Boki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Joj, mene pa včasih moja konstitucija z dokaj širokimi boki prav živcira ... Ampak drugače ni tako hudo, ker mi je všeč, da se mi vidi kosti na bokih, pa tudi ozek pas in vidna rebra zadevo malo popravijo
No saj... Se nekako strinjam, ampak včasih bi kakšna majica vseeno bolje izpadla ob ožjih bokih ...
Ja boki so res zakon!
Tut sama mam izrazite boke, sam ne razumem tistga kar ste pisale, da vam zarad njih kašne majčke ne stojijo dobr. Js mam npr. kostke ob straneh na bokih in čist ravn trebuh, tko da nimam kašnih problemov z majcami.
No saj... Se nekako strinjam, ampak včasih bi kakšna majica vseeno bolje izpadla ob ožjih bokih ...
- lorelei**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
joj js sm se že tok presekirala zarad teh bokov...sploh ne em kaj naj nrdim glede njih..mam jih po stari mami in me ful živcirajo..pol mam pa še bolj močne noge in sm čist konc..čeprou moški pohvaljo postavo in tko sam men vseen to ni všeč...mam srečo da mam čist flat tummy ampk to mi ni v pomoč oz.zadoščenje no sej..sprjaznmo se..nikol nisi zadovoljen s tistim kar maš
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Tud js mam te probleme, ja
Čeprou js nisem tok široka v bokih, ampak v kolkih, če veš kaj mislem.
Rešujem tko, da kupujem hlače čim nižje na bokih. Nižje so, manj štrli. Kavbojke večinoma only. Ostalo pa kokr nanese. Si pa vzamem cajt, ko gre za hlače Pa kak persen
Čeprou js nisem tok široka v bokih, ampak v kolkih, če veš kaj mislem.
Rešujem tko, da kupujem hlače čim nižje na bokih. Nižje so, manj štrli. Kavbojke večinoma only. Ostalo pa kokr nanese. Si pa vzamem cajt, ko gre za hlače Pa kak persen
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 23:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
cascada11 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
PoisonGirl jst tud gojim precej sovraštva do svojih bokov, sam kaj k se jih nam nikol rešla, razen če se čist izstradam, pa še pol bi verjetn izstopal. Moj problem je, da bi rabla hlače sestavlene iz dveh različnih številk, se prav gor dve cifre manše, uspod pa dve večje. in pol k navlečem gor une z nizkim pasom, to absolutno no go, mam placa še za pivski trebuh, riti pa tud ne mislm kazat naokol...čeprov ne vem zakaj delajo večinoma sam take hlače z nizkim pasom, da so mal sprane pa to..
Sekhmet maš srečo, da ti sedejo nizke hlače, jst nimam te sreče...sej ne vem kaj je met bolš najbol tipično žensko postavo kar jih obstaja, al pa tako k jo od nas zahteva modna industrija, če si hočmo kupt hlače k so nam všeč, ampak seveda te more z ozkimi boki obdarit že mati narava...res žalostn, kar se tiče vseh poizvajalcev hlač skupi, da so pozabl na nas s širokimi boki upam vsaj, da nisem edina
Sekhmet maš srečo, da ti sedejo nizke hlače, jst nimam te sreče...sej ne vem kaj je met bolš najbol tipično žensko postavo kar jih obstaja, al pa tako k jo od nas zahteva modna industrija, če si hočmo kupt hlače k so nam všeč, ampak seveda te more z ozkimi boki obdarit že mati narava...res žalostn, kar se tiče vseh poizvajalcev hlač skupi, da so pozabl na nas s širokimi boki upam vsaj, da nisem edina
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz sem se tudi svoj čas presekirala zaradi bokov še in še... Zdaj sem se malo sprijaznila. Če ne morem nič spremeniti, tudi nima smisla da se obremenjuje, I guess...
Imam pa široka ramena, ozek pas in široke boke, se mi ne zdi ravno skladna postava - ampak kaj naj... Če bi pa shujšala, bi po moje prav grdo izgledalo, ker imam že zdaj nakazane kosti na bokih.
Negativna stran širokih bokov je tudi širša rit. In ja, nakupovanje hlač mi ni v noben užitek!
Imam pa široka ramena, ozek pas in široke boke, se mi ne zdi ravno skladna postava - ampak kaj naj... Če bi pa shujšala, bi po moje prav grdo izgledalo, ker imam že zdaj nakazane kosti na bokih.
Negativna stran širokih bokov je tudi širša rit. In ja, nakupovanje hlač mi ni v noben užitek!
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Jaz se pa ne obremenjujem preveč s svojimi boki, sem kar zadovoljna, čeprav se je zadnje čase tudi meni ob straneh nabralo nekaj maščobe.
Ampak običajno, ko izgubim nekaj kg, izgine tudi maščoba na bokih (in seveda prsi). Imam pa zato več slabega povedati o svojih stegnih
Ampak običajno, ko izgubim nekaj kg, izgine tudi maščoba na bokih (in seveda prsi). Imam pa zato več slabega povedati o svojih stegnih
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tole s hlačami je problem pri vseh... Jaz iz Zare nimam enih hlač, ker mi vse stojijo grozljivo...iz Orsaya mi jih sploh ni treba probati, pa vem, da mi bojo stale kot ulite. Imam pa čisto normalno postavo, nobenih ekstremov, da bi imela ful veliko rit ali ful majhno rit!
-
cascada11 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
metuljčica* napisal/-a:Jaz sem se tudi svoj čas presekirala zaradi bokov še in še... Zdaj sem se malo sprijaznila. Če ne morem nič spremeniti, tudi nima smisla da se obremenjuje, I guess...
se čist strinjam s tabo, jst sem se tud nehala počas obremenjevat, čeprov je trajal...z boki in posledično ritjo, sej če komu kej ne paše nej pa stran gleda...sej priznam včasih me še prime da se ful sekiram, saj kaj umret pa tud ne morem zarad tega...edin jezi me, ker morm res dobit živčn zlom prej, preden najdm hlače, to je res cela nočna mora...dobr, da so še trenirke dokaj normalne jst z rameni sicer nimam problemov ker je moj zgorn del bol drobn v primerjavi s spodnim, no sm pa gor kr obdarjena na pravm mestu vsaj neki dobrga
Ma še kera kak predlog kje kupvat kavbojke, da majo mal višji pas, pa da ne zgledajo k za stare mame?
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Uuuu...jst ti jih takoj dam pol, jih mam dost za dve. Mam tko široke (no, ne boke, ampak bol kolke), da če nimam glih 10 kg preveč mam kr lukno med nogami, ko stojim, pa nimam zobotrebčastih nog
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov