Beljenje zob / beli zobje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
*sweety** napisal/-a:nebi rada nove teme odprla zato bom kr tuki uprašala!!! kaj je peskanje zob??? a to kej boli???
Peskanje zob
* Pri postopku peskanja zob uporabimo abrazivno tehniko čiščenja površinsko zabarvanih zob zaradi nikotina in drugih barvil. Poseg ne zahteva anestezije saj je neboleč in tako lahko v samo 30 minutah polepšamo vaš nasmeh!
* anestezija ni potrebna
* neboleč poseg-traja 30 min
lej tole sm iz enga sita prekopirala... drugače pa prvič slišim... samo mene peskanje zmeri spomni na peskanje železa in se mi ne zdi ravno prijazno do sklenine in zob
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moram se pohvalit, da imam bele zobke 1A. Belila sem si jih pri zobozdravnici, ki mi je naredila odtis - gumjasti model mojih zob
, v katerega sem potem pred spanjem vnasala prozoren gel. (Takega uporabljajo tudi zvezde v hollywoodu, samo bolj intenzivnega, z vecjim odstotkom peroksida - za cim hitrejse beljenje). Zadeva me niti ni prisla drago. (pricakovala sem veliko vec).
Za vsako čeljust 10.000 sit gumjasti odlitek zob (20.000) + 4x3500sit injekcija z gelom (8x3500sit). Vse skupaj zame 200€ - 48.000sit
Ker ne kadim in ne pijem kave je moznost, da bodo zdrzali tako beli vec kot 3 leta.
Gel belilo injekcije opalescence. Poleg vsega uporabljam se njihovo zobno pasto (3500sit),
ki se sploh ne more primerjati s pastami za belino zob v trgovinah. Po uporabi imas tako hudo cist obcutek v ustih, da si mislis ali sem si prej sploh uredu umivala zobe...
Osebno sem zelooooo zadovoljna in tudi smejim se bolj z zobmi
, v katerega sem potem pred spanjem vnasala prozoren gel. (Takega uporabljajo tudi zvezde v hollywoodu, samo bolj intenzivnega, z vecjim odstotkom peroksida - za cim hitrejse beljenje). Zadeva me niti ni prisla drago. (pricakovala sem veliko vec).
Za vsako čeljust 10.000 sit gumjasti odlitek zob (20.000) + 4x3500sit injekcija z gelom (8x3500sit). Vse skupaj zame 200€ - 48.000sit
Ker ne kadim in ne pijem kave je moznost, da bodo zdrzali tako beli vec kot 3 leta.
Gel belilo injekcije opalescence. Poleg vsega uporabljam se njihovo zobno pasto (3500sit),
ki se sploh ne more primerjati s pastami za belino zob v trgovinah. Po uporabi imas tako hudo cist obcutek v ustih, da si mislis ali sem si prej sploh uredu umivala zobe...
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
jaz pa uporablam to. so cis naravne sestavine. aloe vera pa neki dodatki. zobe ful pobeli, pa se na zobe paše, če te kdaj kaj boli. ne vem mene mine, ko si zobe s ščetko pomasiram.
in res ful pobeli,sam pač redno si mores umivat, kar pa sploh ni tragedija, glede na to da so same naravne stvari in blagodejno vplivajo na ustno votlino in zobe.
sicer mam celo kolekcijo, tut sminkico od tega, ki jo namezem na kak muzolj al pa herpes ce cutim da bo priso pa vse cez noc zgine. pa en sprej je (ki ga uporablam vestransko) ko peče grlo si našpricam grlo, ko me je poleti sonce opeklo je tut pomagalo, ko te piči kaki žužek. ne vem. se mi zdi da "vse vun potegne"
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Kje pa se, da dobiti te izdelke?
Me je zamikalo predvsem tisto za herpes in pa za grlo, ker za zobke ne rabim ravno, ker mam že naravno dosti bele in za enkrat še ne mislim rabiti teh zadev za beljenje.
Me je zamikalo predvsem tisto za herpes in pa za grlo, ker za zobke ne rabim ravno, ker mam že naravno dosti bele in za enkrat še ne mislim rabiti teh zadev za beljenje.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
- indovina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2006
mimi.k napisal/-a:Moram se pohvalit, da imam bele zobke 1A. Belila sem si jih pri zobozdravnici, ki mi je naredila odtis - gumjasti model mojih zob
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
eno vprašanje - a je kdo od tukaj sprobal neko zobno kremo od Vademecuma - je samo 20 ml in stane 1200sit v trgovini Tuš sem vidla...baje da je neko belilo ki ga uporabljajo zobozdravniki...poznano komu?
- AphexTwin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Slovenija
¤MajC¤ napisal/-a:
jaz pa uporablam to. so cis naravne sestavine. aloe vera pa neki dodatki. zobe ful pobeli, pa se na zobe paše, če te kdaj kaj boli. ne vem mene mine, ko si zobe s ščetko pomasiram.
in res ful pobeli,sam pač redno si mores umivat, kar pa sploh ni tragedija, glede na to da so same naravne stvari in blagodejno vplivajo na ustno votlino in zobe.
sicer mam celo kolekcijo, tut sminkico od tega, ki jo namezem na kak muzolj al pa herpes ce cutim da bo priso pa vse cez noc zgine. pa en sprej je (ki ga uporablam vestransko) ko peče grlo si našpricam grlo, ko me je poleti sonce opeklo je tut pomagalo, ko te piči kaki žužek. ne vem. se mi zdi da "vse vun potegne"
Ej, kje pa to kupiš??????????
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov