Boki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jst mam tudi luknjo med stegni, ampak res NIČ NIČ bokov. Ravno s trebuhom, ampak imam pač koščene noge. In posledično seveda nimam riti in ja, skoraj vse hlače lahko dam gor, ampak morem pa gledat, da mi nrdijo vsaj malo rite,...
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Inčaa - Debatorica
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Sekhmet napisal/-a:Mam tko široke (no, ne boke, ampak bol kolke), da če nimam glih 10 kg preveč mam kr lukno med nogami, ko stojim, pa nimam zobotrebčastih nog
tako kot jaz in zarad tega mi je ful bad...
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
- Cherry24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2009
uf jaz mam ful široke boke...sicr ravn trebuh,pa tud une kosti pri medenici se lepo vidijo (men so te res lepe ),ampak mam pol boke full široke,pa tud stegna mam kr konkretna...je pa res d ko sm bla u zadno pri šivilji je rekla d je prou vesela d je pršla končno ena k ma ŽENSKO postavo ne pa d zgleda kot en fantk....pol se mje pa kr mal zde,k drgač nism lih full samozavestna kr se tega tiče
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
Inčaa napisal/-a:Sekhmet napisal/-a:Mam tko široke (no, ne boke, ampak bol kolke), da če nimam glih 10 kg preveč mam kr lukno med nogami, ko stojim, pa nimam zobotrebčastih nog
tako kot jaz in zarad tega mi je ful bad...
joj mi grete na živce...to je en najlepših delov ženskega telesa, ve se pa bunite js bi šla na operacijo, sam da bi mela širše kolke...dejta jih mal men, pliiis
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Verjemi, ni tak zelo prijetno, če jih imaš preveč. Jaz sem se sicer precej zredila, toda tudi ko sem imela manj kil sem imela vedno v boku ene 110. V pasu pa 66 - veš kero je to nesorazmerje? Pol pa išči hlače
Skladnost je tisto, kar ti iščeš....kar vse iščemo
Skladnost je tisto, kar ti iščeš....kar vse iščemo
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
to pa ni res da so boki vedno seksi js sm mela sosolko, k je bla fuuul majhna, in ce si jo pogledal samo do pasu je bla ful drobna - nic josk, nic trebuha, ful ozka in tanka cela, suhcene rokce...pol pa kr naenkrat fuuuuul siroki bogi, ogromna luknja med nogami in precej siroka stegna, zarad bokov.... fuul grdo zgleda taka postava...mislim sam ona je bla res ekstrem...boga, pa nic si ni mogla, k ma pac take kosti
- *srčica*
- Debatorica
neki ekstrmi so izvzeti iz mojga dojemanja lepe postave...sm mela tut sama tako sošolko, sam ona je mela še rit in stegna konkretna. mam pa par kolegic ki skos jokcajo zarad kobajagi preveč izstopajočih medeničnih kosti, men majo pa idealne...dejstvo pa je da si ponavadi želimo nečesa kar nimamo
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ja to je res, da je sosedova trava vedno bolj zelena. Sam a veš kok je zoprno, ko bi imela neko jakno, ki sega čez boke ali rit (plašč, parko), al pa kakšno daljšo bundo, pa ti nič ni prav? kavbojke, ki jih moraš vedno za 10 cm najmanj zožat ko jih kupiš, komplete, ki jih ne moreš kupovat, če ni spodnji in zgornji del vsak zase...Ker zgoraj imam 36/38 cifro, spodaj pa komaj 44 nase dam (odvisno od firme).
Saj verjamem, da je obraten ekstrem lahko enako zoprn, ampak tole pri meni že ni več lustno...zame. Ker sem zaradi tega zasovražila nakupovanje.
Saj verjamem, da je obraten ekstrem lahko enako zoprn, ampak tole pri meni že ni več lustno...zame. Ker sem zaradi tega zasovražila nakupovanje.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz mam take srednje boke, tud stegna so mau bolj močna k drgač, nimam pa nubenih problemov iskat kavbojke, ker ponavad spravim gor 38. Le skrajšat jih je vedno treba.
Men lepš zgleda, če ma ženska že široke boke, da ma tud mau pasa, k drgač se mi zdi da zgleda hruškasto. Primer tege sta recimo Tajči in Šela iz Atomikov. Tajči je velika in ima ful šroke boke in ozek pas, medtem ko je Špela manjš in ima in bole in pas, pa se mi zdi da boljš zgleda. Ne bode tok v oči.
Men lepš zgleda, če ma ženska že široke boke, da ma tud mau pasa, k drgač se mi zdi da zgleda hruškasto. Primer tege sta recimo Tajči in Šela iz Atomikov. Tajči je velika in ima ful šroke boke in ozek pas, medtem ko je Špela manjš in ima in bole in pas, pa se mi zdi da boljš zgleda. Ne bode tok v oči.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men (pre)široki boki, sploh če je punca suha, ne zgledajo lepo.
Sm mela kolegico, k je mela tok lufta med nogami, da je blo kr hecn (sploh kr je mela vedno čist oprijete hlače in je blo res izrazito). Takrat se mi je zdel, da ma dost bl suhe noge k js, na konc sm pa ugotovila, da gre sam za optično varko .
Ampak ni kej, so stvari, na kere nimamo upliva.
Sm mela kolegico, k je mela tok lufta med nogami, da je blo kr hecn (sploh kr je mela vedno čist oprijete hlače in je blo res izrazito). Takrat se mi je zdel, da ma dost bl suhe noge k js, na konc sm pa ugotovila, da gre sam za optično varko .
Ampak ni kej, so stvari, na kere nimamo upliva.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Jz mam tut kr velike boke in isto hlače mam tko 36/38 odvisn pač od kroja.
Pa tko se mi zdi da bi mogla mal shujšat tko vsaj za 3 kg...Pa upam da mi bo uspel, če pa ne pa da vsaj ostanem na tem kot sem zdaj.
Drgač so mi pa tiste ki nimajo bokov grde...To majo pol bolj moško postavo če tko pogledaš.
Pa valda ma usak tip rajš eno z boki, npr. mi mamo u klasu eno suhico pa usi tipi bl za mano pač tko sj weste kokr pa za njo...
Pa tko se mi zdi da bi mogla mal shujšat tko vsaj za 3 kg...Pa upam da mi bo uspel, če pa ne pa da vsaj ostanem na tem kot sem zdaj.
Drgač so mi pa tiste ki nimajo bokov grde...To majo pol bolj moško postavo če tko pogledaš.
Pa valda ma usak tip rajš eno z boki, npr. mi mamo u klasu eno suhico pa usi tipi bl za mano pač tko sj weste kokr pa za njo...
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
No pa sej jz nimam tolk široke...Sam problem je k mam mal preveč kg pomoje...Drgač pa ne ampak moja seka ma pa mal bolj široke kot jz čeprow mava isto številko ampak na njej ful dobr pridejo tko=)
- *srčica*
- Debatorica
speliika<3 napisal/-a:Jz mam tut kr velike boke in isto hlače mam tko 36/38 odvisn pač od kroja.
Drgač so mi pa tiste ki nimajo bokov grde... nimam velik bokov, grda pa zihr nism.To majo pol bolj moško postavo če tko pogledaš.niti ne
Pa valda ma usak tip rajš eno z boki,greš stavit da ni res? npr. mi mamo u klasu eno suhico pa usi tipi bl za mano pač tko sj weste kokr pa za njo...mogoče jim faca ni všeč??
[/b]
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]