Boki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sportina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sportina » 25. Avg. 2009 18:51

Naj se še jaz pridružim...:) moji boki merijo 93cm, sem dokaj suha in v boke najverjetneje ne bi mogla shujšat, ker nimam kam. Sama nisem najbolj zadovoljna z njimi, bi imela nekaj cm ožj. Je pa res da sem z moške strani deležna veliko pohval, kar se postave tiče, torej široki boki le niso tako napačni:)
Uporabniški avatar
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie7 » 25. Avg. 2009 20:37

Jas mam tut precej široke boke in sem se kar sprijaznila. Bi bili mogoče bolj estetski če bi bili kaka 2cm ožji... Sploh pa so me že hecali da ko začneš imet spolne odnose ti boki gredo narazen :D
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 26. Avg. 2009 22:46

Jaz sem se tud precej presikerala...se mi zdi,da še bolj do izraza pridejo zaradi precej vitkega pasu. Ampak v kosti res ne morem shujašt...
ko je brat 1x pred svojo punco rekel "ja no,boke ma pa res mal široke,bi lahko kaj naredla na tem" mu ja zabila "ja halo,to je tko kt da bi jaz tebi rekla,da shujšaj v lobanjo!"

Zdaj pa nekako so mi ratali všeč,se mi zid,da odkar sem se znebila malo špehca tam okoli,da je to nekaj s čemer bi lahko živela...
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Sara84
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sara84 » 20. Okt. 2009 12:06

Mah, punce, ženske in kar nas še je - bodite ponosne in pomirjene s svojimi boki, pa ne zato, "ker so moškim všeč", ampak zato, ker SO ŽENSKI! dejmo si nehat pumpat glave in enostavno začet uživat v sebi....
Sara
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Okt. 2009 12:22

Summer055 napisal/-a:Jst mam tut dost široke boke. Visoka sm 169 cm in mam širino bokov 93. Ubistvu se kr velikrat sekiram zarad njih. Sploh kadar hočm oblečt kkšno oprijeto kiklco al pa skinny pants. Velikrat mam tut probleme s hlačami, ker morm vzet dost veliko številko da so mi prav v bokih in pol mi v pasu, ki je zelo ozek, štrlijo ven.
Sm pa že ogromnokrat slišala od fantov da mam super postavo in da so boki ful lepa stvar na ženski (sicer v normalni velikosti), tko da kadar mam kkšne pomisleke vedno na to pomislm :)

Sej 93 cm sploh niso široki boki, jz sm si šla zej zmerit, prej si nism nikoli, pa mam 85 cm...Sam jz mam res ozke boke in če bi lahko zbirala bi mela širše, lepše pride do izraza pas potem :) To je itak genetsko, moja sestrica ima širše boke, pa tut kot ene pravite da se v kosti ne da shujšat, se strinjam popolnoma, če si širši si, se ne da tukaj kaj dosti pomagat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Okt. 2009 21:42

Sara84 napisal/-a:Mah, punce, ženske in kar nas še je - bodite ponosne in pomirjene s svojimi boki, pa ne zato, "ker so moškim všeč", ampak zato, ker SO ŽENSKI! dejmo si nehat pumpat glave in enostavno začet uživat v sebi....
Bravo. :zustimm:
Raje imam moje ženske boke (pa še mal mehke zraven :lach:), kot pa eno deško postavo (ja, ja vem; so tudi druge nianse vmes); predvsem, ker so pač moji, sem jih sprejela, ker kaj dosti tle nimam za narest.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 22. Okt. 2009 17:28

Jah, nimam preveč širokih, nimam pa tudi ne ozkih. Se pa ne obremenjujem s tem, ker se mi zdi, da naredijo lepo žensko postavo. Raj imam malo več bokov kot pa da imam deško postavo brez bokov.
Sploh pa je lažje rojevati s širšo medenico kot pa ožjo.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 22. Okt. 2009 21:39

amyZ napisal/-a:Sploh pa je lažje rojevati s širšo medenico kot pa ožjo.

To stalno poudarjate. Ma kaj mislite met doma za celo nogometno moštvo otrok, da bo tistih en par ur poroda melo kej veze?
(drugače mi je vseeno kake boke mate, ene velike druge ok, tretje jih nimamo..samo eni od argumetnov so tko-...kr neki)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 23. Okt. 2009 11:03

Potek poroda je odvisen od tega, kako se porodnica nanj pripravi in ne od širine bokov.

Jst sm z deško postavo in ozkimi boki rodila v eni uri, spontano in brez problemov tako zame kot za otroka. In temu ni botrovala ozka medenica ampak redno gibanje med nosečnostjo in pravilno dihanje v prvi porodni dobi.

Ženska ma lohk rit k plazma tv z 109 diagonale, ampak če bo zadnji mesec preležala in se med prvo porodno dobo napenjala, bo pač rojevala ure in ure, saj bo vse, kar bi drugače naredila sila težnosti med sprehodi in popadki morala narest sama....

Ok sej so še drugi faktorji (kot je dednost, velikost otroka ipd) ampak na to itak ne mormo vplivat.

Drgač pa.....roko na srce....otrok se rodi tko da gre iz maternice SKOZI VAGINALNI KANAL.....kakšno vlogo naj bi igral tukaj boki? Sej ga ne rojevaš čez usta.
Uporabniški avatar
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie7 » 23. Okt. 2009 13:52

Mislim, da je pri besedi "boki" tu l+bolj mišljena širina medenice. Ožja, kot je, težje naj bi bilo rodit. Moja teta je obe hčerki mela v pol ure ven pa ima normalno širino bokov. Tak, da je tudi odvisno od tega, ni pa izključno od tega!
wentaholic babe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007
Kraj: The World

Neprebrana objavaNapisal/-a wentaholic babe » 24. Okt. 2009 9:56

zdej sem si izmerla boke in imam 98 cm,u pasu pa 71 cm :? Nikakor ne morem sprejet telesa,in nikakor ne najdem pravih kavbojk,k bi oblazile izgled bokov in mocnejsih stegen.. :( ve kater kje bi kaksn dobr jeans kupla?
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 31. Okt. 2009 19:17

Prijateljica z "malo" večjo ritko je kupla temn jeans v bershki in ji lepo stojijo.. iz osebnih izkušenj pa ti ne morem pomagat. Če ti boki in stegna niso všeč mislim, da jih je boljše prikrit s kako daljšo tuniko-ampak spet.. ne bi vedla iz izkušenj.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
zvana_Peti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a zvana_Peti » 08. Okt. 2010 19:08

BLA BLA BLA BLA BLA BLA :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ŽELIM IZBRIS PROFILA !!!!!!!
Zadnjič spremenil zvana_Peti, dne 29. Jan. 2015 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Okt. 2010 20:08

zvana_Peti napisal/-a:sem jim valda pojamrala
Valda? O.o Like, a to je del "obrednega plesa", da tipom je treba jokcat kok nismo zadovoljne same s sabo, zato da nam potem ego bildajo? :P
Sori, sam tole je res neumna izjava.
zvana_Peti napisal/-a:IN VSI SO REKLI, DA JIM PUNCE Z VELKIMI BOKI(in velko ritjo) NISO VŠEČ.
To so ti rekli z namenom, to ti je verjetno jasno. ;)
zvana_Peti napisal/-a:In sem opazila, da bo moški vedno rekel, da mu je VSE na tebi všeč, da te ne bo 'izgubil'
Če mu je kej do punce (tko al drgač), bo pa tole kar res.

P.S.: ne deri se tolk. :P

Enivej, jz sem nazadnje dobila komentar, da imam "mediteranske" boke. :lach:
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 08. Okt. 2010 22:14

O cm se mi zdi nesmiselno govorit, ker ima vsaka ženska drugačno postavo. 90cm lahko pri eni pomeni čisto drugo kot pri drugi. Mi je pa veliko lepše, da ženska boke ima, kot da ima neko fantovsko postavo, ki je ravna kot dila, če jo zadaj pogledaš.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov