Alergija na živalsko dlako
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
red_rose napisal/-a:
ja al pa recimo da mas ze od prej svojga psa, ki te spremlja ze venem, 5 let...to bi bla kr huda pol! js se od psa 100% ne bi locla!
Jst te popolnoma razumem, čeprav sem ravno na nasprotni strani. Ni šanse, da bi živela s človekom, ki bi imel v stanovanju psa. Smrdijo mi, slinijo se,... res so mi antipatični. In 100% ga ne bi imela v spalnici Saj ponavadi se mačji lastniki in ljubitelji psov kar elegantno izognemo en drugega. Očitno se vohamo
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jullia_ napisal/-a:red_rose napisal/-a:
ja al pa recimo da mas ze od prej svojga psa, ki te spremlja ze venem, 5 let...to bi bla kr huda pol! js se od psa 100% ne bi locla!
Jst te popolnoma razumem, čeprav sem ravno na nasprotni strani. Ni šanse, da bi živela s človekom, ki bi imel v stanovanju psa. Smrdijo mi, slinijo se,... res so mi antipatični. In 100% ga ne bi imela v spalnici Saj ponavadi se mačji lastniki in ljubitelji psov kar elegantno izognemo en drugega. Očitno se vohamo
ja sej, vsakemu svoje se dobro da se z mojim fantom strinjava ujameva pri tem in imama skupi psa ki zivi z nama v stanovanju zdej pa ta pes ane, dokler bova skup je od obeh in si skrb in stroske za njega deliva, ce greva slucajno narazen, pes ostane z mano...in je samo moj, samo se mene bo mel...nimam ga kam za podtaknit, moja druzina noce psa. in na primer da spoznam fanta, ki je alergicen na pse, moj pes bo pa lahko docakal tut staros 14 let...js s takim fantom preprosto ne bom mogla bit in pika ker se pes od danes naprej ocitno seli z mano kamorkoli bom sla ^^
tk da to je lahk resen problem hehe sam js bi dejansko u tem primeru izbrala psa.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov