Beljenje zob / beli zobje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 19. Jul. 2005 22:26

msm kr dost bele zobe, najbrž zarad vsega ščetkanja, nitkanja, ustnih vodic... mal so sicr obarvane zarad vse popite kave, pa čajev, ampak me niti ne mot

moj problem je, da se mi je začel na nekaterih zobkih kazat zobni vrat - to tko zgleda, k da bi zob zdrsnil dol za kak milimeter... in če se tega dotakneš zlo skeli...
zej si morm zlo čudn zobe umivat - nč krožno, ampak od dlesni dol do konca zoba :help:
Peek-a-boo!
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Elizabetka » 20. Jul. 2005 6:16

cosmy napisal/-a:msm kr dost bele zobe, najbrž zarad vsega ščetkanja, nitkanja, ustnih vodic... mal so sicr obarvane zarad vse popite kave, pa čajev, ampak me niti ne mot

moj problem je, da se mi je začel na nekaterih zobkih kazat zobni vrat - to tko zgleda, k da bi zob zdrsnil dol za kak milimeter... in če se tega dotakneš zlo skeli...
zej si morm zlo čudn zobe umivat - nč krožno, ampak od dlesni dol do

konca zoba :help:

Moraš zelo pazit,da se ti ne pomika gor,jemlji malo več C.vitamina,da bo tkivo čvrsto,kar je že dokazano in tiste dele in celoten zob si tedensko pred spanjem fluriraj,pomaga :!: pasta se dobi v lekarni taka rdeče prozorna :D
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 20. Jul. 2005 8:36

moja mami ima pa že skos bolj rumenkasto barvo zob, to je pač naravna barva, nimaš kaj narest
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 20. Jul. 2005 19:17

gemini napisal/-a:
shtrukeljchek napisal/-a:najboljše naravno belilo je limona pa še full ma drugih zdravilnih učinkovin

hm.. sam kaj nej pol jem limone :?: pijem limonado :?: dej povej mau več ker me zanima :D

ja jst limono samo pojem z vodo..lahkpa tut limonado sam brez cukra torej samo limonin sok (lahk limono kr olupiš in zmiksaš) + voda..
drugač pa je znano da so rumeni zobje bolj zdravi..vsaj tko prav od tipa mami k je zobarca..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 20. Jul. 2005 20:01

Elizabetka napisal/-a:
cosmy napisal/-a:msm kr dost bele zobe, najbrž zarad vsega ščetkanja, nitkanja, ustnih vodic... mal so sicr obarvane zarad vse popite kave, pa čajev, ampak me niti ne mot

Moraš zelo pazit,da se ti ne pomika gor,jemlji malo več C.vitamina,da bo tkivo čvrsto,kar je že dokazano in tiste dele in celoten zob si tedensko pred spanjem fluriraj,pomaga :!: pasta se dobi v lekarni taka rdeče prozorna :D

Ful hvala
Peek-a-boo!
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 20. Jul. 2005 20:03

js pa nimam kakšnih pretiranih težav z barvo zob čprou pijem kavo..sam je pa res d si zobe skoz pucam z uno zobnopasto k ma belilo notr :D
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 21. Jul. 2005 9:32

jaz tudi nimam blemov z barvo zob....hvala bogu še za enkrat...
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Elizabetka » 21. Jul. 2005 12:07

cosmy napisal/-a:
Elizabetka napisal/-a:

Ful hvala

še to sem ti pozabila povedat q1o je odličen za obzobno tkivo naredi kuro
kudeset ali ubikinon
mago
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mago » 22. Jul. 2005 11:00

js sm si tut hotla pobelt zobke :D pa sm klicala zobarja in me je rekul, da je 50.000 uf tok pa ne dam...in pol mi je reku, da je pr njih najbolj poceni :?:
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 11. Avg. 2005 18:03

baje je dober in neškodljiv :?: NIGHT EFECT
nikita..
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nikita.. » 21. Nov. 2005 11:56

Novo vprašanje:

Hey

mene zanima če kdo ve kako do belih zob.Js
ne kadim niti ne pijem kave,umivam si jih res skoz pa še kr nč ne pomaga. :roll:
a ma kdo tut tak problem al pa idejo kaj nardit

se opravičujem če je tema že bla sam res nisem vidla..
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 21. Nov. 2005 12:03

mas raznorazne izdelke za beljenje zob, brez tega ne mors pricakvat velikih sprememb. kok so pa ti izdelki ok je pa tud vprasanje
keep on smiling:)
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 21. Nov. 2005 12:12

fishi napisal/-a:mas raznorazne izdelke za beljenje zob, brez tega ne mors pricakvat velikih sprememb. kok so pa ti izdelki ok je pa tud vprasanje

Ti izdelki poškodujejo sklenino.
Imaš pač naravno tako barvo sklenine, ni kaj. Tudi jaz nimam belih zob, pa kaj. Če te močno moti, obstaja trajno barvanje, ki ga opravi zobozdravnik. Gre za neko prevleko, ki jo da čez zob in ga s tem tudi zaščiti, je pa posopek seveda plačljiv in ni tako poceni.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 21. Nov. 2005 12:30

a je kera probala to z limono? a deluje?
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 21. Nov. 2005 12:34

Združeno.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani