1. ginekološki pregled
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kr mirno
Velika verjetnost je, da ne bo nic. Ce pa slucajno, slucajno najdejo kaksno tvorbico, se to dandanes zelo hitro resi. Mama in prijateljica sta sli obe skozi to, pa je blo odpravljeno kot bi mignil.

-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ja, neke ciste, ampak kot pravim, pri nobeni nic hujsega.
- soncnodekle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2016
čau.
mam eno vprašanje. zanima me glede pap testa, pred kratkim sem dobila povabilo od zore, da pridem na pregled. zanima me če mi lahko opravi test, če nisem še imela spolnih odnosov. Uporabljam pa tampone in tudi oralni seks sem že imela. Rada bi opravila test, da bi bila brez skrbi.
hvala 
mam eno vprašanje. zanima me glede pap testa, pred kratkim sem dobila povabilo od zore, da pridem na pregled. zanima me če mi lahko opravi test, če nisem še imela spolnih odnosov. Uporabljam pa tampone in tudi oralni seks sem že imela. Rada bi opravila test, da bi bila brez skrbi.
hvala 
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ammm saj veš da informacija, da si oralni seks že imela, tukaj ni pretirano pomembna.
Tako da pojdi lepo do ginekologinje, ker tako ali tako je čas za pregled in ti bo ona vse lepo razložila. Zgornjo informacijo pa raje zadrži zase.

Tako da pojdi lepo do ginekologinje, ker tako ali tako je čas za pregled in ti bo ona vse lepo razložila. Zgornjo informacijo pa raje zadrži zase.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov