Boki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 31. Mar. 2005 21:37

Blagor enim :) pa ti se itak nimas nad nicemer za pritozevat nad sabo :D
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 31. Mar. 2005 21:46

Ja teb ja :) ah ok, popolna pac ne mors bit! pa na fotkah ni bilo opazt da bi bilo s tvojim celom kaj narobe! :) pa to so sam detajli..
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 31. Mar. 2005 21:54

LyLa napisal/-a:[offtopic] Tiste fotke so v večini retuširane.. Sicer pa se zmenva za kavo, pa boš vidla kok mi fali :)
[/offtopic]

tudi lahko :razz: sploh pa ce si iz siske, ker ene par ljudi poznam iz tam :) ok, ok retusirane al karkol, dost drugacna ne mors bit :?:
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 01. Apr. 2005 0:01

Bejba brez bokov je ko mlad fantek. Jaz jih mam tud, no ja priznam, da me včasih tud sikirajo, ampak na sploh sp pa kar v redu. Kaj češ tak si, kosti si lih nauš šla lomt a ne?
pa pa
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 01. Apr. 2005 12:15

tamala82 napisal/-a:
januška napisal/-a:PUNCE BODITE PONOSNE NA SVOJE BOKE!!!!!!!!
moški jih obožujejo

Hehe...Boki rules :D

Ja boki so res zakon!
Tut sama mam izrazite boke, sam ne razumem tistga kar ste pisale, da vam zarad njih kašne majčke ne stojijo dobr. Js mam npr. kostke ob straneh na bokih in čist ravn trebuh, tko da nimam kašnih problemov z majcami.
Pa lepo mi zgleda, če ma recimo ženska izrazite boke, sam u pasu je pa suha ... full lepa oblika telesa pride.
Pa ko ste govorile neki o merah ... Na 167cm visoki punci je res dobr, če ma okol bokov obseg 85cm, sam jst poznam tut punce k so visoke 180cm in majo u bokih 100cm in tut tisto čist hudo zgleda. Mah ... celo telo more bit skladno, boki so men ena od prvih stvari na punci k jo opazim, tko da se ne sekirat če so kej preveč izraziti! :cool:
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 01. Apr. 2005 13:32

januška napisal/-a:PUNCE BODITE PONOSNE NA SVOJE BOKE!!!!!!!!
moški jih obožujejo

ja in nizek pas je zakon!!!!!!!!

jaz ima tudi, pa me ne moti vec....ponosna nanje, vsaj zgledam zenska, ne pa kot fantek.....
Uporabniški avatar
ninčulilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninčulilika » 01. Apr. 2005 13:52

Js pa nimam dost bokov, oziroma jih tako rečeno sploh nimam. Se mi pa zato use nabira na trebuhu kar je še stokrat bolj bedno!
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 02. Apr. 2005 18:01

Če maš močne boke se ne sekireaj, ker nekateri moški imajo to radi drugače boš pa vsaj lažje rodila. Ali ni to za nekaj dobrega???
Sej zožat si jih pa tok al toik ne moreš tko da vse ki imamo široke boke se moramo sprijazniti. Veliko potrplenja ti želi Hely

Lep dan
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
baby girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

Neprebrana objavaNapisal/-a baby girl » 02. Apr. 2005 18:09

hm...js sm bla tud prvo mau skepticna glede mojih bokov(beri: so mi bli prevlki)sam zaj sm pa zadovolna :) :wink:
pac so mi sosolci rekli d mam dobro rit..hihi :lol:
ne res zaj sm full zadovolna s svojo postavco in ze komi cakam na poletje d se mau pokazem :D

tko d punca bot ponosna na sebe, pa tud noben fant nou opazu d mas kao prevlke boke :wink:
can you keep up
baby boy
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 02. Apr. 2005 19:17

mal bokov pa ja more bit!
...just breathe...
januška
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a januška » 02. Apr. 2005 21:28

kaj naj pa jaz naredim, ker mam močne boke, močne noge, močne prsi, močna sem vsa
ma punce brez veze se je sekirat življenje je prekratko za to
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 03. Apr. 2005 8:11

sama nimam nevem kako izrazitih bokov, v bistvu jih imam bolj malo, imam pa zato več maščobnih blazinic, zaradi katerih se sekiram in hujšam. tako da bi rajši imela malo več bokov in malo manj maščob n riti in bokih. pa še probleme imam s temi prekletimi kolki, tako da če imaš zdrave in nimaš preobleme z njimi bodi vesela da so takšni kakršni pač so. sprijazni se ker so del tebe in te naredijo lepo- bolj ženstveno
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica83 » 03. Apr. 2005 15:35

Tudi jaz mam široke boke, mah nasploh mam tako čudno postavo :cry: , pa nevem kaj naj naredim. Zgori sem ozka potem pa se razširim, mah tak čudno je vse skupi, nimam tiste tipične široke boke, ampak neko čudo. Sem čist zakompleksana glede tega. Kaj lahko človek nardi glede tega?! :(
Rika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Rika » 03. Apr. 2005 17:46

ojla
rabim pomoč.kakšne vaje naj delam, da se znebim ti. 'jahalnih hlačk'. z boki sem zadovoljna toda pod boki pa se mi nabeira 'odvečna teža':) in to zelo grdo izgleda v koplakalh.lp
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 03. Apr. 2005 22:47

meni je nekoč neka zelo znana že starejša - bivša manekenka in zelo znana slovenka rekla da imam postavo v obliki peščene ure...ta kompliment mi je bil noro všeč in od takrat naprej sem ponosna na svojo postavo :)
Visoka sem 177 cm in okoli bokov imam nekje 94 cm...je pa seveda treba gledat tudi simetrijo celega telesa - namreč če so rame v isti širini kot boki, pol si skladen. To sem nekje prebrala pa nevem več kje :)

moji bokci so mojemu ful všeč. Se pa nisem nikoli sekirala zaradi tega, ker nisem nikoli imela želje po fantovski postavi....

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov