Plišaste igračke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
tu pa tam je pa kjut!za roze je sicer skoda dnara ker tak crknejo, pliskoti pa pac ostanejo pozableni nekje na polici al pa v kakem kotu!za oboje je skoda dnara...sem bol vesela kake majcke al pa tangic
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
če izbere pravega medota je uredu....zadne cajte so mi vse manj vsec uni metoyou medvedki (k so baje čist popularni)...men so recmo vsec medoti/poustri/zabe....iz moje sobe(trgovina n stari lj.)
drgac pa....vazn je namen
drgac pa....vazn je namen
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
fiona napisal/-a:dejstvo je da se gor prah nabira in to me moti... najlepsega sem si itak sama kupila..onega zmajcka iz gardalanda...sicer pa jih glih ne obozujem...imam enega malega roza pujska v avtu na armaturki za sreco....totega mam res rada...
ma sam v pralni stroj rukneš pa opereš, ko se preveč prahu nabere
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
bejbika napisal/-a:fiona moja kolegica vzame sesalc in ma vsak tedn čiščenje medvedkou........
jst jih mam pa rada..........kdorkol mi jih prnese...........ker so iz srca....
da bomvsak tedn se medvedke sesala? kaj pa cemu nos posesam? ali pa oke? lahko kaj stran odpade, ne? hihi...
okdrito se mi jih res ne ljubi negovat... mah...saj so mi lepi, da bi jih pa imela...hm, ne najbolj. Vedno vidim kakega ko recem iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kam jih pa naj potem zlagam...eni imajo cele police teh pliskotov....
jaz nisem za tole....
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
No jst sm do zdej od tipov dobila sam 1x medvedka, pa še to od exa..zdejšnji je bl naklonjen podarjanju rožic, tko da mam že mali suhi šopek :bussi: Sm pa jst mojmu rekla da mi bom enga medota kupla da se bo lohk stisku k njemu k mene ne bo zravn
Se pa tut men zdi da pretiravanje s temi plišastimi živalcami ne pelje nikamor ...čeprov sem pa tja kaka stvar vseeno ne škodi
Se pa tut men zdi da pretiravanje s temi plišastimi živalcami ne pelje nikamor ...čeprov sem pa tja kaka stvar vseeno ne škodi
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Heh, jaz pa vse šparam, ko jih dobim. Drugače pa tudi nisem nevem kako za to, vendar nobenega ne zavržem. Enega imam že od rojstva in je že marsikaj hudega preživel (Utrgane uhice, glava, rep,...) Sem ga pač mel najraje, ko sem bil mali... Imam ga še zdaj na polici in ga ne dam
-
Čebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2004
Meni pa je slo edino na zivce, ko mi je bivsi za rojstni dan kupu ogromnega slona, sam itak sva pol cez 2 tedna koncala. Tko da to mi je blo res full bad! Ampak to je ze davno.
Drugac pa mi je plis vsec, sam ne da mi tip nosi vsak mesec novga mevetka!
Drugac pa mi je plis vsec, sam ne da mi tip nosi vsak mesec novga mevetka!
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz jih imam rada ampak jih imam že preveč in jih nimam kam dat od njih se pa težko ločim, tako da ne maram VEČ da mi jih nosijo, nobenih nekoristnih stvari več, ker pol cele dneve sam prah brišm. Če me hočejo ljudje res razveseliti z darilom je bolje da se prej z mano posvetujejo in jim povem kaj rabim.
pa pa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov