Alergija na sonce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
lolitaa napisal/-a:^^Probaj it v solarij, ker baje pomaga proti alergiji, vsaj meni se je dokaj zmanjšala oz. zadnja leta jo sploh nimam več.Une tablete Braunemon sem pa tudi js pila in so mi kr pomagale.
Moji mami je tudi solarij pomagal...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
ulsika - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2004
Mene pa zanima katere tablete proti alergiji se dajo kupit v lekarni?
Sicer imam vsako poletje alergijo na sonce in sem bla letos pri zdravnici pa mi je rekla, da mi žal recepta ne more napisat, ker v tistem trenutku nisem imela izpuščajev. Pred tem sem že imela alergijo in bila zaradi tega v bolnici 3 dni. Tam sem dobila recept za Claritin. Ampak, ker sem jih že porabla bo treba kaksno drugo metodo najt! Hvala za odgovore!
Sicer imam vsako poletje alergijo na sonce in sem bla letos pri zdravnici pa mi je rekla, da mi žal recepta ne more napisat, ker v tistem trenutku nisem imela izpuščajev. Pred tem sem že imela alergijo in bila zaradi tega v bolnici 3 dni. Tam sem dobila recept za Claritin. Ampak, ker sem jih že porabla bo treba kaksno drugo metodo najt! Hvala za odgovore!
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jz sm mela dolgo časa alergijo na sonce, lansko leto sem jo pa popolnoma odpravila.
1 mesec pred počitnicami v Grčiji sem začela z jemanjem kalcija in vitamina B
Vsak dan sem vzela eno šumečo tableto kalcija in vsak dan 2 tableti vitamina B in je popolnoma izginil problem
Na morju sem potem samo še vitamin B jemala po eno tableto na dan, ker se mi ni dal več ampak se alergija ni pojavila.
Tko da svetujem vsem, da probate.
1 mesec pred počitnicami v Grčiji sem začela z jemanjem kalcija in vitamina B
Vsak dan sem vzela eno šumečo tableto kalcija in vsak dan 2 tableti vitamina B in je popolnoma izginil problem
Na morju sem potem samo še vitamin B jemala po eno tableto na dan, ker se mi ni dal več ampak se alergija ni pojavila.
Tko da svetujem vsem, da probate.
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
Help!
Odkar sm mal večkrat na sončku (zadnje dni) me dekolte srbi, pojavljajo se kukr takšni mozolčki k so ubistvu izpuščaji, kožo na vratu mam rdečo...
Prvič je letos da mam alergijo...
A naj grem k zdravnic al grem v lekarno? Pa po kaj naj sploh grem (tablete/kremo?)?
Odkar sm mal večkrat na sončku (zadnje dni) me dekolte srbi, pojavljajo se kukr takšni mozolčki k so ubistvu izpuščaji, kožo na vratu mam rdečo...
Prvič je letos da mam alergijo...
A naj grem k zdravnic al grem v lekarno? Pa po kaj naj sploh grem (tablete/kremo?)?
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
meni se pikice pojavijo samo po rokah. no pa po obrazu se mi ful taksni rdeci podocnjaki nardijo, oz. ne znam opisat
zdravnica mi je enkrat predpisala neke tablete, vednar sem mela občutek kot da ne pomagajo čist nič in sem jih nehala jemat. je pa potem k mam že mal barve bolje. alergija se mi pojavi sam na začetku.
zdravnica mi je enkrat predpisala neke tablete, vednar sem mela občutek kot da ne pomagajo čist nič in sem jih nehala jemat. je pa potem k mam že mal barve bolje. alergija se mi pojavi sam na začetku.
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
js pa ponavadi dobim take mehurčke mini mini na zgornjem delu trebuha ampak ful je smešn tko na vsake dve leti ponavadi dobim na začetku poletja potem je pa dobr. sm pa lani dvakrat fasala eno alergijo k me je kkšno uro za znoret use srbel ceu telo...skor se mi je zmešal...in summ da je biu sonce kriu
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Meni se je pojavla ta alergija ene 4 leta nazaj.. vsako leto sm mela neke huge rdeče izpuščaje, rdeče pikice podobni mozoljem in me je vse srbelo.. niti spat nism upala
Lani sm rabla ful visoko zaščito (30) in je blo vse uredu, letos pa ne deluje več k mam spet rdeče izpuščaje po celi nogi (3 dni sm bla po 6 ur na soncu, lih tko visoka zaščita) in srbiiiiiiiiiiiii
Lani sm rabla ful visoko zaščito (30) in je blo vse uredu, letos pa ne deluje več k mam spet rdeče izpuščaje po celi nogi (3 dni sm bla po 6 ur na soncu, lih tko visoka zaščita) in srbiiiiiiiiiiiii
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Sonce je vedno močnejše in letos sem se odločila, da se ne bom namenoma izpostavljala soncu, ker to le škodi koži. Res je, da je porjavitev lepa, ampak zdelana koža v kasnejših letih pa prav nič. Ne splača si zaradi tistih 3 mesecev, ko smo malo bolj razgaljeni, uničiti kože.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Jah men pomaga obisk solarija-koj ene trikrat, pol jemljem kalcij, lansko leto sm probala pa še s sončno kremo od Vichy (faktor 50)-in ful pomaga.
Glede te kreme-drgač sm ful bela, sm mela pa lansk let ful lepo rjavo polt, tko da se splača dat mal več dnarja, pa k je sonce zmeri bl močnejš
Glede te kreme-drgač sm ful bela, sm mela pa lansk let ful lepo rjavo polt, tko da se splača dat mal več dnarja, pa k je sonce zmeri bl močnejš
Za dežjem vedno posije sonce!!
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
"pa k je sonce zmeri bl močnejš"
Pa ker smo mi vedno bolj zastrupljeni in se pacamo od znotraj in zunaj.
Dekleta, kvalitetna hrana, pozitivno razpoloženje, sproščenost, ne pretirana raba kozmetičnih sredstev, pa ta naj bodo kvalitetna.
Instant tabletke s področja "zdrave prehrane":
- zeleni čaj
- korenje, marelice
- zelenolistnata zelenjava
Preizkusi na sebi.
Pa ker smo mi vedno bolj zastrupljeni in se pacamo od znotraj in zunaj.
Dekleta, kvalitetna hrana, pozitivno razpoloženje, sproščenost, ne pretirana raba kozmetičnih sredstev, pa ta naj bodo kvalitetna.
Instant tabletke s področja "zdrave prehrane":
- zeleni čaj
- korenje, marelice
- zelenolistnata zelenjava
Preizkusi na sebi.
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
Tudi jaz mam alergijo, samo meni se ne pojavijo nobeni mehurčki ampak samo rdeči fleki, ki full srbijo. Mam pa eno kremo od eucerina ki full pomaga. Pa jaz mam to samo na začetku. Kasneje ko dobim malo barve je ok.
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov