Beljenje zob / beli zobje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
jz sem si jih, kot sem ze nekaj postov nazaj zapisala, dala pobelit pri zobozdravnici in mi ni cisto nic zal... zobje se mi ne zdijo nic bolj krhki - ne glede kaj jem, jabolka ali breskev (kjer z lahkoto kdaj pa kdaj ugriznes v pesko)... glede na to, da nimam nobenih vecjih tezav z zobmi (sem se brez plomb in ostalih zadev v ustih), si bom verjetno se kdaj pobelila zobe z istim sistemom kot sem si jih ze...
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Kaj pa naj jaz naredim s svojimi zobmi?Barva zob me niti ne bi toliko motla,če se ne bi vidla opazna razlika med umetnim zobom in pravimi.Že dolgo nazaj sem si 2x razbila sprednjega zgornjega in če se morem kje slikat,se niti ne upam več smejat,ker je razlika na slikah še bolj očitna.Jaz pa bi se z vseljem rada na kaki nasmejala in pokazala zobe
-
ginjoy - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2006
- Kraj: pod milim nebom
@nch@ napisal/-a:se strinjam! sejubistvu pa res lepo nrdijo tele aparati? a ga maš še? js sm mela zvezdice, ka maš pa ti (snemlivga, marsovca, nevidne zvezdice, "dudo"...)?
jaz mam ploščice..prozorne in fiksnega
life is very fun,only if we wont to!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
ne bom odpirala nove teme, ampak nasla sem nekaj, kar lahko marsikomu pomaga, da premaga strah pred zobozdravniki Torej, v eni prilogi casopisa sem zasledila naslov: "Z estetsko stomatologijo do harmonije v ustih", spodaj pa spletni naslov firme: http://www.bkstudio.si/
Ste vedeli, da se lahko karies pozdravi brez vrtanja s pomocjo ozona? in se nic ne boli baje... (no, zame je blo to pravo odkritje tople vode )
Zanima me, ali se je kdo izmed vas ze odlocil za kaksen tak nacin zdravljenja zob? Ponujajo tudi druge storitve, kot so beljenje zob z nekim "varnim" sistemom, implantacijo zob, ravnanje zob, ...
Naj vam sporocim se ceno ravnanja zob s to tehniko: 5.500€
Vasi komentarji?
Ste vedeli, da se lahko karies pozdravi brez vrtanja s pomocjo ozona? in se nic ne boli baje... (no, zame je blo to pravo odkritje tople vode )
Zanima me, ali se je kdo izmed vas ze odlocil za kaksen tak nacin zdravljenja zob? Ponujajo tudi druge storitve, kot so beljenje zob z nekim "varnim" sistemom, implantacijo zob, ravnanje zob, ...
Naj vam sporocim se ceno ravnanja zob s to tehniko: 5.500€
Vasi komentarji?
I love SISLEY& RW
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
55000e?!? ne hvala
mislm zdej odvisno kasno stanje mas..
js mam tut mal krive, oz kriv ugriz mam ce sm natancna...in bi mogla met aparat pa nism hotla ker se mi zdi to cist kjut pa neki unikatnga na men
btw, kero zobno pasto priporocate za bol bele zobke?! izkusne?!
mislm zdej odvisno kasno stanje mas..
js mam tut mal krive, oz kriv ugriz mam ce sm natancna...in bi mogla met aparat pa nism hotla ker se mi zdi to cist kjut pa neki unikatnga na men
btw, kero zobno pasto priporocate za bol bele zobke?! izkusne?!
Zivljenje je piskotek!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz pa si ne upam sama s kakšnim izdelkom iz trgovine pobeliti zobe, ker sem preveč skeptična glede tega (tudi če je drago). In mislim da upravičeno. Sem prebrala že kar dosti o tem in si največkrat lahko kar precej poslabšamo zobe s tem oz. zdravje le-teh. Še h kakšnemu strokovnjaku bi šla le stežka, tisti črv dvoma bi sigurno obstajal. No, še vedno pa nam nekaj preostane: malce bolj porjavela koža in tadam, beli zobje so tu! (vsaj optična prevara, ampak ni važno )
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Ej, ma jst sm malo brala o tem BriteSmile. To ti gor namažejo 15% vodikov peroksid 3krat po 20 min. Ko pomislim, kaj naredi 12% peroksid v 15 minutah na mojih lasih... me kar malo odvrne, da bi si šla s tem belit zobe
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov