Boki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Mar. 2006 19:28

**SiMoN@** napisal/-a:jst mam čist tko normalne boke pa upam da taku tut ostane...ma pa moja sošolka ful ful široke boge pa je tku grdu..za kozulat..tku šroka čez boke da je kr kruta..drgač je pa ful suha-bogi pa res izstopajo

Sori, tega pa ne morš govort, da je "za bruhat grdo"! :roll:
Sama mam tud ornk izrazite boke (sam mam še druge probleme s kolki) in hvala, se mi nikakor ne zdi za kozlat :roll: , lubiju so pa tud čist všeč. :)
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 30. Mar. 2006 20:15

se strinjam.
ali je to pomankanje besedišča ali česa drugega.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Mar. 2006 21:51

purple_rain napisal/-a:
**SiMoN@** napisal/-a:jst mam čist tko normalne boke pa upam da taku tut ostane...ma pa moja sošolka ful ful široke boge pa je tku grdu..za kozulat..tku šroka čez boke da je kr kruta..drgač je pa ful suha-bogi pa res izstopajo

Sama mam tud ornk izrazite boke (sam mam še druge probleme s kolki) in hvala, se mi nikakor ne zdi za kozlat :roll: , lubiju so pa tud čist všeč. :)

simon@ ti maš pa kriv nos pa je za bruhat....o fak dej ženska mal h seb prid.... :eek:
Uporabniški avatar
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *barby* » 30. Mar. 2006 22:32

*purple bitch* napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:

simon@ ti maš pa kriv nos pa je za bruhat....o fak dej ženska mal h seb prid.... :eek:

ona bo vsaj lažje rodila,kt ti simon@....ti maš pa tr razvlečeno pa je...ni vsak popoln...č si pa ti pa svaka ti čast
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 30. Mar. 2006 23:56

Meni so všeč široki boki. So ženstveni. Seksi. Ženska brez bokov in ritke zame ni ženstvena. Žal.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 31. Mar. 2006 8:41

jaz imam tud širše boke....sicer ne full..ampak imam pač kostke tako oblikovane....pa je meni to full všeč...ker se mi zdi, da v določenih modelih hlač pride full ok....pa tud v krilu....pa tud ostali pravijo, da jim je to lepo na meni.... :razz:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 31. Mar. 2006 8:42

trapa napisal/-a:Meni so všeč široki boki. So ženstveni. Seksi. Ženska brez bokov in ritke zame ni ženstvena. Žal.

evo...s tem pa se jaz zelo zelo strinjam!!! :ja:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 31. Mar. 2006 8:53

Vse k mamo široke boke tk je ane. Jst se ne sekiram spljoh.

Drugače se pa s temu tolažmo lahko, da bomo prov lepo fino lažje rodile. :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 31. Mar. 2006 9:00

jaz mam malo širše boke ampak ni hudo. malo me edino moti ko dam kakšne tanke hlače gor in malo štrlijo ven.. sicer pa jih uspešno prekrijem s pasom :wink:
Intet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2006
Kraj: Emona

Neprebrana objavaNapisal/-a Intet » 31. Mar. 2006 14:18

V OŠ sem imela sošolko, ki je imela res široke boke in zelo izrazito rit in stegna, tko, da je spodnji del zgledal za dve tri cifre večji od zgornjega. Ok, ni bla ravno drobna, samo je vseeno mela kar dost težav zaradi spodnjega dela telesa (pri telovadbi, plesu). Sicer ji je blo ful bed, samo tuki ne pomaga niti dieta niti fitnes, pač si kakršen si. Še zmeraj mi je osebno lepša ženska s širšimi boki, kot pa kaka "brez".
To bring the pieces together rediscover communication.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Mar. 2006 23:20

trapa napisal/-a:Meni so všeč široki boki. So ženstveni. Seksi. Ženska brez bokov in ritke zame ni ženstvena. Žal.

men tud....sm mela eno sošolko k je mela ful široke boke in tko lepo oblikovano ritko in sm kar dostkrat gledala v neje boke :D :wink: nimaš kej, če so mi bli pa tkooo zlooo všeč... :D
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 01. Apr. 2006 11:02

js mam tud mal izrazite boke...ne tok dost, sam se pa največ sekiram zarad hlač k jih vse bolj težko dobim...še posebi zdej k jih skor nikjer ne dobim da so mal na zvon, k so vse bolj ravne al na koren.. :x
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 01. Apr. 2006 21:18

jz mam boke, tko kot je treba, vsaj men se tko zdi. ma men se zdi, da punca more met neki bokov, drgače men ful čudno zgleda. enim je pa tud to lepo.
am, kokrkol lahk hujšaš na kosti to ne vpliva, pa se ne bojo skrčle, tak da priporočam da ne hujšate če mate boke!
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 02. Apr. 2006 8:06

purple_rain napisal/-a:

draga..nism rekla zate ampk za mojo sošolko. ko pa vidm tvoje jih prekomenitram.. sicr je bla pa ta tema odprta debatiranju o bogih..kake so vam vše kake vam niso in zakaj..

tku da k bom za tebe govorila me lahk napadaš, svojo sošolko in njen videz pa jst tle najbol poznam in vem kaka je, tku da ne me obsojat..sej teb je pa kej druzga grdo pa mam jst kej proti za povedat ;D

men res taki bogi niso všeč če so ful izraziti..tku v normalnem je pa čist ok
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 02. Apr. 2006 8:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 02. Apr. 2006 8:24

Saj ona je govorila na splošno da ne moreš govort kako ti je to grdo za bruhat. Vsaj mislim da je tako.

Sicer mam pa jaz tudi kar močne boke pa nogice. In se mi pojavi problem poleti obleči kakšno krilce. V svoji omari nimam niti ene kiklce :( No ne bom se sama sebi smilila.... mam pa zato toliko več hlač.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov