Vaš oče & vi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
Mame in hčerke rade nakupujejo skupaj, se družijo več kot pa hčerke z očeti! Kaj pa vi počnete z očeti?mu pomagate v delavnici,skupaj kosita travo ali kako izkoristita čas z očetom?
Moja najbolj pogosta tema in dejavnost povezana z očetom je vse povezano z računalniki in tehnologijo!Tk da mi oče popravlja računalnike,da nove programe,divx filme,pomaga če kaj ne znam...
Drgač je pa tut oče moj finančni pomočnik...on mi plačuje bivanje v lj...
On me tudi večkrat opomni da naj malo telovadim,ker sem lenoba za šport..drgač pa je pr nas fotr (oče) tisti ki obiskuje trgovine (razen za živila je mami),kupuje stvari ki jih v bisvu ne potrebujemo (kot npr. pekač za peko kruha, TV-za kuhinjo(ga ne potrebujemo) in veliko preveč tehničnih stvari,ki se ne uporabljajo pogosto...je pač zapravljivec...kar mami ni...
Moja najbolj pogosta tema in dejavnost povezana z očetom je vse povezano z računalniki in tehnologijo!Tk da mi oče popravlja računalnike,da nove programe,divx filme,pomaga če kaj ne znam...
Drgač je pa tut oče moj finančni pomočnik...on mi plačuje bivanje v lj...
On me tudi večkrat opomni da naj malo telovadim,ker sem lenoba za šport..drgač pa je pr nas fotr (oče) tisti ki obiskuje trgovine (razen za živila je mami),kupuje stvari ki jih v bisvu ne potrebujemo (kot npr. pekač za peko kruha, TV-za kuhinjo(ga ne potrebujemo) in veliko preveč tehničnih stvari,ki se ne uporabljajo pogosto...je pač zapravljivec...kar mami ni...
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Hm moj foter se pa nič ne spozna na računalnike, zato pa se jaz toliko bolj, celo na Rač fax hodim... Zdajle sem glih mami en računalnik zrihtal, da ne bo več rabla na mojem tipkat seminarskih...
Foter se bolj spozna na strojništvo in vinogradništvo . Pa trgovin sploh nima rad. Ponavadi kakšna živila nakupuje mama. Drugače pa jaz tudi rad hodim po trgovinah (Tudi v avstrijo...) ponavadi čas prehitro mine.
Foter se bolj spozna na strojništvo in vinogradništvo . Pa trgovin sploh nima rad. Ponavadi kakšna živila nakupuje mama. Drugače pa jaz tudi rad hodim po trgovinah (Tudi v avstrijo...) ponavadi čas prehitro mine.
- iztok
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja je pač tako, da je očetova vloga včasih pritisnjena bolj na stran, pa vendar, dokler sem bil še pri svojih, me je naučil kakšno stvar popravit, mi je kaj tehničnega popravil, včasih morda pomgal pri domačih nalogah. Je pa tako, da še vedno tudi ko se mi sedaj kaj pokvari, je on prvi ki posluša moje prošnje, kako da gre vse narobe, in nato skupaj popraviva. Nisva pa nikoli imela nekih takšnih resnih pogovorov, to pa res ne.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Ninica napisal/-a: Moja najbolj pogosta tema in dejavnost povezana z očetom je vse povezano z računalniki in tehnologijo!Tk da mi oče popravlja računalnike,da nove programe,divx filme,pomaga če kaj ne znam...Drgač je pa tut oče moj finančni pomočnik...
Enako Drugač se pa on ukvarja z mojim šolanjem oz. mi je vedno pomagal pri učenju, se zanimal kako mi gre, mi pomagal pri razmišljanju za naprej...pač vse kar se tiče moje izobrazvbe.
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Men je tut oci vedno pomagal pri ucenju! Sploh pri matematiki in pri tehnicnem risanju! Pa velik se z njim pogovarjam o avtih in motorjih! Z mamo pa tko k vecina hodm v trgovine pa k frizerju pa tko!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Žalostno a vendar resnično je to, da se midva z očetom pogovarjama le toliko, kolikor je nujno potrebno. Najini 'pogovori' so največkrat samo pozdrav, kako si in nič več. Nekako nikoli nisma preveč klapala, sva si preveč podobna in sva hitro skupaj - besedno. ŽAL!
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
jaz pa sploh ne vem kako je ce se fotr ukvarja s teboj. Moj se z menoj ni nic, zdaj se tozarimo na sodiscu, gnili je do skrajnosti. Sramota za fotre itak. Sem imela ful pokvarjeno predstavo o moskih, pa mislim da ravno zaradi njega...hvala bogu imam moske kolege, pa sem malo popravila sliko. Meni je naredil vec skode kot cesa drugega.
Blagor vsem tistim, ki imaste ocete in veste kako je to. Res, sploh ce starsa nista locena....to je uau. Na zalost...
Blagor vsem tistim, ki imaste ocete in veste kako je to. Res, sploh ce starsa nista locena....to je uau. Na zalost...
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Jaz pa se vedno obrnem na očija, če me karkoli zanima, pa ni važno za katero stvar se gre.
Lahko se pogovarjava o šoli - na splošno, o financah - delniški skladi itd, o knjigah, politiki, o psih, o bratu - ker mi živce ven vleče, ...
Če rabim katerokoli knjigo, za šolo ali prosti čes, mi jo bo priskrbel, če je le v njegovi moči..dela namreč kot vodja v vezavi (tisk).
Lahko bi šla k njemu tudi če bi mi bilo hudo, vendar za to raje "uporabim" mami, ne vem, verjetno zato, ker je ženska in ne skriva solz, oči bi jih pa verjetno prav "pogumno" pogoltnil dol.
Skratka, kadarkoli in za karkoli, vedno se lahko zanesem na mojega očija prov najrajš ga mam!
Kar se tiče nakupovanja, ne vem prav dobro, ker ne živimo več skupaj, mislim pa, da ni ravno navdušen nakupovalec cunjic
Lahko se pogovarjava o šoli - na splošno, o financah - delniški skladi itd, o knjigah, politiki, o psih, o bratu - ker mi živce ven vleče, ...
Če rabim katerokoli knjigo, za šolo ali prosti čes, mi jo bo priskrbel, če je le v njegovi moči..dela namreč kot vodja v vezavi (tisk).
Lahko bi šla k njemu tudi če bi mi bilo hudo, vendar za to raje "uporabim" mami, ne vem, verjetno zato, ker je ženska in ne skriva solz, oči bi jih pa verjetno prav "pogumno" pogoltnil dol.
Skratka, kadarkoli in za karkoli, vedno se lahko zanesem na mojega očija prov najrajš ga mam!
Kar se tiče nakupovanja, ne vem prav dobro, ker ne živimo več skupaj, mislim pa, da ni ravno navdušen nakupovalec cunjic
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov