje naj bi bilo rodit. Moja teta je obe hčerki mela v pol ure ven pa ima normalno širino bokov. Tak, da je tudi odvisno od tega, ni pa izključno od tega!
- wentaholic babe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: The World
zdej sem si izmerla boke in imam 98 cm,u pasu pa 71 cm Nikakor ne morem sprejet telesa,in nikakor ne najdem pravih kavbojk,k bi oblazile izgled bokov in mocnejsih stegen.. ve kater kje bi kaksn dobr jeans kupla?
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Prijateljica z "malo" večjo ritko je kupla temn jeans v bershki in ji lepo stojijo.. iz osebnih izkušenj pa ti ne morem pomagat. Če ti boki in stegna niso všeč mislim, da jih je boljše prikrit s kako daljšo tuniko-ampak spet.. ne bi vedla iz izkušenj.
And if your head explodes with dark forebodings too
- zvana_Peti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2010
BLA BLA BLA BLA BLA BLA
ŽELIM IZBRIS PROFILA !!!!!!!
ŽELIM IZBRIS PROFILA !!!!!!!
Zadnjič spremenil zvana_Peti, dne 29. Jan. 2015 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Valda? O.o Like, a to je del "obrednega plesa", da tipom je treba jokcat kok nismo zadovoljne same s sabo, zato da nam potem ego bildajo?zvana_Peti napisal/-a:sem jim valda pojamrala
Sori, sam tole je res neumna izjava.
To so ti rekli z namenom, to ti je verjetno jasno.zvana_Peti napisal/-a:IN VSI SO REKLI, DA JIM PUNCE Z VELKIMI BOKI(in velko ritjo) NISO VŠEČ.
Če mu je kej do punce (tko al drgač), bo pa tole kar res.zvana_Peti napisal/-a:In sem opazila, da bo moški vedno rekel, da mu je VSE na tebi všeč, da te ne bo 'izgubil'
P.S.: ne deri se tolk.
Enivej, jz sem nazadnje dobila komentar, da imam "mediteranske" boke.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
O cm se mi zdi nesmiselno govorit, ker ima vsaka ženska drugačno postavo. 90cm lahko pri eni pomeni čisto drugo kot pri drugi. Mi je pa veliko lepše, da ženska boke ima, kot da ima neko fantovsko postavo, ki je ravna kot dila, če jo zadaj pogledaš.
Prvi neprebran prispevek • 231 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov