Celo noč ga ni, ne da bi ti kaj sporočil
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm... Jaz mislim, da če bi nameraval varat, bi te že prej poklical in ti rekel, da gre s kolegi na pijačo.
Zarad tega, da ti ne bi pol preveč sprašvala... Edin če je res neumen...
Tok da mislim, da kakšne druge stvari počne... Mogoče res sam zabluzi, ampak je pa mal čudno, da ti ne bi dvigal telefona. Razen če si mogoče preveč posesivna in točno ve, da ga boš domov napodila.
Drugač pa ne vem... Mogoče je pa sam tak jerk, da sploh ne pomisli nate in nekam založi telefon.
Tukaj je možnih ene milijon razlag. Mi lahko sam ugibamo, k ga ne poznamo tok dobro kot ti.

Tok da mislim, da kakšne druge stvari počne... Mogoče res sam zabluzi, ampak je pa mal čudno, da ti ne bi dvigal telefona. Razen če si mogoče preveč posesivna in točno ve, da ga boš domov napodila.

Drugač pa ne vem... Mogoče je pa sam tak jerk, da sploh ne pomisli nate in nekam založi telefon.

Tukaj je možnih ene milijon razlag. Mi lahko sam ugibamo, k ga ne poznamo tok dobro kot ti.

-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
pojma nimam kaj ti svetovat vem le to da je na preizkusnji zaupanje.. in se strinjam, ce bi varal bi poklical da je s kolegi na pijaci razn ce je bol slabe pameti. ne vem kaksna si ti in ne vem kaksen je on.. dajta se pogovorit, pa bos vedla pri cem si!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Jaz sem mu vcasih po 3 sms poslala pa ni nic odgovoril, valda da sem pomislila da me vara...ampak pol sem mu rekla da me pač skrbi da naj mi magari napise da je vse ok samo..pa sma mela dolg pogovor in pol je blo bolse...na koncu je ze sam napisal sem tu pa tu vse je ok
Tak da..kr pojamraj

Tak da..kr pojamraj

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
a to je blo uceri?
poklic ga dam al pa v sluzbo, sej zdele je najbrz ze vstal. al se to dogaja redno? ne vem, lahk da ma v glavi "mene pa bejba ze ne bo kontrolirala" pa ti iz principa noce govort kje je&kaj dela.
najbols da se pogovorita pa mu povej da te skrbi pa da nej ti poslje sms da bo se zuni al pa karkol.
poklic ga dam al pa v sluzbo, sej zdele je najbrz ze vstal. al se to dogaja redno? ne vem, lahk da ma v glavi "mene pa bejba ze ne bo kontrolirala" pa ti iz principa noce govort kje je&kaj dela.
najbols da se pogovorita pa mu povej da te skrbi pa da nej ti poslje sms da bo se zuni al pa karkol.
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Včasih se zgodi, da človek preglobko pogleda v kozarec in ga zanese ... zjutraj pa ge ves poklapan domov z dvemi mački (moralnim in navadnim).
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Ko je moj v prvič tko naredil, da ga celo noč ni blo, je blo mene strah, da se mu na poti ni kaj nardil (takrat še nisva mela mobitelov), a on se je s kolegi veseljačil pa mene nič obvestil ... no ja se pa kljub pogovoru ni dosti spremenil, še vedno reče "bom zdele hitr doma", pa ga ni še več kot dve uri, pa spet vem, da ne morjo on in "kolegi" brez pira in kartanja zdržat ... pa zdej ko ma mobitel, se itak ne javlja ... ko se pa jaz ne javim, je pa vse narobe "kje si pa bla", "kdaj pa prideš" ... men se pa fajn zdi, ko vidm, da se mu zamal zdi, kakor hočeš "zakaj pa maš pol mobitel, če se ne javiš" .. hallo!! ...

-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
jah a veš, moški pol tkole v družbi, če bi ga vidl, da kliče domov al pa kakorkoli, izpade kot "copata" (pa ne posplošujem zdej jest vseh, ampak recmo od mojga "družba" tko to sprejema in večina teh moških, s kterimi se druži, nima obveznosti) in kakor hočeš "ja zdej ga pa ona kliče, more pa domov letet", pol se rajš ne javi al pa mobitel kar v avtu pusti pa se mu frčka, če jaz vem kje je in kdaj pride al pa ne ... če pa mene ni, je pa problem, kakor sem že prej rekla ... on bi mel mene za "hauskiperco", a on ga bo biksal naokol .. ja hallo ... in zdej se včas nalašč še jaz ne javim, pa naj mal študira .... 

- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
in v cem je problem? moj tut gre ven brez da bi jaz wedla,pa mi pač powe nasledn dan da je biu veni pa tk se widi ko je celi tigrast
ne wem ce se odloci da gre 10 wen na pijaco sam za pol urce se mi zdi breveze da me klice za vsak kokrak kaj nardi, pa ce se pol pijaca zavlece do popivaja ..ne wem no ...jaz mojemu tak zaupam da se mi to ne zdi nic takega?
moja prjatlca ma fuzbalera. celi vikend je v austriji pa kao spila. pa se nic kaj ne cujeta pa tut ne dela ona nikol cirkusa.
vzem si ga na izi

moja prjatlca ma fuzbalera. celi vikend je v austriji pa kao spila. pa se nic kaj ne cujeta pa tut ne dela ona nikol cirkusa.
vzem si ga na izi

-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
*teyci* napisal/-a:kaj naredite ko tipa ni po celo noč domu, ne da bi ti povedal kje je?
kaj ste naredile?
Niti mi ni bilo treba povedati,ker sem tak vedno vedla da je s kolegi in pijejo.. Ponavadi niti sproti ne pove kam gre,ker nikoli ne vem. Mi pa vedno naslednji dan pove,tak da ni panike.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men se kej tacga še ni zgodl, vedno me pokliče kje je in kdaj pride, če zamuja alpakej tut pokliče, da je to pa to se zgodl al pa da je na pijači pa kasnej pride. Tko sm ga od začetka navadla in zdej je lepo vzgojen
To da se ti celo noč ne javi je predvsem zelo neodgovorno do osebe, ki jo imaš rad...mene bi pobral od skrbi, da se mu ni kej naredl in drug dan bi jih res ornk slišu.
Res nevem, kje je problem poslat sms al pa poklicat za minutko...sej tut če si na poti, da zabluziš s kolegi lahk v začetni fazi pokličeš dam in rečeš "lubica prprav postlo da bom lahk not padu, pa še litr vode pa aspirine" pa bo velik bolš kot da celo noč ni ne duha ne sluha o njem, zjutri se ti pa tja v postlo ves skozlan prmaje s tistim trapastim frisom ki govori "kaj pa je narobe?"...

To da se ti celo noč ne javi je predvsem zelo neodgovorno do osebe, ki jo imaš rad...mene bi pobral od skrbi, da se mu ni kej naredl in drug dan bi jih res ornk slišu.
Res nevem, kje je problem poslat sms al pa poklicat za minutko...sej tut če si na poti, da zabluziš s kolegi lahk v začetni fazi pokličeš dam in rečeš "lubica prprav postlo da bom lahk not padu, pa še litr vode pa aspirine" pa bo velik bolš kot da celo noč ni ne duha ne sluha o njem, zjutri se ti pa tja v postlo ves skozlan prmaje s tistim trapastim frisom ki govori "kaj pa je narobe?"...

Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Ja je odvisno od človeka ne...mene tud skrbi in bi znorela, da bi mi kaj takega delala, k si kr ene črne scenarije po glavi pletem...taka sem.
Tko da mislem da tip če ve, da je njegova takšna da jo skrbi, da je prov da pokliče...
če ste pa jebiveter..pol pa naj dela kr če...
Tko da mislem da tip če ve, da je njegova takšna da jo skrbi, da je prov da pokliče...
če ste pa jebiveter..pol pa naj dela kr če...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov