Boki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Baaaby. - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2010
dot napisal/-a:Jaz sem npr. taka, da če se mi zdi, da neki ne izpade res kul, tega ne vzamem, ker vem, da ne bi nosila pol... pa ne zdej zaradi drugih, češ, kaj bojo pa rekli, ampak zaradi sebe, ker se nebi počutila v redu
se podpišem pod tole
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Logish, da posegamo po kosih, v katerih se res fajn počutimo - ampak jz sem najprej dobila vtis, da punco bolj skrbi kako bi ostalim zgledalo, če bi se ona v skinny hlače spravila, čeprav bi jih želela nosit.
(btw, eni smo pač taki, da na nas nič ne izpade "zares kul" - predvsem zarad bokov, da ne bo kdo sitnaril, da sem preveč OT )
(btw, eni smo pač taki, da na nas nič ne izpade "zares kul" - predvsem zarad bokov, da ne bo kdo sitnaril, da sem preveč OT )
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^ kaj a so večji boki grdi al kako? nevem zakaj bi mogle met zdej tiste z večjimi boki sam dalše majce? ker tebi ne zgleda? velki boki so prav sexi
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dokaj očitno ne vsem.White_Widow napisal/-a:velki boki so prav sexi
Ne, pomoje je bubi samo hotela predlagat kako naj se punce lotijo zadeve, če so jim sicer všeč oprijete hlače, pa jim ni za nosit jih..men se zdi daljša majca [jap, morm še zaloge narest tud jz ] elegantna rešitev..
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Led Zeppelin napisal/-a:No jaz sem nekoč podobno cvetko izpustil, ko sem neki punci rekel da je "luštkano okrogla", sem mislil da bo izpadlo simpatično in resnično (kot je tudi bilo).
briljantna!
drugače pa, meni ni čisto jasno, a tu govorite o t.i. "f** ročkah", o veliki riti ali dejansko o širokih bokih?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Sama imam malo sire boke, pa so mi punce zmer govorile, kako jih lahko prikrijem. Medtem ko so bli tipi nori na moje "odkrite" boke.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov