Beljenje zob / beli zobje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
danes sem si prvič mal ščetkala zobke s pecilnim praškom.. in se mi zdi, da so se obloge kr mal stanjšale (so se mi nabrale v zadnjem času zaradi zelenega in črnega čaja). VEM, da je škodljivo pa to.. ampak si res ful želim lepe zobke tko da bom sporočila kako bo stanje napredovalo v naslednjih dneh
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
en moj prjatu si je predkratkim dau speskat(tko je on reku :)) zobe in je plačou 7 čukou pa ma tko bele zobe,ful ma lepe..A veste kej o tem postopku,pa kolk to škod zobu...
za 7 čukou je tole ful pocen ,rada bi probala...sm najprej se morm mal pozanimat o tem..
za 7 čukou je tole ful pocen ,rada bi probala...sm najprej se morm mal pozanimat o tem..
Free your mind...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
pecilni prašek res ful deluje, sam ni za tiste, ki majo občutljive dlesni. super je!!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jst pa zdej uporabljam eno pasto za zobe - Pearlo Drops al neki trazga. Najprej si jih ščetkam z navadno zobno pasto, pol pa še s to 'belilno' čez (zjutrej in zvečer). In jo uporablam kak teden in rezultati so že zdej vidni,... Tko da kul.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jst sm si tud s temi belilnimi pastami čistla zobe, pa so postal tko občutljivi. Zdej gre počasi na bolje, takim pastam se pa na kilometre izogibam
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men pa ni panike, sem že enkrat uporabljala te Pearl Drops in so mi bli res kul. Tko da.. Mi pa ratajo zobje občutjivi če uporablam kkšne zobne paste ki so kao belilne in so ful močne... Obup.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
tjaskaaa napisal/-a:amm kukr se jst spomnem mi je ena zobarca rekla d če si kot otrok jemal velik antibiotikov je čist možno d k si starejši d maš pol rumene...tu je sam ena ˝zanimivost˝iz moje strani..
to bo to pri meni torej..
sm pa nekaj let nazaj uprasala pri zobarju kaj nej proti rumenim zobem, pa je reku da se nic ne da ker so odrasli zobi pac vedno bolj rumeni moji pa se bolj ...kot pa mlecni ki so jasno cisto beli
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
maria18 napisal/-a:pomoje so te paste za bolj bele zobe bedarija!rajs grem k zobarju in mi jih pobeli placas in imas mir
Sam mislm, da če imaš recimo bolj slabo sklenino, beljenje zob ni priporočljivo. Potem ostanejo samo še paste. Pearl Drops tud men zaenkrat odgovarja, ker nisem mela zdej ful rumenih, ampak se pa bolj svetijo in skratka zgleda bolš.
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
- Vagica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
beljenje zob ni priporočljivo, tudi razne belilne paste ti baje počasi najedajo sklenino in s tem se zobje tanšajo...če imate bolj rumene zobe, nimaš kej, gre pač za barvo sklenine..hvala bogu imam kar precej bele
nasvet, pejte v solarij al pa si dajte gor kakšno samoporjavitveno kremco, pa bodo zobje videti bolj beli
nasvet, pejte v solarij al pa si dajte gor kakšno samoporjavitveno kremco, pa bodo zobje videti bolj beli
Uživajte poletje
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Vagica napisal/-a: pejte v solarij al pa si dajte gor kakšno samoporjavitveno kremco, pa bodo zobje videti bolj beli
samoporjavitveno kremo nej si namažem na zobe bljak
kej si pa to slišala, da pomaga
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani