Bioenergetik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
js verjamem v to!!! mislm sej itak č ne verjameš pol ne deluje! je pa hodu moj pokojni brat k eni v krasnj in je pol se zmer bolš počutu ko je pršu od nje!! škoda d ga ni mogla pozdravt!

Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
js sm z reikijem sama seb pozdravla alergije, bolezni,...
včasih sm mela kronične angine skooos po enkrat na mesec... zdej pa ne več, celo zimo sm brez jakne okol hodila, pa se nism niti prehladila!
včasih sm mela kronične angine skooos po enkrat na mesec... zdej pa ne več, celo zimo sm brez jakne okol hodila, pa se nism niti prehladila!
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Pomoje je tudi h komu gres. Verjamem da to obstaja, da se da zdraviti, ampak je vse prevec laikov pa nakladacev in zato imajo ljudje omajano zaupanje. Od prijateljice mami je imela npr. hude bolecine v hrbtu in je sla k kiropraktiku - odlicnemu kiropraktiku, ki je imal zraven dodan podatek, da se ukvarja tudi z bioenergijo .In si je neki razlagal, da on to sam(!) cuti pa blabla... No u glavnem, hrbet ji je naravnal, prodal pa ji je, za 35 000 nek karton, bioenergetski, ki se ga postavi v kot in potem se boljse pocutis. Ja my ass
No, neki znanec je mel pa tudi neke bolecine , ampak mu jih je neki bomedicinec pozdravil ... tako da ... verjamem koneckoncev, ja
Kolk pa mislite da je to s posameznikovo psiho povezano ?

No, neki znanec je mel pa tudi neke bolecine , ampak mu jih je neki bomedicinec pozdravil ... tako da ... verjamem koneckoncev, ja

Kolk pa mislite da je to s posameznikovo psiho povezano ?
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
jah tok že, da če se boš zapiču da ti ne bo pomagu, pol je teži, ja, je tud sam reku... ker je šla enkrat ena k njemu, oziroma so jo peljal pa ni hotla da bi jipomagu, mislim, glede psihe, in je blo težko... drugač pa pomaga... itk, odvisn kok tip obvlada .. 

-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Jaz sem že mnogo slišala na to temo, ampak sama ga še nisem obiskala.Bi res kakšen dober naslov mogla dobit(od res priznanega)potem bi šla.Je pa blo že velik napisanega kako se eni sam okoriščajo s tem.
Ne vem no, bi blo za probat.
Ne vem no, bi blo za probat.

Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Stra sem bila 8 let ko sem dobila prvi anafilaktičen šok- to je najhujša oblika alergije kjer lahko umreš in ker je trajalo približno pol ure da smo prišli do bolnice je bilo z mano že tako daleč da so me mogli oživljat z elektrošoki. No in te napade sem imela potem kake 4 na leto dokler nisem prišla v puberteto(tam nekje okrog 15 leta) in se je začelo to dogajat vsak teden najmanj 4x! Telo mi ni preneslo nobene hrane več, jedla sem lahko le še riž, korenček in grah. Poleg vsega tega mi je začelo od vseh zdravil (57 tablet na dan je bil moj rekord) razžirat želodec, srce mi je oslabelo in še na živcih sem zbolela. Bila sem praktično izolirana od sveta v bolnici več kot leto, v mesecu dni sem shujšala 25, zdravniki pa niso imeli nobene rešitve zame. Starša sta si že začela izposojavati denar, vozila sta me od enga bioenergetika do drugega, kiropraktik, hiptnozo vse sem probala, zmetal smo ogromno gnarja za njih pa ni nič pomagalo, dokler nisem naletela na enga ki pa me je v bistvu prek ene skupne znanke sam poiskal. Na začetku sploh nisem hotela k njemu na terapijo ker sem izgubila že vse upanje a me je prepričal. S svojo energijo mi je zmanjšal napade na 3x letno, sedaj lahko kolikor toliko normalno jem, sem sicer še vedno na tabletah, injekcije mam še tut vedno s sabo a njemu sem lahko hvaležna da praktično sploh še žvim.
Tako da čist odvisn na koga naletiš, nekateri res imajo tisto posebno moč oziroma energijo, drugi pa se samo pretvarjajo pa gnar vlečejo od obupanih ljudi ki bi vse naredili za svoje zdravje.

Tako da čist odvisn na koga naletiš, nekateri res imajo tisto posebno moč oziroma energijo, drugi pa se samo pretvarjajo pa gnar vlečejo od obupanih ljudi ki bi vse naredili za svoje zdravje.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
mala punci napisal/-a:Tako da čist odvisn na koga naletiš, nekateri res imajo tisto posebno moč oziroma energijo, drugi pa se samo pretvarjajo pa gnar vlečejo od obupanih ljudi ki bi vse naredili za svoje zdravje.
S tem se čist strinjam in na žalost je res ....
Je pa tud res, da ko te enkrat pestijo zdravstvene težave, in če naletiš na v redu bioenergetika, nimaš česa zgubit, upaš samo še na izboljšanje. Sama sem že bila na takih terapijah in razmišljam o ponovnem obisku, ker upam na izboljšanje in si želim doseči željeni cilj.
-
nana* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2005
sofia83 napisal/-a:A ima kera izkušnje (oz. če pozna koga s takimi izkušnjami) z zdravljenjem kožnih bolezni z bioenergijo? Alternativna medicina nasplošno mi je zlo zanimiva, ker verjamem, da je uradna medicina močno omejena in če bi obe veji med sabo sodelovali, bi mel verjetn velik bolše rezultate pri zdravljenju pacientov. Sam se pa strinjam, da je vse več mazačev, k nimajo pojma, kaj delajo in s tem kvarjo ugled cele stroke.
ja, moja sošolka je mela ful probleme s kožo. zdravniki so ji skoz dajal sam kreme pa tablete, da je blo vse še slabš in ji postavl čist napačno diagnozo. pol je pa najdla eno žensko k se ukvarja z elektromagnetnmu valovanjem in jo je pozdravla. zdej pa nima nobenih problemov več.
jst vrjamem v alternativno medicino in tut jutr grem k bioenergetiku (prvič) pa bom vidla kako bo. se pa strinjam s tem, da te kšn lahk ukol prnese.
-
nana* - Komunikatorka
LyLa: nevem zj koga mislš. ta tipo k grem jst jutr k nemu se ne ukvarja z energetskmu valovanjem, sam bioenergijo. a ti poznaš prow tipa k se tut s tem ukvarja? jst sm slišala, da sta v sloveniji sam 2. ta ženska iz rogaške (tm k je bla sošolka) pa en tip, sam pa nevem iz kje pa nč. no enivej. kam ti hodš?
-
˝DiDi˝ - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
zaupam, ker imam doma mamo ki se ukvarja s tem. pa ne zato, ker je pač to moja mama ampak čist zato, ker jo spremla in sm si čist sama o tem ustvarla mnenje...
js samo upam, da tiste k mate slabe izkušnje...upam, da se zavedate da ste vrjetn šle do nekih bioenergetikov, k se stem ukvarjajo samo zarad zaslužka in s tem ustvarjajo negativno energijo..in ste tam pustile denar, odnesle pa niste nič.
js samo upam, da tiste k mate slabe izkušnje...upam, da se zavedate da ste vrjetn šle do nekih bioenergetikov, k se stem ukvarjajo samo zarad zaslužka in s tem ustvarjajo negativno energijo..in ste tam pustile denar, odnesle pa niste nič.
-
nana* - Komunikatorka
no jst sm bla dons pr bioenergetiku in mi je reku, da mam celo pojstlo, kjer spim v sevanju in da bo to treba popravt, ker mam zarad tega blokade v telesu. pa reku mi je, da trenutno sploh nebi mogla met otrok (sj ne da bi jih že hotla), zj me pa zanima al je možn, da mi je to zato reku, ker jem kontracepcijske tablete, ker pač posledično ne morš met otrok v tem cajtu?? a se kšnmu kej sana?? men nč jasn.
mela kšna podobne izkušnje??

- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem hodila ene 3, 4 leta nazaj h enmu zarad zdravstvenih težav. Ni se mi zdela kakšna blazna razlika no, bolj v glavi.
Drugač merjenje energetskih tokov, atlantidski prstan in to pa kar precej verjamem, se mi je spremenilo in zdravstveno stanje in nočne more, itd...

Drugač merjenje energetskih tokov, atlantidski prstan in to pa kar precej verjamem, se mi je spremenilo in zdravstveno stanje in nočne more, itd...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov