Atlasprofilax

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jene
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a jene » 05. Mar. 2010 14:43

Tudi jaz sem bila na tej terapiji 14 dni nazaj.
Cena je bila 180 EUR. Trajalo je vse skupaj slabo uro, sam poseg pa kakih 6-8 min. Bolelo me je med samim posegom, potem pa še par dni na dotik tiste točke na vratu.
Menda imam zdaj obe nogi enako dolgi, gotovo pa lahko obrnem vrat, ki ga prej nisem mogla tako močno.
Kakšnih dramatičnih sprememb nisem čutila, me pa od takrat ne boli več glava. Imela sem kar redne migrene.
Moja terapevtka, Karolina J., pravi da lahko do sprememb pride postopoma in da lahko traja dlje časa. Nekateri baje čutijo spremembe ali olajšanja takoj.
V bistvu pa priporočam. Obstaja web stran v slovenščini, naslova pa ta hip ne najdem.
malamiška
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a malamiška » 05. Mar. 2010 15:55

samo 180€ je kar nekaj denarja:)
<a href="http://www.vitamini-centrum.si">vitamini</a>,<a href="http://www.vitamini-centrum.si/vitamini-zdravje-in-delovanje">zdravje</a>
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Mar. 2010 16:09

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 05. Mar. 2010 18:57

Jz imam tudi izkušnje z uravnavanjem atlasa. Bila sem približno en mesec nazaj. Baje, da pomaga za cel kup stvari. Za mojo bolezen traja pa tudi do pou leta, da se začnejo poznat rezultati. Meni vsekakor ni žal, da sm si ga uravnala, ampak morem priznat da sm mislila da bo manj bolelo. Sm ga pa mela jz baje kr precej iz mesta.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 06. Mar. 2010 12:15

zadnjič je bla reklama za tole tudi v Jani, samo v tej reviji majo stalno neke članke o čudežnih zdravilcih ipd. če bi mela res kakšne probleme bi mogoče šla, samo ne vem, men zveni prevč lepo da bi blo res
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
00ally00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 00ally00 » 08. Mar. 2010 8:25

Uf, jst si pa tega ne bi upala delat, vseen je verjetno najbolj občutljiv del telesa. Prva asociacija mi je kak prizor v filmu, ko človeka na hitr ubijejo k mu vrat zarotirajo.
sportika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sportika » 16. Avg. 2010 18:43

Tudi sama sem že bila na posegu pri gospodu Kuharju v Hočah pri Mariboru. Moja izkušnja je vsekakor pozitivna, veliko se ukvarjam s športom zato je po posegu bilo izboljšanje očitno. info o tem pa najdete na www.atlantotec.si

caw

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov