Beljenje zob / beli zobje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Jah no, če pretiravaš z belino je res, da zgleda grozn, k sm gledala Miss Universe me je kr pobral, kašni zobje, jak, fuj čist beli,beli,. beli beli, pa to zgleda tok umetno!!!
Drgač mi je pa ušeč če so zobje enako veliki
Drgač mi je pa ušeč če so zobje enako veliki
This too shall pass.
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mislim, da je to čist odvisno od genov, kok si dojemljiv rumenenju zob. Ker nekateri ljudje spijejo ogromno kave in kadijo pa imajo še vedno snežno bele zobe. Nekateri mamo pa že od nekdaj malce rumenkaste zobe.
Loh greš kvečjemu k zobozdravniku na draga beljenja zob al pa verjameš reklamam na Top Shopu
Loh greš kvečjemu k zobozdravniku na draga beljenja zob al pa verjameš reklamam na Top Shopu
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
pjotra napisal/-a:Temu se potem reče ameriški zobe, pa še da si jih pobrusiš, da imaš vse enake velikosti. Čist umetno.
Ok, pobelis.. vse ok.. pac, zelis si bolj bele zobe.. Ampak da si jih bi pa dala vse enake velikosti?! Fuj.. kak je to grdo... to me tak na konjske zobe spominja, ko so vsi enaki.. prav grdo..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Dorotea napisal/-a:Zobozdravniki pravijo da beli zobje niso tako zdravi kot malce rumenkasti...pa da vse take stvari ki na hitro pobelijo zobe škodujejo
Jst sm bla glih v torek pri zobarju pa sm ga spraševala okol tega pa je sam reku "Jst tega ne podpiram in tega tut ne delam...to je sam dodaten denar za moj žep, koristi pa ni"
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Zobne paste za beljenje zob, so samo sranje. Sm kupla namreč eno, ampak po enem tednu so me zobje začeli skelet...tak da role stran od tega punce! Nič ne pomaga, sam škodi!
Pač, jaz ne pijem kave in ne čaja, pa nimam belih zob. To je pač tko...
Pač, jaz ne pijem kave in ne čaja, pa nimam belih zob. To je pač tko...
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
bad_girl napisal/-a:Jst sm bla glih v torek pri zobarju pa sm ga spraševala okol tega pa je sam reku "Jst tega ne podpiram in tega tut ne delam...to je sam dodaten denar za moj žep, koristi pa ni"
Imaš pa iskrenega zobozdravnika
Mislim, da je to več ali manj v genih, seveda pa škodljive substance povečujejo porumenitev. Tako da se jih je najbrž najbolje izogibat, če pa ne gre, pa soočit z zadevo takšno kakršna je
-
Barbarra - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: Posavje
Moja sestricna je se mladoletna in se je malo pozanimala o beljenju zob, pa je reku zobozdravnik, da je zastojn ce si mladoleten...mene ful mika, sam je mal predrago...tko da kera si RES zeli ali pa res potrebuje beljenje (ce je mladoletna), hitro k zobozdravniku
-
petyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
*Ela* napisal/-a:meni je tudi všeč če so zobje ravni...ampak ta ženska na sliki ma ful preveč bele pa ni mi všeč oblika sprednjih dveh...ko zajček je
bol so mi všeč taki:
po muci si zgled vzamite
men so tud taki cuteee!prvi mislm...lol
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
Chica Guapa napisal/-a:Ne piti kave? Ne vem, jaz recimo ne kadim in ne pijem kave, zobe si redno umivam pa imam še zmeraj bolj rumene zobe Nekaj mora biti v genih
ja pomoje je tud največ v genih,jst mam srečo pa pijm kavo včasih tud kadim pa so še zmer beli.drgač pa ta belila v obliki paste tud pomagajo sam jih morš uporabt čist po usakmu pranju zob-3x na dan ene 3 tedne intenzivn.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
A pozna kdo perl weiss za beljenje zob? Zgleda kot edigs, ja in naj bi v enem tednu pobelilo zobe za 4-6 odtenkov (ah seveda), nikjer pa ne piše, kako dolgo lahko to uporabljaš (samo en teden? kdaj lahko ponoviš?), piše samo da dvakrat na dan daš na zobe. Aja pa še to. Enako veliki in (umetno) beli zobje so ql
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
LycHee napisal/-a:A pozna kdo perl weiss za beljenje zob? Zgleda kot edigs, ja in naj bi v enem tednu pobelilo zobe za 4-6 odtenkov (ah seveda), nikjer pa ne piše, kako dolgo lahko to uporabljaš (samo en teden? kdaj lahko ponoviš?), piše samo da dvakrat na dan daš na zobe. Aja pa še to. Enako veliki in (umetno) beli zobje so ql
ne tega delat take zadeve za beljenje zob doma so kvečjemu škodljive. Nažrejo ti sklenino, pa se lahko posloviš od zdravih zob
jaz si še belilne paste za umivanje zob ne bi upala uporabljat, če bi imela rumene zobe...
odkrila sem eno fajn zadevo za po kavici, da zobki ne bodo rumeni, pri meni namreč deluje kozarec vode z limonami in to je to!
*Diamonds are forever*
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Jst sm si pa zdaj kupila zobno pasto colgate whitening total 12. Ali mislite, da je škodljiva?
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
metuljčica napisal/-a:Jst sm si pa zdaj kupila zobno pasto colgate whitening total 12. Ali mislite, da je škodljiva?
jaz ne bi sem skeptična do takih izdelkov. Pa tudi nekateri zobozdravniki to ful odvsetujejo...
*Diamonds are forever*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov