Boki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
purple_rain napisal/-a:Ja ma nemoj, kaj sem pa jz rekla?fun napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Odvisno kolk so prej "obloženi"._babika napisal/-a:sama imam nekje srednje široke boke, pa me zanima če shujšaš se pozna kaj na bokih?
če maš široke kosti lahko hujšaš v nedogled pa boš imela še vedno "široke" , drugače se pa najbrž pozna; zakaj se nebi?
Tud sama mam precej široke boke in vem kakšna sem zdej in kakšna sem bla -10kg.
sej nisem zanikala kar si napisala; sam potrdila sem, pa ji še bolj natančno razložila
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
Js mam tut kr orng boke..stegna tut niso najbl suha...trebuh je lepo ploščat, rokce mam dokaj suhe ,sm baje je nekak skladno zrd ramen k niso najbl ozka lol
Men so tut une kosti medenične všeč k vn gledajo
Pr ene 13h sm bla fuuul zakompleksana glede postave k so ble use suhice ploh men toook hude, sama seb sm se zdela pa grozna!
Zdj k sm starej se pa usak let manj sekiram...ne zavidam več "ploh" puncam
Men so tut une kosti medenične všeč k vn gledajo
Pr ene 13h sm bla fuuul zakompleksana glede postave k so ble use suhice ploh men toook hude, sama seb sm se zdela pa grozna!
Zdj k sm starej se pa usak let manj sekiram...ne zavidam več "ploh" puncam
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Se strinjam...brez bokov res ni lepo.
Pa usak ma rajš da so preveliki kot premajhni pomoje. Ker boki so pač ženska lastnost ki jo usak tip rad vidi.
Pa usak ma rajš da so preveliki kot premajhni pomoje. Ker boki so pač ženska lastnost ki jo usak tip rad vidi.
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Najhujše je vsaj men, ko pogledam žensko pa so ramena njen najširši del, bokov ni in vse skupaj zgleda kot korenček-to je zame moška postava in ma lhk zarad mene tud košarco C al D men zgleda kt en tip in take postave pa res nobeni ne zavidam. To je tko k vidiš tipa brez ramen, ni hujšga k tip k je v ramenih ožji od mene.
Men pač bolj žensko in privlačno zgledajo lep ozek pas, srednji boki in lepo zaobljena ritka, pa tud če so prsi manjše, kot pa tist k je ženska gor močna in nabita.
Men pač bolj žensko in privlačno zgledajo lep ozek pas, srednji boki in lepo zaobljena ritka, pa tud če so prsi manjše, kot pa tist k je ženska gor močna in nabita.
- TrixyPixie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2009
- Kraj: The world
Uf, meni so pa široki bogi groozniii..(sam moje mnjenje pač.. ) Men je najlepš, da so majhni, čim manjši. (Ampak mora bit pa tud rit lepo izoblikovana in ne ploščata-pač tako, da se od strani vidi lepo obliko, drugače zna bejba grozno zgledat, to pa priznam).
Pa me prav briga kolk to "fantovsko" deluje.
Nevem..Mogoče jih ne maram, ker jih mam tud sama precej in me spravljajo ob živce že vs moj lajf
Pa me prav briga kolk to "fantovsko" deluje.
Nevem..Mogoče jih ne maram, ker jih mam tud sama precej in me spravljajo ob živce že vs moj lajf
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Zakaj se sramuješ?
Taka pač si pa itq majo tipi večinoma radi boke tko da si lahko ponosna na njih.
No čeprov odvisn kolk velike res maš, Če maš ful velike pol verjamem da te mot, čeprov tok hudo pa tut ne more bit?
Taka pač si pa itq majo tipi večinoma radi boke tko da si lahko ponosna na njih.
No čeprov odvisn kolk velike res maš, Če maš ful velike pol verjamem da te mot, čeprov tok hudo pa tut ne more bit?
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Jst mam tut dost široke boke. Visoka sm 169 cm in mam širino bokov 93. Ubistvu se kr velikrat sekiram zarad njih. Sploh kadar hočm oblečt kkšno oprijeto kiklco al pa skinny pants. Velikrat mam tut probleme s hlačami, ker morm vzet dost veliko številko da so mi prav v bokih in pol mi v pasu, ki je zelo ozek, štrlijo ven.
Sm pa že ogromnokrat slišala od fantov da mam super postavo in da so boki ful lepa stvar na ženski (sicer v normalni velikosti), tko da kadar mam kkšne pomisleke vedno na to pomislm
Sm pa že ogromnokrat slišala od fantov da mam super postavo in da so boki ful lepa stvar na ženski (sicer v normalni velikosti), tko da kadar mam kkšne pomisleke vedno na to pomislm
Don't worry, be happy!!
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Če maš širino bokov 93, to vsekakor niso široki boki. To je normalna postava, še v stereotipu imaš potrdilo (90-60-90). Jaz sem visoka 164 in imam v bokih 114. Tudi, ko sem imela pred leti normalno težo, nisem nikoli mela pod 100. Imam v družini pač takšno oblkiko postave. Kosti pač ne moreš spremenit.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Sem se ful časa sekirala zaradi mojih bokov, ampak se ne več.
Imam žensko postavo s širokimi boki in mi je všeč. Tipi ful palijo nanjo, in rada oblečem tudi ozko kiklo, ki poudari mojo postavo - moškim je v večini všeč, medtem ko me ženskle gledajo kot da sem iz vesolja padla, ker sem poudarila boke. Ženske imamo komplekse glede tega, ne moški.
Imam žensko postavo s širokimi boki in mi je všeč. Tipi ful palijo nanjo, in rada oblečem tudi ozko kiklo, ki poudari mojo postavo - moškim je v večini všeč, medtem ko me ženskle gledajo kot da sem iz vesolja padla, ker sem poudarila boke. Ženske imamo komplekse glede tega, ne moški.
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov