Beljenje zob / beli zobje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
msm kr dost bele zobe, najbrž zarad vsega ščetkanja, nitkanja, ustnih vodic... mal so sicr obarvane zarad vse popite kave, pa čajev, ampak me niti ne mot
moj problem je, da se mi je začel na nekaterih zobkih kazat zobni vrat - to tko zgleda, k da bi zob zdrsnil dol za kak milimeter... in če se tega dotakneš zlo skeli...
zej si morm zlo čudn zobe umivat - nč krožno, ampak od dlesni dol do konca zoba
moj problem je, da se mi je začel na nekaterih zobkih kazat zobni vrat - to tko zgleda, k da bi zob zdrsnil dol za kak milimeter... in če se tega dotakneš zlo skeli...
zej si morm zlo čudn zobe umivat - nč krožno, ampak od dlesni dol do konca zoba
Peek-a-boo!
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
cosmy napisal/-a:msm kr dost bele zobe, najbrž zarad vsega ščetkanja, nitkanja, ustnih vodic... mal so sicr obarvane zarad vse popite kave, pa čajev, ampak me niti ne mot
zej si morm zlo čudn zobe umivat - nč krožno, ampak od dlesni dol do
konca zoba
Moraš zelo pazit,da se ti ne pomika gor,jemlji malo več C.vitamina,da bo tkivo čvrsto,kar je že dokazano in tiste dele in celoten zob si tedensko pred spanjem fluriraj,pomaga pasta se dobi v lekarni taka rdeče prozorna
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
moja mami ima pa že skos bolj rumenkasto barvo zob, to je pač naravna barva, nimaš kaj narest
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
gemini napisal/-a:shtrukeljchek napisal/-a:najboljše naravno belilo je limona pa še full ma drugih zdravilnih učinkovin
hm.. sam kaj nej pol jem limone pijem limonado dej povej mau več ker me zanima
ja jst limono samo pojem z vodo..lahkpa tut limonado sam brez cukra torej samo limonin sok (lahk limono kr olupiš in zmiksaš) + voda..
drugač pa je znano da so rumeni zobje bolj zdravi..vsaj tko prav od tipa mami k je zobarca..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Elizabetka napisal/-a:cosmy napisal/-a:msm kr dost bele zobe, najbrž zarad vsega ščetkanja, nitkanja, ustnih vodic... mal so sicr obarvane zarad vse popite kave, pa čajev, ampak me niti ne mot
konca zoba
Moraš zelo pazit,da se ti ne pomika gor,jemlji malo več C.vitamina,da bo tkivo čvrsto,kar je že dokazano in tiste dele in celoten zob si tedensko pred spanjem fluriraj,pomaga pasta se dobi v lekarni taka rdeče prozorna
Ful hvala
Peek-a-boo!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz tudi nimam blemov z barvo zob....hvala bogu še za enkrat...
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
cosmy napisal/-a:Elizabetka napisal/-a:cosmy napisal/-a:msm kr dost bele zobe, najbrž zarad vsega ščetkanja, nitkanja, ustnih vodic... mal so sicr obarvane zarad vse popite kave, pa čajev, ampak me niti ne mot
konca zoba
Ful hvala
še to sem ti pozabila povedat q1o je odličen za obzobno tkivo naredi kuro
kudeset ali ubikinon
- nikita..
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
Novo vprašanje:
Hey
mene zanima če kdo ve kako do belih zob.Js
ne kadim niti ne pijem kave,umivam si jih res skoz pa še kr nč ne pomaga.
a ma kdo tut tak problem al pa idejo kaj nardit
se opravičujem če je tema že bla sam res nisem vidla..
Hey
mene zanima če kdo ve kako do belih zob.Js
ne kadim niti ne pijem kave,umivam si jih res skoz pa še kr nč ne pomaga.
a ma kdo tut tak problem al pa idejo kaj nardit
se opravičujem če je tema že bla sam res nisem vidla..
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
fishi napisal/-a:mas raznorazne izdelke za beljenje zob, brez tega ne mors pricakvat velikih sprememb. kok so pa ti izdelki ok je pa tud vprasanje
Ti izdelki poškodujejo sklenino.
Imaš pač naravno tako barvo sklenine, ni kaj. Tudi jaz nimam belih zob, pa kaj. Če te močno moti, obstaja trajno barvanje, ki ga opravi zobozdravnik. Gre za neko prevleko, ki jo da čez zob in ga s tem tudi zaščiti, je pa posopek seveda plačljiv in ni tako poceni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]