Boki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Mar. 2009 21:21

Če lahko parafraziram Evelyn iz teme o postavah, boke dejansko vsaka ženska ima :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 31. Mar. 2009 21:39

purple_rain napisal/-a:
fun napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
_babika napisal/-a:sama imam nekje srednje široke boke, pa me zanima če shujšaš se pozna kaj na bokih?
Odvisno kolk so prej "obloženi". :)

če maš široke kosti lahko hujšaš v nedogled pa boš imela še vedno "široke" :wink: , drugače se pa najbrž pozna; zakaj se nebi? :D
Ja ma nemoj, kaj sem pa jz rekla?

Tud sama mam precej široke boke in vem kakšna sem zdej in kakšna sem bla -10kg.

sej nisem zanikala kar si napisala; sam potrdila sem, pa ji še bolj natančno razložila :D
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mortisha » 31. Mar. 2009 22:11

Js mam tut kr orng boke..stegna tut niso najbl suha...trebuh je lepo ploščat, rokce mam dokaj suhe ,sm baje je nekak skladno zrd ramen k niso najbl ozka lol :D
Men so tut une kosti medenične všeč k vn gledajo :P
Pr ene 13h sm bla fuuul zakompleksana glede postave k so ble use suhice ploh men toook hude, sama seb sm se zdela pa grozna!
Zdj k sm starej se pa usak let manj sekiram...ne zavidam več "ploh" puncam :wink:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 31. Mar. 2009 22:32

Sem že pogrešala vsevedne in "ne da bi se hvalla, ampak jaz sem takoooooo kul" odgovore. :twisted:

Meni so širši boki všeč. Ozek pas, malček medeničnih kosti, okrogla ritka.... mmmm.... poezija.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 31. Mar. 2009 22:34

Dvojni post
Zadnjič spremenil trapa, dne 01. Apr. 2009 9:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 31. Mar. 2009 22:44

Meni je dost manj erotično, če bokov ni, kot pa da so malenkost preveč.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 01. Apr. 2009 8:19

Sessa napisal/-a:Meni je dost manj erotično, če bokov ni, kot pa da so malenkost preveč.

Meni isto.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speliika<3 » 01. Apr. 2009 15:11

Se strinjam...brez bokov res ni lepo.
Pa usak ma rajš da so preveliki kot premajhni pomoje. Ker boki so pač ženska lastnost ki jo usak tip rad vidi.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 01. Apr. 2009 15:52

Najhujše je vsaj men, ko pogledam žensko pa so ramena njen najširši del, bokov ni in vse skupaj zgleda kot korenček-to je zame moška postava in ma lhk zarad mene tud košarco C al D men zgleda kt en tip in take postave pa res nobeni ne zavidam. To je tko k vidiš tipa brez ramen, ni hujšga k tip k je v ramenih ožji od mene.
Men pač bolj žensko in privlačno zgledajo lep ozek pas, srednji boki in lepo zaobljena ritka, pa tud če so prsi manjše, kot pa tist k je ženska gor močna in nabita.
TrixyPixie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2009
Kraj: The world

Neprebrana objavaNapisal/-a TrixyPixie » 01. Apr. 2009 15:57

Uf, meni so pa široki bogi groozniii..(sam moje mnjenje pač.. :? ) Men je najlepš, da so majhni, čim manjši. (Ampak mora bit pa tud rit lepo izoblikovana in ne ploščata-pač tako, da se od strani vidi lepo obliko, drugače zna bejba grozno zgledat, to pa priznam).
Pa me prav briga kolk to "fantovsko" deluje.
Nevem..Mogoče jih ne maram, ker jih mam tud sama precej in me spravljajo ob živce že vs moj lajf :evil:
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speliika<3 » 01. Apr. 2009 16:05

Zakaj se sramuješ?
Taka pač si pa itq majo tipi večinoma radi boke tko da si lahko ponosna na njih.
No čeprov odvisn kolk velike res maš, Če maš ful velike pol verjamem da te mot, čeprov tok hudo pa tut ne more bit?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Apr. 2009 19:10

Sej ni napisala, da se jih sramuje, ampak, da ji niso ušeč (jst tle vidm razliko).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 24. Avg. 2009 20:22

Jst mam tut dost široke boke. Visoka sm 169 cm in mam širino bokov 93. Ubistvu se kr velikrat sekiram zarad njih. Sploh kadar hočm oblečt kkšno oprijeto kiklco al pa skinny pants. Velikrat mam tut probleme s hlačami, ker morm vzet dost veliko številko da so mi prav v bokih in pol mi v pasu, ki je zelo ozek, štrlijo ven.
Sm pa že ogromnokrat slišala od fantov da mam super postavo in da so boki ful lepa stvar na ženski (sicer v normalni velikosti), tko da kadar mam kkšne pomisleke vedno na to pomislm :)
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 25. Avg. 2009 8:50

Če maš širino bokov 93, to vsekakor niso široki boki. To je normalna postava, še v stereotipu imaš potrdilo (90-60-90). Jaz sem visoka 164 in imam v bokih 114. Tudi, ko sem imela pred leti normalno težo, nisem nikoli mela pod 100. Imam v družini pač takšno oblkiko postave. Kosti pač ne moreš spremenit.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 25. Avg. 2009 10:26

Sem se ful časa sekirala zaradi mojih bokov, ampak se ne več.
Imam žensko postavo s širokimi boki in mi je všeč. Tipi ful palijo nanjo, in rada oblečem tudi ozko kiklo, ki poudari mojo postavo - moškim je v večini všeč, medtem ko me ženskle gledajo kot da sem iz vesolja padla, ker sem poudarila boke. Ženske imamo komplekse glede tega, ne moški.
A goal without a plan is just a wish.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov