Beljenje zob / beli zobje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
ančk;) napisal/-a:bom sprobala tole z vodo pa limono....sam kaj pa tisto k je k en čopič pa si kao jih pobarwaš??a to deluje?a je kera že mela to?stane pa 3700..mislm da
Ma ja, to je to ko sem že jaz nekaj spraševala. Naj bi pobelilo za 4 do 6 odtenkov (imaš priloženo lestvico, pol pa si primerjaš belino zob pred in po uporabi - čez kak teden). Baje poškoduje sklenino, čeprav proizvajalec tega ne bo priznal. Jaz sem sprobala tale čopiček in tekočino, pa se mi zdi da nič kaj ne pomaga Uporablja se 2x dnevno, prej si umiješ zobke, ko si pa namažeš nekaj časa nič ne ješ in ne piješ. Ampak nekih pretresljivih rezultatov ni
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
*Ela* napisal/-a:srčica* napisal/-a:hm jaz pa sem v eni reviji zasledla, da baje pomaga, ko si na morju, da si zobe splaknjuješ z morsko vodo, lahko pa baje zmešaš tudi nekaj kuhinjske soli v vodo in grgraš.
sicer pa se o stranskih učinkih posvetujte s svojim zravnikom ali farmacevtom
p.s: jaz še tega nisem probala, tak da ne garantiram, da bo učinkovalo
če grgraš voda nima stika z zobmi...al pa jas neznam grgrat
hihi verjetno res ja, samo ne vem, tak je pisalo v reviji, samo mislim, da so mislili, da moraš vodo samo po ustih sem pa ta
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
LycHee napisal/-a:ančk;) napisal/-a:bom sprobala tole z vodo pa limono....sam kaj pa tisto k je k en čopič pa si kao jih pobarwaš??a to deluje?a je kera že mela to?stane pa 3700..mislm da
Ma ja, to je to ko sem že jaz nekaj spraševala. Naj bi pobelilo za 4 do 6 odtenkov (imaš priloženo lestvico, pol pa si primerjaš belino zob pred in po uporabi - čez kak teden). Baje poškoduje sklenino, čeprav proizvajalec tega ne bo priznal. Jaz sem sprobala tale čopiček in tekočino, pa se mi zdi da nič kaj ne pomaga Uporablja se 2x dnevno, prej si umiješ zobke, ko si pa namažeš nekaj časa nič ne ješ in ne piješ. Ampak nekih pretresljivih rezultatov ni
sem probala in se strinjam z oceno, da ni posebnih efektov
- ančk;)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
AHA!A POL MI JO PRIPOROČAŠ AL NE??KR JST MAM RES ŽE PO NARAVI BOL RUMENE ZOBKE IN SM POL U DILLEMI ČE RES DELUJE PA TO?!
AHA!A POL MI JO PRIPOROČAŠ AL NE??KR JST MAM RES ŽE PO NARAVI BOL RUMENE ZOBKE IN SM POL U DILLEMI ČE RES DELUJE PA TO?!
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Glede belih zobkov je precej odvisna tudi dedna zasnova. Je pa res če preveč pretiravamo s kavo in cigareti, da znajo ratati zobje drugačne barve. Probi omejiti vsako tako stvar. Zobne paste so samo dodatek k temu.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
ančk;) napisal/-a:Ma ja, to je to ko sem že jaz nekaj spraševala. Naj bi pobelilo za 4 do 6 odtenkov (imaš priloženo lestvico, pol pa si primerjaš belino zob pred in po uporabi - čez kak teden). Baje poškoduje sklenino, čeprav proizvajalec tega ne bo priznal. Jaz sem sprobala tale čopiček in tekočino, pa se mi zdi da nič kaj ne pomaga Uporablja se 2x dnevno, prej si umiješ zobke, ko si pa namažeš nekaj časa nič ne ješ in ne piješ. Ampak nekih pretresljivih rezultatov ni
ne, ne deluje... razen če maš res samo od kave in cigaret zabarvane zobe... mogoče za kakšno nianso, dve res posvetli, ampak to je skoraj neopazno... preverjeno
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
najboljše naravno belilo je limona pa še full ma drugih zdravilnih učinkovin
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
shtrukeljchek napisal/-a:najboljše naravno belilo je limona pa še full ma drugih zdravilnih učinkovin
hm.. sam kaj nej pol jem limone pijem limonado dej povej mau več ker me zanima
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
ančk;) napisal/-a:AHA!A POL MI JO PRIPOROČAŠ AL NE??KR JST MAM RES ŽE PO NARAVI BOL RUMENE ZOBKE IN SM POL U DILLEMI ČE RES DELUJE PA TO?!
Tako je... ne pričakuj nekih rezultatov, mogoče res kaj pobeli, ampak je skoraj neopazno. Čeprav ne verjamem v vse te super lastnosti izdelkov, ki jih je videti v reklamah, ponavadi nasedem keremu in sprobam. Ampak sem bila res kar razočarana nad tem Tudi navodila so napisana zelo skromno. Po moje je res najboljše izbrat kako naravno metodo za beljenje zobk, tale kemija mi je sumljiva. Drži se raje vode z limono
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
moja kolegica je pred kakim mescom začela uporabljati neko zobno pasto, ki se kupi v lekarni in je namenjena kadicem, in da po nekaj mesecih zobki postanejo spet beli. vam bom sporočila kakšen je bil rezultat, aja, stane pa tam nekje okoli 5 jurjev.
-
Zalika - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
jst mam pa na sreco fuuul lepe zobke...res...vsi u familiji tut babica...najbrz u genih...
babi je stara 65 let pa nima nobene plombe pa nc...sej redno rodi zaradi parodontoze sm kaj druzga pa ne...
jsm sicer mela bl probleme k sm bla mala....aparat-zvezdice 2 leti...noro
pa sm ga vn dala pred 1 letom zdej mama pa super zobke...ful bele..umivam si jih pa 2-3x dnevno! pa ne pijem kave oz. obcasno, ne kadim,...tk da...
belila pa neb z nicemer, ce bi kadarkoli hotla met bolj bele zobke bi beri: "ce bi mela tooook kesa" si raj dala porcelanaste obloge! to se mi zdi najbols varijanta upam pa da ne bo treba!
lp, Zala
babi je stara 65 let pa nima nobene plombe pa nc...sej redno rodi zaradi parodontoze sm kaj druzga pa ne...
pa sm ga vn dala pred 1 letom zdej mama pa super zobke...ful bele..umivam si jih pa 2-3x dnevno! pa ne pijem kave oz. obcasno, ne kadim,...tk da...
belila pa neb z nicemer, ce bi kadarkoli hotla met bolj bele zobke bi beri: "ce bi mela tooook kesa" si raj dala porcelanaste obloge! to se mi zdi najbols varijanta upam pa da ne bo treba!
lp, Zala
- M!SSUNDAZTOOD
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
amm.....kako pa prideš do bol ravnih zob??.........kr fouš sm ti zalika
SH!T HAPPENS........
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Zalika napisal/-a:jst mam pa na sreco fuuul lepe zobke...res...vsi u familiji tut babica...najbrz u genih...
lp, Zala
Offtopic Zalika: Sm zdele vidla tvoj podpis, dobra pesmca ne?
Aja no pa lpo slišat da maš lepe zobke!
This too shall pass.
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
rapidno beli delije 100% meni niso všeč tko beli kot imam zdaj,upam ,da mi malo potemnijo.
Tvoja babica je srečnica,če še res nima nobene plombe
Verjetno boš po njej.
Tvoja babica je srečnica,če še res nima nobene plombe
Verjetno boš po njej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]