Beljenje zob / beli zobje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

masy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a masy » 26. Jan. 2005 16:46

Tudi jaz delam v zobozdravstvu in sem proti vsem tem Rapid White zadevam.Ne mečte dnarja za to!!!!!Če že je kakšen efekt,je to efekt uničevanja zob...Pri nas pacienti že samo z odstranitvijo zobnega kamna z ultrazvokom in z mehanskim poliranjem zob pridobijo nazaj svojo prvotno barvo.S tem mislim da se odstrani obarvanost zob zaradi kajenja,kave,čaja.....Res pa je,da je to začasno in da je zadevo treba vsaj na ene 3 mesece ponavljat.Cena pa je tudi temu primerna-nizka.Sama sem probala in sem bila zadovoljna,pacienti pa tudi.Drugače pa nimam nič proti peskanju,samo se mi zdi to full drago,ampak vsak pač skrbi sam za svoje zobke in ne smem preveč pametovat.....
Uporabniški avatar
yahve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a yahve » 15. Mar. 2005 23:08

Baje ti paste za beljenje zob uničujejo sklenino...bolš je uporabit npr. limono... :wink:
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 15. Mar. 2005 23:12

yahve napisal/-a:Baje ti paste za beljenje zob uničujejo sklenino

Ja sej je splošno znano da ti uničuje sklenino...

yahve napisal/-a:...bolš je uporabit npr. limono... :wink:

Limono praviš?...Je to preizkušen recept s tvoje strani? :)
Uporabniški avatar
yahve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a yahve » 15. Mar. 2005 23:18

tamala82 napisal/-a:Limono praviš?...Je to preizkušen recept s tvoje strani? :)

Ja tamala82...to je preizkušen recept z moje strani...in če ne verjameš da imam tako bele zobe kot pravkar očiščena wc školka...potem pač poizkusi sama... :razz:
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 15. Mar. 2005 23:22

yahve napisal/-a:...in če ne verjameš da imam tako bele zobe kot pravkar očiščena wc školka...potem pač poizkusi sama... :razz:

:rofl: sam da primerjaš svoje zobe s školjko :rofl: :rofl:

No bom poskusila tudi sama in sporočim rezultate takoj ko bodo vidni...
Jih bom primerjala z belino pravkar očisščene wc školjke :lol:
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 15. Mar. 2005 23:37

tamala82 napisal/-a:Jih bom primerjala z belino pravkar očisščene wc školjke :lol:

Hahah človek ne more verjet kakšne primerjave :D
Kaj pa jaz, ko nimam bele wc školjke? :lol:
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 15. Mar. 2005 23:41

Mark napisal/-a:Hahah človek ne more verjet kakšne primerjave :D
Kaj pa jaz, ko nimam bele wc školjke? :lol:

Ja jo boš pa prej moral spucat, da se sveti in da je bela... ;)
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 20. Mar. 2005 15:54

A mislš Vitnit white? Po mojm, da to ne učinkuje glih najbolš! :razz:
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 23. Mar. 2005 14:50

lej da ti jst neki rečem..toto beljenje zob ni zdrawo,kr ko si pobečiš si poškoduješ zobno powrhnjico :? še najbol se ti splača en domač recept , ko si zapereš zobe z sodo bikarbono,to sn že welikkrat slišala in baje da fulla pomaga samo w zmernih količinah! :o
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 03. Apr. 2005 12:32

Ja beljenje zob res ni zdravo. Mi je pa kolegica povedal in tudi rezultat se opazi, ki je kupla tist za beljenje zob ki stane v DM drogerie markt 11 tisoč pa še mal. P aji je full pomagal sam mislim pa da to škodi.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 03. Apr. 2005 22:59

jaz sem kupila v DM eno stvar za 3500, notri je 14kremic in 14 copicev. Naj bi si vsak vecer nanesla to kremico, pustila cez noc in zjutraj oprala... to sem pocela4dni skupaj pa se je ze malo poznalo... potem sem nehala, zdaj pa to naredim 1x na teden(ce ne pozabim) ...
zobje me nic ne skelijo..

verjamem pa da to ni zdravo :oops:
Uporabniški avatar
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2004
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a šečeru » 04. Apr. 2005 13:45

vem da je to nezdravo ali me vseeno zanima kater produkt je dober in se dobi v trgovinah ter cena kakšna je približna. rabim sama za en odtenek svetlejše ker kadim. saj mam drugače bele samo bi rada imela še bolj. ve katera kako firmo in kje se dobi?
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
kathy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 05. Apr. 2005 11:03

Jst sm v Oni našla ene produkte za beljenje zob....kao program "za varno beljenje" zob od firme Yotuel na voljo v lekarni...
Uporabniški avatar
Tista
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tista » 05. Apr. 2005 11:41

Drage moje, ne se tako sekirat, ker nimate lepih belih zob. Še vedno je boljše, da so malo obarvani in zdravi, kot pa beli in zanič. Jaz imam resnično bele zobe - nikoli beljenih in ne uporabljam past - whitening (morda imam bele, ker ne kadim in ne pijem kave), ampak imam težave z njimi. In moja zobozdravnica je rekla, da je ponavadi tako, da če imaš tako mlečno bele zobe kot jaz, ponavadi nimaš dobre sklenine, zato moraš še ekstra pazit na higieno.... Pazim na higieno zob od kar vem zase in redno obiskujem zobozdravnika, vendar ne pomaga.
Res, da mi vsi govorijo kako bele zobe imam, če si jih belim...in mi je všeč, da opazijo te moje zobe, ampak po resnici povedano, bi raje imela manj bele in bolj zdrave, zato raje razmislite preden posežete po izdelkih za beljenje, da vam ne bo kdaj žal.
Uporabniški avatar
BuCHa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BuCHa » 03. Maj. 2005 19:54

masy napisal/-a:Tudi jaz delam v zobozdravstvu in sem proti vsem tem Rapid White zadevam.Ne mečte dnarja za to!!!!!Če že je kakšen efekt,je to efekt uničevanja zob...Pri nas pacienti že samo z odstranitvijo zobnega kamna z ultrazvokom in z mehanskim poliranjem zob pridobijo nazaj svojo prvotno barvo.S tem mislim da se odstrani obarvanost zob zaradi kajenja,kave,čaja.....Res pa je,da je to začasno in da je zadevo treba vsaj na ene 3 mesece ponavljat.Cena pa je tudi temu primerna-nizka.Sama sem probala in sem bila zadovoljna,pacienti pa tudi.Drugače pa nimam nič proti peskanju,samo se mi zdi to full drago,ampak vsak pač skrbi sam za svoje zobke in ne smem preveč pametovat.....

kok pa stane ta ultrazvok, mehansko poliranje pa peskanje? pa drgac, to pa ne skoduje tok zobem kokr to TV "sranje"? :D tnx za odgovor

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov