Bioenergetik

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bioenergija in bioenergetiki

Zaupam.
27
31%
Ne zaupam.
18
21%
Nimam mnenja.
41
48%
Skupaj glasov : 86

Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 06. Okt. 2005 16:46

hm pri nas je en neke vodne tokove meril ali nekaj takega, pa neko piramido postavljal, naj bi potem boljše spal, pa jst nej bi mela zelo negativno energijo v sobi, ... meni se zdi to en sam bla bla bla bla
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Velouria » 07. Okt. 2005 17:14

Jst bi ful sla enkrat probat... Mam filing mam da sem polna enih blokad etc, pa bi se rada tega resla.

Sicer sem mal skepticna glede tega, ampak mogoce bi se pa splacal probat...

Sam djte mi povedat, kolk pa to kj stane?
now I have you sleeping next to me ... and this is home
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 7. 2005
Kraj: krško

Neprebrana objavaNapisal/-a tinna19 » 09. Jan. 2006 22:37

˝DiDi˝ napisal/-a:zaupam, ker imam doma mamo ki se ukvarja s tem. pa ne zato, ker je pač to moja mama ampak čist zato, ker jo spremla in sm si čist sama o tem ustvarla mnenje...
js samo upam, da tiste k mate slabe izkušnje...upam, da se zavedate da ste vrjetn šle do nekih bioenergetikov, k se stem ukvarjajo samo zarad zaslužka in s tem ustvarjajo negativno energijo..in ste tam pustile denar, odnesle pa niste nič.

prav takšno mišljenje imam tudi jaz.sicer se ukvarja moj oče! in menim, da če bi se vsi ljudje tega zavedali, kaj vse je mogoče z bioenergijo doseči bi bile vrste pri zdravnikih zelo kratke....meni se je osebno življenje zelo spremenilo...na bolje vsekakor....res pa, da obstajajo ljudje, ki v tem vidijo maksimalen zaslužek - pravi človek, s pravo močjo bo človeku pomagal tudi zastonj!!
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 7. 2005
Kraj: krško

Neprebrana objavaNapisal/-a tinna19 » 09. Jan. 2006 22:38

˝DiDi˝ napisal/-a:zaupam, ker imam doma mamo ki se ukvarja s tem. pa ne zato, ker je pač to moja mama ampak čist zato, ker jo spremla in sm si čist sama o tem ustvarla mnenje...
js samo upam, da tiste k mate slabe izkušnje...upam, da se zavedate da ste vrjetn šle do nekih bioenergetikov, k se stem ukvarjajo samo zarad zaslužka in s tem ustvarjajo negativno energijo..in ste tam pustile denar, odnesle pa niste nič.

prav takšno mišljenje imam tudi jaz.sicer se ukvarja moj oče! in menim, da če bi se vsi ljudje tega zavedali, kaj vse je mogoče z bioenergijo doseči bi bile vrste pri zdravnikih zelo kratke....meni se je osebno življenje zelo spremenilo...na bolje vsekakor....res pa, da obstajajo ljudje, ki v tem vidijo maksimalen zaslužek - pravi človek, s pravo močjo bo človeku pomagal tudi zastonj!!
Uporabniški avatar
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: R`dam

Neprebrana objavaNapisal/-a Naty » 10. Jan. 2006 11:33

O ja. Veliko izkušenj!
Začelo se je s hojo po žerjavici, katera mi je odprla oči, predvsem pa srce. Nepozabno doživetje in žarek, ki ti kaže pot. Potem sem postala reiki-ist treh stopenj, čaka me še mojsterstvo nekdaj, nekoč, ko bom začutila, da je čas za ta napredek.
Gospodu, ki me je vodil po vseh teh poteh pravim moj drugi oče, ker mi je ogromno pomagal s kiropraktiko, bioenergijo, me poučeval in vodil. Odgrnil mi je tančico, ki je zakrivala vpogled v prejšnja življenja in mi s tem pomagal živeti sedanje življenje.
Hkrati s tem sem pri drugem gospodu "izkusila" tudi karmično diagnostiko, ki pa je prav tako doživljaj po svoje in odgovor na nešteto zakajev.
Tudi moj oče se ukvarja z bioenergijo, vendar v manjšem obsegu. Njega zanimajo predvsem zdravilne rožice.

"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
(R.F.)
iona
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a iona » 10. Jan. 2006 12:16

verjamem,v vso vesoljno energijo v vse bumerange,kar sejes to žanješ...verjamem in meni pomaga sama se veliko krat obrnem na angele in nadangele,me poslusajo in mi kačšžejo pot.z pozitivnimi mislimi je vse lažje in boljse.....
verjamem v bumerange....
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 10. Jan. 2006 18:47

dragon_fly napisal/-a:mislim da je to kao placebo. če verjameš pol deluje... če ne... in ne vem kakšnih bolezni si itak ne murš tko zdravit, ti vedno povejo, da če maš zdravniško terapijo je ne smeš opustit... :nixweiss:
če ti zmanka vseh drugih rešitev se pač oprimeš tazadne bilke .. :ertrink:

u're speaking my language ! :gut:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 10. Jan. 2006 18:54

Sam tut če samo misliš, da ti pomaga... A ni že zato, ker se pol bolš počutiš, pa tut če zarad napačnega mišljenja, da ti dejansko pomaga, to nekaj dobrega? :D
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 10. Jan. 2006 21:15

No jaz sem bila v Tunjicah pri Kamniku tam je zdravilni gaj http://www.vd-zdravilnigaj.si/ No čeprav je to naš sorodnik (ne prav bližnji) sem čutila nekaj. Resno. Nevem drugače kako je kej s tem. Vsak ima svoje mnenje.

Ampak da bi nevem kaj vrjela v to to ne. Šla sem mert tisto avro. In je res pokazal, da imam probleme s koleni kar jih imam res.
http://www.vd-zdravilnigaj.si/

Pri tistem Bukvniškem jezeru (prekmurje) je bla pa moja mamica.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
miška17
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a miška17 » 11. Jan. 2006 17:45

VERJAMEM
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 20. Jan. 2006 20:00

dokler nism osebno spoznala bioenergetinje nism bla kj seznanjena s tem. ampak pol sm pa ugotovila da to ni kr neki ampak da je res.NPR.z njo sm se pelala u avtu pa sm si misnla: kak ta ženska divja! in čez sekundo reče:ka grm prehitro??? no sicer ona ni ravno značilen bioenergetik, ker se pogovarja z angeli(od tkrat naprej se poskušam tut jst), pa ljudi prpravi do čist drugačnga razmišlanja.
od njenga 20 leta ko je začutla močno vročino v rokah še ni bla bolana. stara je pA NEKI ČEZ 50 PA zgleda zlo dobr. res lahk rečem da se mi je odkar sm jo spoznala življenje kr dost spremenil!
jo kera mogoč pozna? ime ji je marija pa je iz maribora?
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 20. Jan. 2006 21:13

To mi je pa res krneki. Prou ne vrjamem.
karlica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a karlica » 06. Mar. 2006 20:53

Naj povem da se ukvarjam z bioenergijo oz. z njo zdravim in pri svojem delu dosegam dobre rezultate. Problem je v tem da je zelo veliko slabih "bioenergetikov", ki nažalost pobirajo le denar in ni pri njihovem zdravljenju nobenih učinkov. Res pa je kot pravite. Ne moraš verjeti v nekaj, če tega ne vidiš, občutiš. Tudi jaz ne. Lahko mi nekdo reče, da lahko nabije žogo čez celo nogometno igrišče; prav, pojdimo na igrišče in mi pokaži. Šele potem verjameš, a ne? Res pa je da pomoč pri meni poiščejo ponavadi ljudje takrat, ko jim medicina ne more pomagati.
Vagica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Vagica » 06. Mar. 2006 21:47

Ja, preverjeno pomaga.........sploh če verjameš v to. ...vsi vemo, da je veliko na psihi in sam največ lahko narediš v pozitivnoa li pa negativno smer.....poskusite, je vredno časa in denarja :wink:
Uživajte poletje
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 06. Mar. 2006 21:53

Nimam izkušenj s tovrstnim zdravljenjem tko, da ne vem še.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov