Alternativna medicina

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 11. Nov. 2008 22:24

Moj ate je letos spomladi zelo zbolel poleg tega pa je v enem dnevu oglušel. Zdravnik mu ni nič pomagal, samo mu je predpisal slušni aparat. Za nas doma je bil to šok. Ate pa je še zmeraj iz dneva v dan vidno opešal.

Preko mojega fanta sem se zmenla z zdravilko, če lahko sprejme mojega ateta. Mama je začela voziti ateta k tej zdravilki, ki mu je dala doma narejena zdravila + energijo+ iz Avstrije zdravila. Zdravilka je rekla, da je bil dehidriran, ima oslabljeno srce,... Res je, da je trajalo 4 mesece, da je prišel k sebi, ampak je zadaj vse v redu. Zdravnik mu je šel v celem zdravljenju le toliko na roko, da mu je napisal bolniško (po posredovanju mame pri zdravniku, da kaj je naredil za njegovo zdravje) na koncu je porabil še svoj dopust da je bil lahko doma.

Po tem primeru sem ZA alternativno medicino, saj nevem kako se bi končalo, če nebi kritični trenutek šli k zdravilki.

Ure nam je računala nekoliko manj kot ostalim, saj je rekla da bolanemu človeku mora pomagati, čeprav nima ta denarja.

SVAKA JI ČAST.
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a passiflora » 12. Nov. 2008 0:02

kr.ena napisal/-a:

... In poznam tipa, ki je zavrnil uradno medicino, se "zdravil" s postom in v nekaj tednih umrl. ... [/quote]

hm hm, malo prepozno se je spomnil na to možnost. Holistika ponavadi ne more spet ravnotežja vzpostavit, ko si že pri koncu. Takrat lahko samo olajša bolečine ali ublaži simptome.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 19. Nov. 2008 17:32

imam težave in začela sem hodit na akupunkturo. Imela jo bom še vsaj štirikrat, torej vse skupaj pet obiskov. Bom po tem poročala kako in kaj.

Za prvič je bilo kar vredu, ni preveč bolelo, skoraj nič. Sem pozitivno naravnana do te metode in jo sprejemam z odprtimi rokami, kajti če ne poskusim nikoli ne bom zagotovo vedela, ali je res kaj na tem in koliko mi bo pomagalo.

Do takrat pa lp
Always look on the bright side of your life.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov