Beljenje zob / beli zobje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
http://www.bkstudio.si/index.php?option ... &Itemid=52
tuki je cenik za te storitve v bk studiu in ne za to, kako sem si jaz belila
tuki je cenik za te storitve v bk studiu in ne za to, kako sem si jaz belila
Zadnjič spremenil mimi.k, dne 04. Mar. 2007 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hmmm, a pol se ne prporoča sploh nikakršno beljenje zob, tut če ti zobar to dela?
Js sm mela učas ful bele zobke, zdj pa sploh ne več tok (te od strani) pa me kr mau mot... Mi pa ni jasn zakaj je zdej tko, kr si jh ful drgnem, ne kadim, ne pijm kave
Js sm mela učas ful bele zobke, zdj pa sploh ne več tok (te od strani) pa me kr mau mot... Mi pa ni jasn zakaj je zdej tko, kr si jh ful drgnem, ne kadim, ne pijm kave
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Aloha napisal/-a:Js sm mela učas ful bele zobke, zdj pa sploh ne več tok (te od strani) pa me kr mau mot... Mi pa ni jasn zakaj je zdej tko, kr si jh ful drgnem, ne kadim, ne pijm kave
enako... in sploh ne vem kaj naj naredim, sem že prišla na misel, da bi šla na beljenje, samo kaj ko vsi odsvetujejo to
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tud moja zobozdravnica pravi da to ni ok, tko da bomo kr ostal na tem kar imamo, si pridno umival zobe in to je to.
Še najmanj mi pa na pamet pade to, da bi si jih belila kar sama doma omg, to je pa sploh neumnost.
Še najmanj mi pa na pamet pade to, da bi si jih belila kar sama doma omg, to je pa sploh neumnost.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Tut jst, ja... Mami mi ne dovol kupvat raznih belilnih sredsteu u trgovinah (js rada nasedam pa bi kr use kupvala), tko da sm že parkat rekla, da grem do zobarja (hodm privat) in se mau pozanimam, kok kej (od)svetujejo beljenje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Moja zobozdravnica je tud privat pa mi je čist odsvetovala to.
- @nch@
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
LyLa napisal/-a:Pomoje tapravo in da je cimboljse zelo veliko.
Ce samo aparat (zvezdice) stane od 300.000 do 500.000, pol si lahko okvirno predstavljas...
js sm ga pa zaston mela k sm mela na koncesijo...in mam zdej že lepe ravnde zobke...
-
ginjoy - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2006
- Kraj: pod milim nebom
@nch@ napisal/-a:LyLa napisal/-a:Pomoje tapravo in da je cimboljse zelo veliko.
Ce samo aparat (zvezdice) stane od 300.000 do 500.000, pol si lahko okvirno predstavljas...
js sm ga pa zaston mela k sm mela na koncesijo...in mam zdej že lepe ravnde zobke...
ja res mas,jaz sem placala 350000!!!haloo velik a ne...ampak zdravje je na prvem mestu
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
Beljenje zob, tudi pri zobozdravniku je skodljivo. Kar se dogaja je to, da ti odstranjuje sklenino, ki je obarvana, s tem pa ti nekako "tanjsa" zob, ki postane kasneje bolj obcutljiv in se tudi hitreje nazaj obarva. Prav tako zobem oz. sklenini skodujejo zobne paste, ki imajo tista zrnca noter saj tudi te drgnejo tam kjer ne bi smele.
Beli zobje so zelo privlacni ampak fora je v tem, da lahko mi se tolko zasledujemo to in si belimo zobe, ma na koncu bo samo se slabse. Vsakic se bodo hitreje umazali nazaj. Zal pa tudi nimamo toliko denarja kot vsi igralci in znane osebe iz amerike, da si jih bomo, ko bo kej narobe z njimi zaradi nasega pocetja, zamenjali.
Pred 5 leti sem zacela nositi snemljivi aparat (zdej imam fiksnega) in na zacetku me je fuul motilo, da bi po kakrsnikoli jedi dala takoj aparat gor, pa se spomnem da sm si umivala zobe res skoraj cel dan. In po 1mesecu sem imela tako bele zobe da sploh nisem morala verjeti. Potem sem se zal navadila na aparat in sem to nehala poceti, tako da nazalost zdej niso vec tako zelo beli.
Drugace pa, raje kot da bi si jih belile, skrbite da bodo zdravi, kajti to je bolj pomembno. Nevem, poskusite mogoce si jih 3x na dan umivat ali magari po vsaki vecji jedi, pazite pa da ce jeste kej sladkega ali pa kislega, da pretece vsaj 30min, preden si jih umijete, ker ko jemo to, postane zob bolj obcutljiv in posledicno potem tudi sklenina in bla bla bla. Magari si takrat takoj samo po jedi malo z vodo speres.
Joj, sm se prov razpisala.
Beli zobje so zelo privlacni ampak fora je v tem, da lahko mi se tolko zasledujemo to in si belimo zobe, ma na koncu bo samo se slabse. Vsakic se bodo hitreje umazali nazaj. Zal pa tudi nimamo toliko denarja kot vsi igralci in znane osebe iz amerike, da si jih bomo, ko bo kej narobe z njimi zaradi nasega pocetja, zamenjali.
Pred 5 leti sem zacela nositi snemljivi aparat (zdej imam fiksnega) in na zacetku me je fuul motilo, da bi po kakrsnikoli jedi dala takoj aparat gor, pa se spomnem da sm si umivala zobe res skoraj cel dan. In po 1mesecu sem imela tako bele zobe da sploh nisem morala verjeti. Potem sem se zal navadila na aparat in sem to nehala poceti, tako da nazalost zdej niso vec tako zelo beli.
Drugace pa, raje kot da bi si jih belile, skrbite da bodo zdravi, kajti to je bolj pomembno. Nevem, poskusite mogoce si jih 3x na dan umivat ali magari po vsaki vecji jedi, pazite pa da ce jeste kej sladkega ali pa kislega, da pretece vsaj 30min, preden si jih umijete, ker ko jemo to, postane zob bolj obcutljiv in posledicno potem tudi sklenina in bla bla bla. Magari si takrat takoj samo po jedi malo z vodo speres.
Joj, sm se prov razpisala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov