Beljenje zob / beli zobje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 01. Maj. 2006 23:12

*sweety** napisal/-a:nebi rada nove teme odprla zato bom kr tuki uprašala!!! kaj je peskanje zob??? a to kej boli??? :oops:

Peskanje zob

* Pri postopku peskanja zob uporabimo abrazivno tehniko čiščenja površinsko zabarvanih zob zaradi nikotina in drugih barvil. Poseg ne zahteva anestezije saj je neboleč in tako lahko v samo 30 minutah polepšamo vaš nasmeh!

* anestezija ni potrebna
* neboleč poseg-traja 30 min

lej tole sm iz enga sita prekopirala... drugače pa prvič slišim... samo mene peskanje zmeri spomni na peskanje železa in se mi ne zdi ravno prijazno do sklenine in zob
:?
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 01. Jun. 2006 19:34

Moram se pohvalit, da imam bele zobke 1A. Belila sem si jih pri zobozdravnici, ki mi je naredila odtis - gumjasti model mojih zob
Slika, v katerega sem potem pred spanjem vnasala prozoren gel. Slika (Takega uporabljajo tudi zvezde v hollywoodu, samo bolj intenzivnega, z vecjim odstotkom peroksida - za cim hitrejse beljenje). Zadeva me niti ni prisla drago. (pricakovala sem veliko vec).
Za vsako čeljust 10.000 sit gumjasti odlitek zob (20.000) + 4x3500sit injekcija z gelom (8x3500sit). Vse skupaj zame 200€ - 48.000sit

Ker ne kadim in ne pijem kave je moznost, da bodo zdrzali tako beli vec kot 3 leta.

Gel belilo injekcije opalescence. Poleg vsega uporabljam se njihovo zobno pasto (3500sit), Slika
ki se sploh ne more primerjati s pastami za belino zob v trgovinah. Po uporabi imas tako hudo cist obcutek v ustih, da si mislis ali sem si prej sploh uredu umivala zobe...

Osebno sem zelooooo zadovoljna in tudi smejim se bolj z zobmi :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 02. Jun. 2006 9:21

^ pri kateri zobozdravnici si to belila zobe??... pa kje se da dobit to zobno pasto?
The secret of success is consistency of purpose.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 02. Jun. 2006 9:29

Slika
jaz pa uporablam to. so cis naravne sestavine. aloe vera pa neki dodatki. zobe ful pobeli, pa se na zobe paše, če te kdaj kaj boli. ne vem mene mine, ko si zobe s ščetko pomasiram.
in res ful pobeli,sam pač redno si mores umivat, kar pa sploh ni tragedija, glede na to da so same naravne stvari in blagodejno vplivajo na ustno votlino in zobe.
sicer mam celo kolekcijo, tut sminkico od tega, ki jo namezem na kak muzolj al pa herpes ce cutim da bo priso pa vse cez noc zgine. pa en sprej je (ki ga uporablam vestransko) ko peče grlo si našpricam grlo, ko me je poleti sonce opeklo je tut pomagalo, ko te piči kaki žužek. ne vem. se mi zdi da "vse vun potegne" :D
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 02. Jun. 2006 17:23

Kje pa se, da dobiti te izdelke?
Me je zamikalo predvsem tisto za herpes in pa za grlo, ker za zobke ne rabim ravno, ker mam že naravno dosti bele in za enkrat še ne mislim rabiti teh zadev za beljenje. :)
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Okrogla:) » 25. Jun. 2006 19:21

mene tudi zanima pri kateri zobozdravnici si si to belila zobke? :?:
Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 26. Jun. 2006 20:01

Okrogla:) napisal/-a:mene tudi zanima pri kateri zobozdravnici si si to belila zobke? :?:

poglej zs, sem poslala ti naslov s telefonsko stevilko
Uporabniški avatar
*S*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *S* » 26. Jun. 2006 22:58

mimi.k napisal/-a:
Okrogla:) napisal/-a:mene tudi zanima pri kateri zobozdravnici si si to belila zobke? :?:

a lahko še men?
indovina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a indovina » 20. Jul. 2006 10:36

mimi.k napisal/-a:Moram se pohvalit, da imam bele zobke 1A. Belila sem si jih pri zobozdravnici, ki mi je naredila odtis - gumjasti model mojih zob
Slika, v katerega sem potem pred spanjem vnasala prozoren gel. Slika (Takega uporabljajo tudi zvezde v hollywoodu, samo bolj intenzivnega, z vecjim odstotkom peroksida - za cim hitrejse beljenje). Zadeva me niti ni prisla drago. (pricakovala sem veliko vec).
Za vsako čeljust 10.000 sit gumjasti odlitek zob (20.000) + 4x3500sit injekcija z gelom (8x3500sit). Vse skupaj zame 200€ - 48.000sit

Ker ne kadim in ne pijem kave je moznost, da bodo zdrzali tako beli vec kot 3 leta.

Gel belilo injekcije opalescence. Poleg vsega uporabljam se njihovo zobno pasto (3500sit), Slika
ki se sploh ne more primerjati s pastami za belino zob v trgovinah. Po uporabi imas tako hudo cist obcutek v ustih, da si mislis ali sem si prej sploh uredu umivala zobe...

Osebno sem zelooooo zadovoljna in tudi smejim se bolj z zobmi :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 20. Jul. 2006 16:12

:gruebel:

oprosti samo ne razumem, kaj si hotela s tem dosegla, da si moj post podvojila - ne da bi me vprasala kaj o tej zadevi ali kaj pripomnila, ce bi te ze omenjeno beljenje zob zanimalo :? :? :?
indovina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a indovina » 25. Jul. 2006 10:59

Joj oprosti, nanovo sem se prijavila in sem očitno nekaj pomotoma pritisnila. Želela sem le naslov zobozdravnice. hvala
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 21. Avg. 2006 10:04

eno vprašanje - a je kdo od tukaj sprobal neko zobno kremo od Vademecuma - je samo 20 ml in stane 1200sit v trgovini Tuš sem vidla...baje da je neko belilo ki ga uporabljajo zobozdravniki...poznano komu?
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 22. Sep. 2006 21:29

kaj pa tale ta nova zadeva k jo reklamerajo na topshopu,deluje?
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a AphexTwin » 04. Nov. 2006 22:32

*S* napisal/-a:
mimi.k napisal/-a:

a lahko še men?

pa men tud :roll: če lahko!
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a AphexTwin » 04. Nov. 2006 22:32

¤MajC¤ napisal/-a:Slika
jaz pa uporablam to. so cis naravne sestavine. aloe vera pa neki dodatki. zobe ful pobeli, pa se na zobe paše, če te kdaj kaj boli. ne vem mene mine, ko si zobe s ščetko pomasiram.
in res ful pobeli,sam pač redno si mores umivat, kar pa sploh ni tragedija, glede na to da so same naravne stvari in blagodejno vplivajo na ustno votlino in zobe.
sicer mam celo kolekcijo, tut sminkico od tega, ki jo namezem na kak muzolj al pa herpes ce cutim da bo priso pa vse cez noc zgine. pa en sprej je (ki ga uporablam vestransko) ko peče grlo si našpricam grlo, ko me je poleti sonce opeklo je tut pomagalo, ko te piči kaki žužek. ne vem. se mi zdi da "vse vun potegne" :D

Ej, kje pa to kupiš??????????

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov