Boki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Dorotea
Punce....zanima me kako ve gledate na ženske boke? Vam je všeč da jih ženska ima ali obratno? Sama moram povedati da imam izrazite boke ampak nisem debela in tudi če bi bila, bi se mi vidli. Meni to gre fuuul na živce in me zelo moti saj se presekiram za to dneve in dneve. Hujšam in ne vem kaj vse...a kosti logično ne bodo šle nikoli dol. Tako te pač narava nardi...! Ugotovila sem da lahko nevem kak shujšam pa bom v pasu še vedno široka, čeprav mi to ni všeč. Frendica pa si želi boke češ da je to žensko in da ženska mora to imeti pa jih nima. Dajte mi nasvet in me postavite iz oblakov, pograjajte, svetujte...pomagajte...tnx vsem v naprej.
papa
papa
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Hm ja no, men je všeč, če ženska ma neke obline. Sama mam tud kr izrazite boke in mi včasih niso bli tok všeč. Pol mi je pa en tip reku, da mu je to ful sexy in od takrat naprej sm ponosna na moje boke. Vem da enim ljudem taki boki niso všeč, sam itak ma vsak človek svoj okus.
HASTA LUEGO
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Men se pa zdi, da če ženska res nima nič bokov pač deluje punčkasto ne glede na starost. Z leti se telo razvija in s tem itak,da tudi boki postanejo izrazitejši. Sicer sama nisem pripadnica hudo širokih bokov a imam jih in sem ponosna nanje
Torej všeč so mi boki a v mejah normale (beri do 95)
Torej všeč so mi boki a v mejah normale (beri do 95)
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Ne boš imela problemov pri porodu.
Vsak ima svoje prednosti in pomanjkljivosti in potrebno se je naučiti živeti z njimi. (jaz se še nisem).
Vsak ima svoje prednosti in pomanjkljivosti in potrebno se je naučiti živeti z njimi. (jaz se še nisem).
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Dorotea napisal/-a:tamala82 napisal/-a:inchy84 napisal/-a:Torej všeč so mi boki a v mejah normale (beri do 95)
Meni so pa nad 95... ker imam nad 95.. (imam 96 )
Men grejo tut na živce take majčke k ne stojijo lepo na bokih ... grrr ...
spet ena izmed nas z širokimi boki.no jaz imam 88......mama nima bokov, niti sestra...pizdo ne vem po kom jih mam..........
Ti imaš potem še ozko okoli bokov..88 je pa ja mal... jst bi vse dala da bi lahko spravila na 90...sam bo to zelo težko zaradi medenice.. jst sem obsojena na široke boke
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Sicer na vem točn kok cm me je v bokih, sm mam pa ful izrazite. Majka je ful suha pa so jo sami boki (kosti). Eh, mej je v mejah normale lepo, k to ti tok lepo zaobleno žensko postavo nardi, sam preveč je preveč! Mi je pa grdo, č ženska nima bokov (tak fantovsko je)!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Dorotea napisal/-a:bokov ne boš nikol dol spravla..........s tem sem se tudi jaz sprijaznila. je pa res da ti zožajo boke prav nizke hlače na boke........in da se začneš zavedat da si lepa z tem. ker verjamem da si res.
Ah jst sem šla okol bokov že 7 cm dol in lahko bi šla še zihr tri..sam potem ne bom mela nobene oblike...tako da kokr jamram in stokam sem vseen zadovoljna s svojo postavo
Zadnjič spremenil Tamala`, dne 03. Apr. 2005 9:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- lucy_nina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
Tudi sama imam kar izrazite boke in ceprav me jezijo vsakic, ko zelim obleci oprijeto srajcko ravno napacne dolzine; vseeno pa izgledajo super v krajsih topih ali v "poloblekcah"! Zato punce, v akcijo, pokazimo kaj imamo, fantje nam bodo hvalezni in tudi same se bomo bolje pocutile!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov