Beljenje zob / beli zobje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

leaderka2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a leaderka2 » 16. Maj. 2008 12:29

Včeraj sem kupila Pear drop whitening za beljenje zob. Danes pa preberem na tem forumu, da je beljenje zob na splošno škodljivo, saj poškoduje sklenino. Zanima me naslednje, če je katera že poskusila ta produkt za beljenje zob in če je tudi škodljivo?
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 16. Maj. 2008 14:21

jaz uporabljam zobne paste pearl drops ze nekje od februarja. najprej sem mela Hollywood shine, zdaj mam pa Partys parkle. ne vem no. zobe mam res mal bolj bele, oz sam odstranile so se mi vse tiste zaloge k so ble gor. ne cutim pa nic, da bi blo kaj bolj narobe. da bi bla bolj obcutljiva na mrzlo/vroce itd. kiro pa ti uporabljas?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
leaderka2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a leaderka2 » 16. Maj. 2008 14:32

Še ne uporabljam, ker sedaj ne upam:) Rada bi najprej mnenje. Nameravam pa uporabiti:

http://www.pearldrops.co.uk/replenishingwhite.php
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 16. Maj. 2008 17:51

glej ne vem. sama se mors odlocit. saj lahko kupis pa vidis kaj bo. k recimo ena moja znanka je kupila od vademecuma eno belilno in so jo potem ustnice ful pekle po uporabi. zgleda da je bla ful mocna koncentracija al kaj jaz vem. uglaunem jo pa vrzes proc. saj ni zdaj to nevem kaksen denar da ne bi mogla nove kupit. jaz uglaunem nimam kaksnih negativnih izkusenj.
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 16. Maj. 2008 17:55

Tamala_mrha napisal/-a:No, še vedno pa nam nekaj preostane: malce bolj porjavela koža in tadam, beli zobje so tu! :D (vsaj optična prevara, ampak ni važno :D)

A zato imajo črnci take lepe bele zobe? :rofl:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Maj. 2008 19:01

Leaderka2, te zadeuce, k jih kupš u štacuni niso tok nevarne za sklenino in dlesni kot dejansko beljenje.

Js mam vedno neke whitening variante kalodontou, čist tko, zarad bolšga feelinga, zobke mam narauno dost lepe in bele (čeprou mnj kt u otroštvu) in vem, da bol belih s tem ne bom nardila.

Sm se pa nedouk nazaj pogovarjala z eno znanko, k u zobozdraustvu dela, pa je rekla, da zdej tut zobarji sami odsvetujejo beljenje. Postopek počas uničuje zob, sploh ker ne zadostuje enkratno beljenje, ampak je čez čas treba postopek ponovit, pa spet in spet ... Da bi si na račun nenaraune beline mogla zdej čist zdrave zobe čez deset let nadomeščat z "novimi" ... ne, hvala.

Važni so zdravi zobki, brez kariesa, luknc, (čim mnj) plomb, z lepimi dlesnimi, snežna belina in zobje, postrojeni u ravni vrsti, so umetna pridobiteu, ne narauna danost.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
klea_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a klea_zvezdica » 21. Avg. 2008 16:04

js sm si lihkar kupla Signal White now (k je una reklama k se ena punca seli, pa z nasmehom fante luvi)

no in prau men sestrca: joj nauš tega uporablala, to sm slišala d je ful slabo za zobe

in js kuj na forum :oops: mau prebrat o tem...pa sm samo od ene našla da je nekej napisala, da je zadovolna s takojšnim učinkom...

A kera to uporabla oz. je uporablala, pa če so bli kšni neprijetni učinki? Hvala.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 21. Avg. 2008 17:48

Pecilni prašek res deluje? Kako točno to izgleda? Suh pecilni prašek si ribaš po zobeh, al kako?

Pa od kake punce, osebno preverjeno, bi blo dobr slišat. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Avg. 2008 17:55

Aloha napisal/-a:Važni so zdravi zobki, brez kariesa, luknc, (čim mnj) plomb, z lepimi dlesnimi, snežna belina in zobje, postrojeni u ravni vrsti, so umetna pridobiteu, ne narauna danost.

ja ampak pri ljudeh ki kadijo, se sčasoma na zobeh pojavi močno-rumeno rjava barva. o beli sploh ni sledu. in včasih izgleda prav odvratno. žal. za take ljudi pač mora obstajati beljenje.
sicer pa tudi meni niso všeč umetno beli zobje. imam raje naravno 'bele', čiste in zdrave.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 21. Avg. 2008 19:38

klea_zvezdica napisal/-a:js sm si lihkar kupla Signal White now (k je una reklama k se ena punca seli, pa z nasmehom fante luvi)

no in prau men sestrca: joj nauš tega uporablala, to sm slišala d je ful slabo za zobe

A kera to uporabla oz. je uporablala, pa če so bli kšni neprijetni učinki? Hvala.

Mene tudi to zanima :D ... Sem ravno včeraj videla reklamo v eni reviji..
A mislite, da je v redu :?:
Uporabniški avatar
liliya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a liliya » 21. Avg. 2008 21:09

js mam pa zdj fiksni zobni aparat in pol k si bom ga dala dol se bojim da bom mela une bele fleke k se bojo poznal od zvezdic. če bo tko bi si jih ful rada dala pobelt, pa že itak mam ful rumene zobe ampak škoda k je beljenje baje tok nezdravo :(
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 21. Avg. 2008 21:12

cukr8 napisal/-a:
klea_zvezdica napisal/-a:js sm si lihkar kupla Signal White now (k je una reklama k se ena punca seli, pa z nasmehom fante luvi)

Mene tudi to zanima :D ... Sem ravno včeraj videla reklamo v eni reviji..
A mislite, da je v redu :?:

Sem si jo kupila pred slabim tednom, ne opažam še, da bi bili kaj bolj beli :? Bomo videli čez čas.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 22. Avg. 2008 13:35

liliya napisal/-a:js mam pa zdj fiksni zobni aparat in pol k si bom ga dala dol se bojim da bom mela une bele fleke k se bojo poznal od zvezdic. če bo tko bi si jih ful rada dala pobelt, pa že itak mam ful rumene zobe ampak škoda k je beljenje baje tok nezdravo :(

Meni se ni pred dobrim pol leta, ko mi je snela fiksni zobni aparat (zvezdice) nič opazilo flekov oz. razlika v barvi. Je pa odvisno od tega, kako temeljito si umivaš zobe in čistiš s posebno majhno zobno ščetko!
MIS_MAS: Po mojem gre pri tej zobni pasti Signal White now le še za en marketinški trik, a rezultata ponavadi ni... Jaz sem isto mislila, da mi bo kaj pomagala pasta Colgate MaxWhite, pa ni neke razlike, čeprav jo uporabljam že več kot en mesec.
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a cacao. » 22. Avg. 2008 15:36

Ima mogoče katera zelo dobre izkušnje glede beljenja zob? Koliko je plačala, kam je šla, koliko časa se je obdržalo, čemu se je morala izogibati in tako naprej. Sama vem, da je to škodljivo , a tako sem se odločila in res me zanimajo še izkušnje iz prve roke.
Hvala!
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 24. Avg. 2008 9:35

Če si greste pobelt zobe,morte vedt,da je fajn da se potem na veliko izogibaš kave,čikov,gaziranih pijač in te stvari ki že tko al tko obarvajo zobe.K si greš obarvat zobe,ti dobesedno povrhnjico spraska dol in jo obarva.Tko da vsakič k greste na beljenje vam stanjša sklenino.Tko da dobr pomislte predn si mislte s tem uničvt zobke,ker boste drgač prehitr rabl umetne.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov