Beljenje zob / beli zobje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
inchy84 napisal/-a:Vagica napisal/-a: pejte v solarij al pa si dajte gor kakšno samoporjavitveno kremco, pa bodo zobje videti bolj beli
samoporjavitveno kremo nej si namažem na zobe bljak
kej si pa to slišala, da pomaga
ce smo ze pri solariju in samoporjavitvenih kremah - to tui ni zdravo!
tudi sama razmisljam, da bi si jih dala "spucat" pri zobozdravniku
I love SISLEY& RW
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
inchy84 napisal/-a:Vagica napisal/-a: pejte v solarij al pa si dajte gor kakšno samoporjavitveno kremco, pa bodo zobje videti bolj beli
samoporjavitveno kremo nej si namažem na zobe bljak
kej si pa to slišala, da pomaga
Eh pa ne na zobe
Jaz predvidevam, da je misla, da si namažeš po telesu in zato so zobje bvideti bolj beli... Optična prevara
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js si pa ne upam pobelt zob, ker sem si že 6 let nazaj zbila spredn zob in mam zaflikan, ampak to se ne da pobelt razn če ti dajo še 1x svetlejši odtenk gor in si nočem da ne bi blo pol preveč razlike v barvi... Mam pa zdj pasto Signal White System in mi je res kul. Se mal pobeljo že ful hitr.
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
jaz pa sem mela eno belilo, ki seje kupilo v taki embalaži kot so maskare. pa mi je zelo pomagalo samo po kakih 10 dnevih sem mela spet enake
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
SETA II napisal/-a:Pearl Drops tud men zaenkrat odgovarja..
Sej vemo kako zelo zna vse to škodit in podobno, sam pač..sem si tud jz tole kupila pred kratkim..pa se že kar kmalu pokažejo rahli rezultati. Upam, da bo kej.
Poznam tud jz enga, ko ma res snežno bele zobke, ampak že tolk uničene, ma kar manjše luknjice na sklenini! Tolk zelo si pa spet ne želim bolj belih zobkov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov