Beljenje zob / beli zobje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Kaj pa naj naredim? Naj se kar sprijaznim, da imam pač bolj rumene zobe. Moja služba bo delo s strankami in to me bo zagotovo motilo.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
metuljčica napisal/-a:Kaj pa naj naredim? Naj se kar sprijaznim, da imam pač bolj rumene zobe. Moja služba bo delo s strankami in to me bo zagotovo motilo.
ščetkaj si jih, dalj časa vsak dan. Pa izogibaj se kavi in kajenju. Pij vodo z limonco
*Diamonds are forever*
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Ne pijem kave, kadim pa tudi ne. No zdaj ko sem že kupla zobno pasto jo bom tudi porabila, pa bom videla kako bo.
Saj tudi jaz sem skeptična glede teh reči ampak nekako si skušam pomagati. Saj če je v prodaji, najbrž čisto strupena pa tudi ni, ane.
A samo ščetkanje zob naj bi pomagalo? Jaz imam tudi bolj rumene v medzobnih prostorih. Najbrž bi pri temu najbolj pomagala zobna nitka, ki je zdaj ne uporabljam prav redno.
Saj tudi jaz sem skeptična glede teh reči ampak nekako si skušam pomagati. Saj če je v prodaji, najbrž čisto strupena pa tudi ni, ane.
A samo ščetkanje zob naj bi pomagalo? Jaz imam tudi bolj rumene v medzobnih prostorih. Najbrž bi pri temu najbolj pomagala zobna nitka, ki je zdaj ne uporabljam prav redno.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
metuljčica napisal/-a:Jst sm si pa zdaj kupila zobno pasto colgate whitening total 12. Ali mislite, da je škodljiva?
mah neeee, ni škodljiva... jst jo uporabljam že ene tri, štir mesece pa nimam nobenih problemov... sam efekta pa tud ni nobenga
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
micamaca napisal/-a:metuljčica napisal/-a:Jst sm si pa zdaj kupila zobno pasto colgate whitening total 12. Ali mislite, da je škodljiva?
mah neeee, ni škodljiva... jst jo uporabljam že ene tri, štir mesece pa nimam nobenih problemov... sam efekta pa tud ni nobenga
ej pr men sejpa sam še bl pobello,tko da pomoje je tele tud fora v tem kaj ješ zravn tko kaj že rekla pred mano-sadje!!!pa zih je stvar že tko v zobeh,česo rumeni so pč rumeni pa se navjo pobelil razn s kemikalijam kar pa res ni dobr če nočte bit pr zobarju na stara leta skoz
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
La*Perla napisal/-a:odkrila sem eno fajn zadevo za po kavici, da zobki ne bodo rumeni, pri meni namreč deluje kozarec vode z limonami in to je to!
A tole da pomaga? Hvala, takoj grem probat ! Sicer so pa te zadevce za beljenje precej drage in rezultati tudi niso presenetljivi, kot obljubljajo
- ančk;)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
ja jst mam tut rumene zobe....sam baje je rees to u genih kr jih ma moja mami tut in se baje podeduje!so pa rumeni bol močni ...hihi... ..jah jst bi si tut neki kupla za belino zob!sam ne wem če deluje?!je kšna že kje probala?kaj pa kje ej kupla pa cena!!
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
jas sem si kupla pasto včeraj...pa zaj ni glih za beljenje, ampak da odstrani madeže in obloge in so potem zobje posledično bol beli in naj nebi vsebovala škodljivih stvari (kao) Pearl se ji reče, iz DM-a...stala pa je...hm...nevem...ne dosti, majn ko jurja res nevem
sem jo pa že pred leti uporabljala parkrat na leto pa pri meni so bli rezultati vidni, zaj pa pač odvisno od posameznika vrjetno...ni pa zaj FUUUL spremembe
sem jo pa že pred leti uporabljala parkrat na leto pa pri meni so bli rezultati vidni, zaj pa pač odvisno od posameznika vrjetno...ni pa zaj FUUUL spremembe
as if.
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
LycHee napisal/-a:La*Perla napisal/-a:odkrila sem eno fajn zadevo za po kavici, da zobki ne bodo rumeni, pri meni namreč deluje kozarec vode z limonami in to je to!
A tole da pomaga? Hvala, takoj grem probat ! Sicer so pa te zadevce za beljenje precej drage in rezultati tudi niso presenetljivi, kot obljubljajo
pri meni deluje vedno si naročim vodo za po kavi in obvezno limono notr.
*Diamonds are forever*
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
hm jaz pa sem v eni reviji zasledla, da baje pomaga, ko si na morju, da si zobe splaknjuješ z morsko vodo, lahko pa baje zmešaš tudi nekaj kuhinjske soli v vodo in grgraš.
sicer pa se o stranskih učinkih posvetujte s svojim zravnikom ali farmacevtom
p.s: jaz še tega nisem probala, tak da ne garantiram, da bo učinkovalo
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
srčica* napisal/-a:hm jaz pa sem v eni reviji zasledla, da baje pomaga, ko si na morju, da si zobe splaknjuješ z morsko vodo, lahko pa baje zmešaš tudi nekaj kuhinjske soli v vodo in grgraš.
če grgraš voda nima stika z zobmi...al pa jas neznam grgrat
as if.
-
LycHee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
La*Perla napisal/-a:LycHee napisal/-a:La*Perla napisal/-a:odkrila sem eno fajn zadevo za po kavici, da zobki ne bodo rumeni, pri meni namreč deluje kozarec vode z limonami in to je to!
pri meni deluje vedno si naročim vodo za po kavi in obvezno limono notr.
Pokaži zobke
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov