Beljenje zob / beli zobje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 241 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Naravno imam zobe kar bele, v zadnjem času pa so mi pričeli rumenet, predvidevam da od vse te popite kave zobčke si umivam 2x dnevno, pa se mi zdi da nič ne pomaga niti najboljša pasta
Kakšni so nasveti za vzdrževanje beline zob? Nekateri pravijo, da si je treba po pitju kave sprati ustno votlino, da se ti ne primer zob
Kakšni so nasveti za vzdrževanje beline zob? Nekateri pravijo, da si je treba po pitju kave sprati ustno votlino, da se ti ne primer zob
*Diamonds are forever*
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Ne piti kave? Ne vem, jaz recimo ne kadim in ne pijem kave, zobe si redno umivam pa imam še zmeraj bolj rumene zobe Nekaj mora biti v genih
HASTA LUEGO
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
hja.....to je res.....cigareti, kava, čaj, vino.....groza za zobe....
po drugi strani pa ni jujno, da je to, lahko ne uživaš nič od tega pa maš vseeno rumenkaste......
res je po moje malo genov zraven.....
a tistega belila od top shopa pa še ni nobena probala???
po drugi strani pa ni jujno, da je to, lahko ne uživaš nič od tega pa maš vseeno rumenkaste......
res je po moje malo genov zraven.....
a tistega belila od top shopa pa še ni nobena probala???
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Tudi če si o pitju kave umivaš zobe, se ti bodo obarvali. Lahko greš k zobarju, da ti jih pobeli, ampak to ni prava rešitev, ker nastrada slenina.
Najbolje se je sprijazniti s situacijo.
Najbolje se je sprijazniti s situacijo.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
sofia83 napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:ja jaz imma tudi po naravi zlo bele zobke, ampak kaj ko imam tako "suhcane", da so začele na koncih ratovati kar prozorne skoraj a katera ve kaj naj proti temu naredim, pa zobki se mi tudi full hitro okrušijo k so taki suhci
Smotkica, to baje spoh ni panike ... Zobki baje samo nimajo dovolj barvila. Zobar ti samo vbrizga neko barvilo al neki tazga, tko je men moj reku ...
ah...samo to gotovo tudi stane ali ne?
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
al pa mogoče kakšna pasta pomaga...ki ne škodi tak fejst zobem kot pa beljenje...
jas sem uporabljala eno pred leti...kupla sem jo v dm, bla pa je v beli tubi pa je nekaj z roza črkami pisalo gor...uporabljal pa si jo lahko največ 2x na leto.pa je res pobelila zobe za par odtenkov, ampak niso pa to zaj presenetljivi rezultati.
jas sem uporabljala eno pred leti...kupla sem jo v dm, bla pa je v beli tubi pa je nekaj z roza črkami pisalo gor...uporabljal pa si jo lahko največ 2x na leto.pa je res pobelila zobe za par odtenkov, ampak niso pa to zaj presenetljivi rezultati.
as if.
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
jancy napisal/-a:jaz mam še kar bele zobe, no kolko pač lahko maš naravno bele. drugač pa mi tisto ful svetleče belo niti ni všeč, ker zgleda čist nenaravno že na kilometer.
Temu se potem reče ameriški zobe, pa še da si jih pobrusiš, da imaš vse enake velikosti. Čist umetno.
Prvi neprebran prispevek • 241 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov