Boki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 27. Mar. 2009 22:24

Ženska mora imeti povdarjene boke, če ne nima žensko postavo. Že daleč v preteklosti so se nosile obleke, ki so povdarjale boke.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 28. Mar. 2009 10:15

Ženska mora imeti povdarjene boke, če ne nima žensko postavo. Že daleč v preteklosti so se nosile obleke, ki so povdarjale boke.

No, no pretiravat pa spet ni treba :lach: ... to je pač stvar okusa- in če že govorimo o preteklosti; moda in lepotni ideali se spreminjajo :wink: . Meni so bolj všeč športne postave z malimi boki. Pomembno mi pa je da ni rit ploščata, če veste kaj hočm povedat :D ... Tko da iz strani zgleda mal ritke, ne pa samo ravna deska.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Mar. 2009 21:09

Heh, se strinjam, kt da so (široki) boki edina stvar, k definira neko postavo kot žensko. Pa še čim večja rit, pa velke, štrleče joške, če tega ni, ni česa prjet (hm?!) in postava se že uvršča med fantouske. Japajade :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 28. Mar. 2009 21:41

Men tud ženska mora imet boke, ker če ne mi deluje kot fant. Jaz bi jih rada mal več imela. Sem bolj ravna kot ne.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 28. Mar. 2009 22:29

Aloha napisal/-a:ni česa prjet (hm?!)

:D men nikol ni bil čist jasen ta izraz 'kej za prjet'. Mislim, mi je jasno na kaj naj bi to letelo, ampak za prjet je zmeri kej, tud če to niso f*k-ročke, pa C-sise.

Drugač sem pa sama tud med bolj 'plodnimi', nimam pa lufta med nogami, niti nevem kako nej bi to zgledal :o
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 28. Mar. 2009 22:32

Naj bi ženska s širšimi boki lažje rodila. Vsaj to mene strašijo. Celo zdravnica mi je to rekla.
Uporabniški avatar
*TEQUILA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *TEQUILA* » 29. Mar. 2009 13:27

Meni tut niso včeš preveliki boki. :P In postava je lahko lepa in ženska tut brez velikih bokov. Bolj pomembno se mi zdi da je lepo skladna in sorazmerna.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 29. Mar. 2009 13:42

Mja jst mam tudi kr široke boke ampak mam zato tudi precej širok 'stranski deu' trebuha, seprav da mam najbolj ozko takoj pod prsmi, od tam naprej je pa kr triangel :razz: Bo treba začet trenirat..
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 29. Mar. 2009 19:47

ana27 napisal/-a:Men tud ženska mora imet boke, ker če ne mi deluje kot fant. Jaz bi jih rada mal več imela. Sem bolj ravna kot ne.

Ženska, ki nima bokov ima pa prsi, recimo C, je fant?
Punca, ki ima boke in je zgoraj ravna je pa ženska?
hm............
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
_babika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _babika » 30. Mar. 2009 9:58

tudi jaz se najbolj ne strinajm z vsemi odg.
mislim da so široki boki v neki meji normale lepi...na suhih puncah pa široki boki ne zgledajo najbol lepo,moje mnenje...
sama imam nekje srednje široke boke, pa me zanima če shujšaš se pozna kaj na bokih?

lp
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Mar. 2009 18:34

_babika napisal/-a:sama imam nekje srednje široke boke, pa me zanima če shujšaš se pozna kaj na bokih?
Odvisno kolk so prej "obloženi". :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 31. Mar. 2009 11:11

purple_rain napisal/-a:
_babika napisal/-a:sama imam nekje srednje široke boke, pa me zanima če shujšaš se pozna kaj na bokih?

če maš široke kosti lahko hujšaš v nedogled pa boš imela še vedno "široke" :wink: , drugače se pa najbrž pozna; zakaj se nebi? :D
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 31. Mar. 2009 12:37

Moja babica je skoz govorila: Lepa ženska je vedno lepa, tud če da lonc na glavo :D
Gledat je treba cel paket, ne pa sam boke, prsa in podobno. Pa rečte, kok je ta Naomi fantovska in grda....mislm nima bokov....le kdo bi jo hotu ....bedarija! Vidla sm že milijone po nekaterih postih sodeč - grde in fantovse ženske brez bokov - ki pa so izgledale presenetljivo seksi.

Drgač sm pa pristašica 90-60-90. Te novejše J Lo varjante mi nekak ne grejo....časi se spreminjajo....bomo vidl kaj bo moderno leta 2030....široka ramena mogoče? :lol:

PS Bokov nimam "širokih", rojevala sem 1 uro in 15 minut. Mam pa "konkretno" kolegico, k je bla 9 ur v porodni sobi (pa je v pasu dvojna jst). Tko da teža poroda je odvisna od fizične pripravljenosti nosečnice (poležavejte zadnja dva mesca pred porodom pa boste vidle na kaj mislim), pravilnega dihanja v drugi porodni dobi in lege dojenčka.

Aja pa da omenim še to....ginekologinja mi je zarad po njeno "ozke medenice" pri 15. letih rekla: "Joj, ti boš pa težko rodila" . Ta stavk sm mela v glavi vse do poroda.....da ne omenjam kok me je blo strah....pol pa spontan, ekspresen in neverjetno lep in čustven porod :lol:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Mar. 2009 14:56

fun napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:

če maš široke kosti lahko hujšaš v nedogled pa boš imela še vedno "široke" :wink: , drugače se pa najbrž pozna; zakaj se nebi? :D
Ja ma nemoj, kaj sem pa jz rekla?

Tud sama mam precej široke boke in vem kakšna sem zdej in kakšna sem bla -10kg.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 31. Mar. 2009 21:10

barbika_444 napisal/-a: Aja pa da omenim še to....ginekologinja mi je zarad po njeno "ozke medenice" pri 15. letih rekla: "Joj, ti boš pa težko rodila" . Ta stavk sm mela v glavi vse do poroda.....da ne omenjam kok me je blo strah....pol pa spontan, ekspresen in neverjetno lep in čustven porod :lol:

Sem tudi jaz od kolegice slišala izjavo po tem principu. Me veseli, da si lahko rodila.

Boke ženska mora imet, seveda pa ne mislim tukaj, da esktremne.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov