Boki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
LyLa napisal/-a:[offtopic] Tiste fotke so v večini retuširane.. Sicer pa se zmenva za kavo, pa boš vidla kok mi fali
[/offtopic]
tudi lahko sploh pa ce si iz siske, ker ene par ljudi poznam iz tam ok, ok retusirane al karkol, dost drugacna ne mors bit
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
tamala82 napisal/-a:januška napisal/-a:PUNCE BODITE PONOSNE NA SVOJE BOKE!!!!!!!!
moški jih obožujejo
Hehe...Boki rules
Ja boki so res zakon!
Tut sama mam izrazite boke, sam ne razumem tistga kar ste pisale, da vam zarad njih kašne majčke ne stojijo dobr. Js mam npr. kostke ob straneh na bokih in čist ravn trebuh, tko da nimam kašnih problemov z majcami.
Pa lepo mi zgleda, če ma recimo ženska izrazite boke, sam u pasu je pa suha ... full lepa oblika telesa pride.
Pa ko ste govorile neki o merah ... Na 167cm visoki punci je res dobr, če ma okol bokov obseg 85cm, sam jst poznam tut punce k so visoke 180cm in majo u bokih 100cm in tut tisto čist hudo zgleda. Mah ... celo telo more bit skladno, boki so men ena od prvih stvari na punci k jo opazim, tko da se ne sekirat če so kej preveč izraziti!
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Js pa nimam dost bokov, oziroma jih tako rečeno sploh nimam. Se mi pa zato use nabira na trebuhu kar je še stokrat bolj bedno!
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Če maš močne boke se ne sekireaj, ker nekateri moški imajo to radi drugače boš pa vsaj lažje rodila. Ali ni to za nekaj dobrega???
Sej zožat si jih pa tok al toik ne moreš tko da vse ki imamo široke boke se moramo sprijazniti. Veliko potrplenja ti želi Hely
Lep dan
Sej zožat si jih pa tok al toik ne moreš tko da vse ki imamo široke boke se moramo sprijazniti. Veliko potrplenja ti želi Hely
Lep dan
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
hm...js sm bla tud prvo mau skepticna glede mojih bokov(beri: so mi bli prevlki)sam zaj sm pa zadovolna
pac so mi sosolci rekli d mam dobro rit..hihi
ne res zaj sm full zadovolna s svojo postavco in ze komi cakam na poletje d se mau pokazem
tko d punca bot ponosna na sebe, pa tud noben fant nou opazu d mas kao prevlke boke
pac so mi sosolci rekli d mam dobro rit..hihi
ne res zaj sm full zadovolna s svojo postavco in ze komi cakam na poletje d se mau pokazem
tko d punca bot ponosna na sebe, pa tud noben fant nou opazu d mas kao prevlke boke
can you keep up
baby boy
baby boy
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
sama nimam nevem kako izrazitih bokov, v bistvu jih imam bolj malo, imam pa zato več maščobnih blazinic, zaradi katerih se sekiram in hujšam. tako da bi rajši imela malo več bokov in malo manj maščob n riti in bokih. pa še probleme imam s temi prekletimi kolki, tako da če imaš zdrave in nimaš preobleme z njimi bodi vesela da so takšni kakršni pač so. sprijazni se ker so del tebe in te naredijo lepo- bolj ženstveno
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Tudi jaz mam široke boke, mah nasploh mam tako čudno postavo , pa nevem kaj naj naredim. Zgori sem ozka potem pa se razširim, mah tak čudno je vse skupi, nimam tiste tipične široke boke, ampak neko čudo. Sem čist zakompleksana glede tega. Kaj lahko človek nardi glede tega?!
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
meni je nekoč neka zelo znana že starejša - bivša manekenka in zelo znana slovenka rekla da imam postavo v obliki peščene ure...ta kompliment mi je bil noro všeč in od takrat naprej sem ponosna na svojo postavo
Visoka sem 177 cm in okoli bokov imam nekje 94 cm...je pa seveda treba gledat tudi simetrijo celega telesa - namreč če so rame v isti širini kot boki, pol si skladen. To sem nekje prebrala pa nevem več kje
moji bokci so mojemu ful všeč. Se pa nisem nikoli sekirala zaradi tega, ker nisem nikoli imela želje po fantovski postavi....
Visoka sem 177 cm in okoli bokov imam nekje 94 cm...je pa seveda treba gledat tudi simetrijo celega telesa - namreč če so rame v isti širini kot boki, pol si skladen. To sem nekje prebrala pa nevem več kje
moji bokci so mojemu ful všeč. Se pa nisem nikoli sekirala zaradi tega, ker nisem nikoli imela želje po fantovski postavi....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov