Boki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 231 prispevkov
• Stran 15 od 16
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
- zvana_Peti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2010
BLA BLA BLA BLA BLA
ŽELIM IZBRIS PROFILA !!!!
ŽELIM IZBRIS PROFILA !!!!
Zadnjič spremenil zvana_Peti, dne 29. Jan. 2015 11:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
Nisem ziher, a nej rečem "o.O wtf" ali "sanja se ti ne kolk [mam problemov sama s sabo], ampak za1x še ni tolk hudo ",
pa hvala za skrb!
Nisem ziher, a nej rečem "o.O wtf" ali "sanja se ti ne kolk [mam problemov sama s sabo], ampak za1x še ni tolk hudo ",
pa hvala za skrb!
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
meni zelo pogosto rečejo, da imam idealno postavo, pa se meni zdi da imam boke prevelike.
Sploh, ker imam zelo ozek pas. Tudi hlače so mi v bokih prave v pasu pa mi kar ven štrlijo. Poleg tega imam še bolj "polno" rit in se to še bolj vidi.
So mi pa drugače skinny hlače zlo všeč ampak se mi zdi da na moje boke ne pašejo, ker potem zgledam kot en trikotnik
Drugače pa so mi všeč bolj ozki boki (ne čisto) ampak polna ritka. Ni mi všeč tista ploščata, ki zgleda kot da je ne bi imel.
Se mi pa tut zdi, da se vedno lahko oblečeš tko, da povdari oziroma skrije tiste dele ki jih želiš.
Sploh, ker imam zelo ozek pas. Tudi hlače so mi v bokih prave v pasu pa mi kar ven štrlijo. Poleg tega imam še bolj "polno" rit in se to še bolj vidi.
So mi pa drugače skinny hlače zlo všeč ampak se mi zdi da na moje boke ne pašejo, ker potem zgledam kot en trikotnik
Drugače pa so mi všeč bolj ozki boki (ne čisto) ampak polna ritka. Ni mi všeč tista ploščata, ki zgleda kot da je ne bi imel.
Se mi pa tut zdi, da se vedno lahko oblečeš tko, da povdari oziroma skrije tiste dele ki jih želiš.
Don't worry, be happy!!
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
A niso f*k ročke tisti del telesa nad pasom, ki ponavadi gleda preko pasu na hlačah?
Drugače pa moji boki v cm nevem koliko merijo, tut zdej ko mam par kil manj kot včasih, niso kej dost drugačnejši. So še vedno malj bolj izraziti.
Ja, zvana_Peti, bo tale drugi citat, ki ga je citirala purple_rain kr napačn. Men moj pravi, da bi blo idealno če bi šla še kako kilco gor, da bi mela mal več bokov in ritke. (pa nism zdej neka ekstremna suhica, pa tut ekstremno obilnejša ne)
Drugače pa moji boki v cm nevem koliko merijo, tut zdej ko mam par kil manj kot včasih, niso kej dost drugačnejši. So še vedno malj bolj izraziti.
Ja, zvana_Peti, bo tale drugi citat, ki ga je citirala purple_rain kr napačn. Men moj pravi, da bi blo idealno če bi šla še kako kilco gor, da bi mela mal več bokov in ritke. (pa nism zdej neka ekstremna suhica, pa tut ekstremno obilnejša ne)
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
zvana_Peti kaj pa teb ni jasno?
Drugače pa sem s svojimi boki in s svojo veliko ritjo zmeri dobila dobre tipe brez problema in tudi v postelji je (bilo) vedno veselo .
Mogoče zato, ker se ne obremenjujem in ne jamram , ampak uživam v svojem telesu, kljub temu, da ni po današnjih lepotnih standardih
Drugače pa sem s svojimi boki in s svojo veliko ritjo zmeri dobila dobre tipe brez problema in tudi v postelji je (bilo) vedno veselo .
Mogoče zato, ker se ne obremenjujem in ne jamram , ampak uživam v svojem telesu, kljub temu, da ni po današnjih lepotnih standardih
A goal without a plan is just a wish.
- iuventus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2010
Zivijo!
Prosila bi za vase nasvete. Nabira se mi mascoba na bokih, tako imenovane miselinke.. In res ne vem kaj naj poskusim. Probala sem ze vec diet pa vedno dobim kilograme nazaj. Poleg bokov in trebuha se sicer nabira tudi na stegnih in tukaj se tudi pojavi velik sovraznik: celulit.
Sama bolj ucinkovite vadbe od teka se nisem nasla, a ma katera kaksen nasvet, kako priti do lepse oblikovanih nog in kako se znebit teh matronskih bokov?
Sicer redno kolesarim in plesem in mi res ze najeda ta tezava smile
Prosila bi za vase nasvete. Nabira se mi mascoba na bokih, tako imenovane miselinke.. In res ne vem kaj naj poskusim. Probala sem ze vec diet pa vedno dobim kilograme nazaj. Poleg bokov in trebuha se sicer nabira tudi na stegnih in tukaj se tudi pojavi velik sovraznik: celulit.
Sama bolj ucinkovite vadbe od teka se nisem nasla, a ma katera kaksen nasvet, kako priti do lepse oblikovanih nog in kako se znebit teh matronskih bokov?
Sicer redno kolesarim in plesem in mi res ze najeda ta tezava smile
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ zdaj odvisno kaj je za tebe redno. da po vsakodnevnem menjavanju vadbe npr. tek-ples-tek-kolo-... (cirka uro, uro pa pol) ni nič boljše? in se špeh kar nabira?
to fizično ni možno. razen če ves preostali čas ješ neredno in nezdravo+ preveč.
to fizično ni možno. razen če ves preostali čas ješ neredno in nezdravo+ preveč.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Baaaby. - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2010
meni zelo pogosto rečejo, da imam idealno postavo, pa se meni zdi da imam boke prevelike.
So mi pa drugače skinny hlače zlo všeč ampak se mi zdi da na moje boke ne pašejo, ker potem zgledam kot en trikotnik biggrin
pri meni je isto s temi skinny hlačami, res so lepe ampak jih, ker mam tudi sama bolj širkoe boke, ne morem nosit.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^zakaj "ne morš nosit" - ker jih ne spraviš čez svoje boke al ker se ti pač zdi, da to "ni"? Sumim na slednje..lej, če se ti zdi, da bi si lahko bila všeč, zakaj pa ne? Še jz jih nosim!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
purple_rain napisal/-a: Enivej, jz sem nazadnje dobila komentar, da imam "mediteranske" boke.
No jaz sem nekoč podobno cvetko izpustil, ko sem neki punci rekel da je "luštkano okrogla", sem mislil da bo izpadlo simpatično in resnično (kot je tudi bilo).
Ampak ni vzela to kot kompliment , tako da sem lahko vesel da sem še živ, sem se pa naučil da če bo še kdaj prišlo do debate o ženskih bokih, bom raje tiho.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Baaaby. - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2010
purple_rain napisal/-a:^^zakaj "ne morš nosit" - ker jih ne spraviš čez svoje boke al ker se ti pač zdi, da to "ni"? Sumim na slednje..lej, če se ti zdi, da bi si lahko bila všeč, zakaj pa ne? Še jz jih nosim!
spravim jih gor, sam se mi zdi, da tako čudno zgleda..
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ja in?
Škoda, če te skrbi, da boš s tem pristala v NTW temi..
Led Zeppelin - mhm, problem je, ker si napačne besede uporabil.
Led Zeppelin - mhm, problem je, ker si napačne besede uporabil.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
purple_rain napisal/-a:^^ja in?
Jah, če se v nečem ne počutiš dobro, se nima smisla silit in zapravljat keša za to ... sploh, če se bolje počutiš v kakšni drugi stvari, ki ti super pristaja, se je boljš pol za to odločit
Jaz sem npr. taka, da če se mi zdi, da neki ne izpade res kul, tega ne vzamem, ker vem, da ne bi nosila pol... pa ne zdej zaradi drugih, češ, kaj bojo pa rekli, ampak zaradi sebe, ker se nebi počutila v redu
Prvi neprebran prispevek • 231 prispevkov
• Stran 15 od 16
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov