Bioenergetik

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bioenergija in bioenergetiki

Zaupam.
27
31%
Ne zaupam.
18
21%
Nimam mnenja.
41
48%
Skupaj glasov : 86

Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 06. Mar. 2006 22:12

Hmm...nevem, če verjamem. Moja mami je mela tut skos probleme (epileptične napade,hiperaktivno ščitnico,migrene) in je šla k enmu tipu...in ji natvezu,da ma narobe obrnjeno postlo in da mamo sevanje v hiši...nam po celi bajti dal neke kartone in reku, da tega ne smemo uničevat...da tle not je pa energija...in pol ko sta mu starša zmetala kupe (tisoče mark takrat) ...se je fotr razjezu, ker ni blo rezultatov, je šel prerezat tisto kartonasto stvar...and guess what...not je blo NIČ.
Pol sta pa šla k enmu drugmu...in je mami rekla, da se je velik bolš počutla po njegovi "terapiji", da se je mesec,dva odlično počutla.
Pa 1x, ko je mojo sestrco boleu full trebuh, ga je mami poklicala, pa je reku, da sestrca mora dat dol modrc...in pol je blo vse kul...wtf?! nikol nebom tega razumela... sam nevem, če lih verjamem v to...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
karlica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a karlica » 06. Mar. 2006 22:18

Niso vsi terapevti isti. Npr. ti tvoj ginekolog, zdravnik ni všeč. Kaj boš naredila? Najbrž zamenjala,a ne?
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 07. Mar. 2006 7:26

*ange|* napisal/-a:Hmm...nevem, če verjamem. Moja mami je mela tut skos probleme (epileptične napade,hiperaktivno ščitnico,migrene) in je šla k enmu tipu...in ji natvezu,da ma narobe obrnjeno postlo in da mamo sevanje v hiši...nam po celi bajti dal neke kartone in reku, da tega ne smemo uničevat...da tle not je pa energija...in pol ko sta mu starša zmetala kupe (tisoče mark takrat) ...se je fotr razjezu, ker ni blo rezultatov, je šel prerezat tisto kartonasto stvar...and guess what...not je blo NIČ.
Pol sta pa šla k enmu drugmu...in je mami rekla, da se je velik bolš počutla po njegovi "terapiji", da se je mesec,dva odlično počutla.
Pa 1x, ko je mojo sestrco boleu full trebuh, ga je mami poklicala, pa je reku, da sestrca mora dat dol modrc...in pol je blo vse kul...wtf?! nikol nebom tega razumela... sam nevem, če lih verjamem v to...

Bemu boba jst bi šla do njega in ga pre***. Nevem no zahtevbala bi dnar čeprav dokazat nebi mogla ampak popizdila bi pa fejst nad njem....mogoče še na slab glas bi ga spravla....nikol neveš.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
URŠA85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a URŠA85 » 18. Jul. 2006 17:34

Js se veliko bolj zanesem na kakega bioenergetičarja kakor na kakega zdravnika. Mela sem velike probleme z vrtoglavico in sem parkrat obiskala bioenergetičarko. In je fuuul pomagal. Vlk rajš grem tja, kakr pa da jem neke tablete. Men je res pomagalo...Zato mi bioenergija velik pomeni.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 18. Jul. 2006 17:57

Jaz osebno ne verjamem in mislim da mi zato tudi nebi pomagalo. Bi se pa dala takoj prepričat če bi mi nekdo to dokazal oziroma da bi sama doživela neko spremembo. Mam pa frendico, s katero se velikokrat prepiram o tej temi, ki zelo verjame temu in pravi, da jo je bioenergetik rešil že vsega mogočega.
katja22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a katja22 » 18. Jul. 2006 23:06

jst sm si s pomočjo elektromagnetnega sevanja zmanjšala in odpravila alergije,zato verjamem
Uporabniški avatar
*zoya*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *zoya* » 19. Jul. 2006 19:39

Jest tud verjamem..sm sama probala, čist po naključju, sm mela kolegico, ki se je nekej ukvarjala s tem..men je resnično pomagalo tam kjer je uradna medicina sicer zatajila..

se mi pa zdi, da morš do neke mere verjet v to, vsaj ne smeš bit izrazito proti temu, če hočš, da ti pomaga..se mi zdi, da zahteva zdravljenje s pomočjo bioenergije na drugi strani tudi aktivno sodelovanje bolnika..morš psihično sodelovat, zamislt se mau..skor tko kot da bi meditiral..ok, pr vsakmu je lahko drugač, jst pač govorim iz lastnih izkušenj..je pa res, da ne traja v nedogled, seanse je dobr ponavljat..odvisno od vsazga posameznika pa od problema, itak

občutek ob temu..tko k je blo že omenjeno..čutš mravljince, k da bi šou oblak toplote čez tebe..kot da bi se napolnil s pozitivno energijo..harmonizacija s samim sabo in naravo..kot da bi se na nek način ozemljil..ful huda izkušnja, res :)

ok, vem da se mogoče mal nezemljsko sliši vse skupi, tak je pač moj način pisanja..res je pa tud da zna bit med alternativnimi zdravilci fuuul mazačev in da zaradi takih potem večina v te stvari ne verjame..

pa lep dan še naprej :)
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 19. Jul. 2006 21:30

Do neke mere že vrjamem. Sam to zmožnost majo redki, ne tak ko pogledaš v Salomonov oglasnih pa jih je 200 al pa še več v Sloveniji. Sama še nism šla h komu, ki se ukvarja s tovrstno dejavnostjo, ampak od maminega sestriča ženo je nategnu. Njen mož, oz. mamin sestrič je meu raka in ji je skoz govoru, da bo pa da bo.. Pol ni nič določenega več reku, pač blo je vse dvoumno. No.. Na koncu je ta mamin sestrič umru pri 28ih letih in ko je šla k bioenergetiku in mu to povedala ji je reku, da kao on je že tak nekaj časa vedu da mu ne more pomagat in je vedu da bo umru. Ne razumem zakaj ji je potem pobiral denar, če je že vedel, da je prepozno. Tak, da ta tip sigurno nima pojma o tem. Drugač pa sm že slišala par ljudi, ki jim je to kao pomagalo. Dokler ne bom vedla, ne bom 100%. Drugač pa sm mnenja,da ti lahko tak čudežno pomaga, ti lahko tudi škoduje če želi. Nikol ne veš.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*zoya*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *zoya* » 19. Jul. 2006 21:59

Jap, se strinjam, da ti lahko tud škoduje, če hoče..sam če nimaš nobene druge alternative, ki bi ti pomagala..boš na koncu prijel za vsako bilko..
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 12. Jan. 2007 22:42

Punce, mi lahko katera svetuje kakega dobrega bioenergetika? Da ga poznate in imate dobnre izkušnje?
Naš Pogačar iz Tacna je na žalost preminul in nam ne more več pomagat :(

Se priporočam za onformacije! Hvala vnaprej =)
....non sholae sed vitae discimus....
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 13. Jan. 2007 13:27

verjamem da so neke povezave..z energijo zdravjem duso in telesom..sam se ne poglabljam v to...
kr mi gre na ziwce ta prodaja"energij" ..uno ko te bustavljajo v trgovinah pa ti neki merijo..in newem kj..ker so tečni..od tax dalje so se mi zamerli..in sedaj jim ne zaupam..energetikom seveda...energiji pa vskakor
avogrinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 9. 2011
Kraj: Lukačevci

Neprebrana objavaNapisal/-a avogrinc » 10. Maj. 2012 22:06

Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje z bioenergetikom!
lp
Fatalna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Fatalna » 04. Jul. 2012 9:48

Ja moja mami :D 14dni jo je bolela roka, ker se ji posedajo vratni vretenci in sem ji rekla naj gre do kiropraktika. Ona mi vsa vesela pove, da se je naročila pri kiropraktiku nakar izvem, da gre k bioenergetiku, seveda sem znorela, kaj ji ni jasno, da ne bo plačevala nekih šamanov itd. Pa je vseeno šla in roka je ne boli več.

Jaz ne zaupam tem ljudem, ampak če ji pomaga, je pa super, vsaj ni mi potrebno poslušat jamranja cele dneve, kako ne more niti na sprehod z mano, ker jo roka boli :roll: . (Nujno se bi morala namreč gibat, ker je predebela in ima visok holesterol in pritisk).
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 04. Jul. 2012 10:14

jez sm sicer dost na to "vesoljno energijo" :D samo se mi pa zdi, da bioenergetik ne more narest nič takega, kar nebi mogla sama...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 04. Jul. 2012 11:22

moja mami se je neki casa ukvarjala z bioenergijo, ima tudi licenco, pa moram reci, da je kar nekaj na tem. Meni je pomagalo, tudi pri kaksnih prehladih, jih je omililo in so se prej koncali. Ampak moras verjeti, da ti pomaga, v bistvu je vse v psihi :)
I am not an enigma, just a contradiction!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov