Kako ga osvojiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*orange cat* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
jst se iskreno opravičujem če je ta tema bla že ampak je ne najdem.... no uglavnm... ušeč mi je en sošolc (tko... ful ) pa on je tut vame (100%)... ubistvu usi pravjo d me bo u kratkem uprašov AMPAK JST ZDJ NE VEM TOČN KAJ BI... ne vem kuko bi se obnesla zveza najbl me pa skrbi, da če bi bla skp, pa d bi šla kmal narazn, d bi se me poj izogibov pa d se nebi pogovarjov z mano pa tko... (k to bi blo pa mučno še 4 leta prenašat!!!) no uglavnm.... kaj bi ve nardile in a je kkšna že imela kj podobnga???
-
*orange cat* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2005
nee, sediva pa ne skupi... pa ja, pru letnik (pač, tut to se zgodi)
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
sj ni nc hudga ce si pru letnik... rekla sem zato ker si omenila se tista 4 leta
prjatlca je z fantom zacela v prvem letniku, sta paralelka... skupi sta pa ze 4 let zdj...
par jih je slo pa narazen, pa se cist razumejo in ni problemov...
prjatlca je z fantom zacela v prvem letniku, sta paralelka... skupi sta pa ze 4 let zdj...
par jih je slo pa narazen, pa se cist razumejo in ni problemov...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
uffff....js sm se zmeri izogibala zvez z nekom z moje šole kaj šele s sošolcem...enostauno preveč weird bi blo, če bi končala...po 2 mescih al pa po 2 letih... Loh pa se obnese...you never know try...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
probat ni greh pravijo. Če bosta pa ugotovila, da nista za skupi pa lahko zvezo tud čist prijateljsko končata.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
oprosit, sam joj a še zmer resno kdo koga vpraša, če bi biu z njim ... joj ::rofl: HAHAHA
ok, to sm mogla rečt ...
ja, mela sm svojga ... recmo mi Jurij ... ja in ta jurij me je nenormalno privlaču in jst nega ... pa sva bla skp pa nisva bla ... nakonc je biu on prizadet, ker se ni znal odločt ... jst sm dobila fanta, on mi je pol še 2let joku okol ... pa me klicaru ... še zdej, po 4letih, ne more prebolt ... bilo prošlo ... tko da probi, ne glede na vse ... kar se bo zgodl, se bo ... to nej te ne zanima ... važn, da se mata zdej fajn
pa veliko sreče
ok, to sm mogla rečt ...
ja, mela sm svojga ... recmo mi Jurij ... ja in ta jurij me je nenormalno privlaču in jst nega ... pa sva bla skp pa nisva bla ... nakonc je biu on prizadet, ker se ni znal odločt ... jst sm dobila fanta, on mi je pol še 2let joku okol ... pa me klicaru ... še zdej, po 4letih, ne more prebolt ... bilo prošlo ... tko da probi, ne glede na vse ... kar se bo zgodl, se bo ... to nej te ne zanima ... važn, da se mata zdej fajn
pa veliko sreče
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
mi smo mel v srednji šoli 4 pare v razredu, pa ni noben več skupaj, pa se čist noramlno razumejo! drugač sem bla pa kar sem na faksu z dvema različnima sošolcema, pa se nikol prej nism nič takega spraševala, ker če že na začetku dvomiš, ti to velik pove!
treba je tvegat....
treba je tvegat....
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men je to bullshit po pravici - vsaj iz osebnih izkušenj ti to povem
Lahko da se bo obneslo, poznam ljudi, ki furajo to že 3 leti in jim super laufa... Probi, kaj se bo razvilo pa itak mi tuki nimamo nobene veze - to je odvisno sam od vaju.
Lahko da se bo obneslo, poznam ljudi, ki furajo to že 3 leti in jim super laufa... Probi, kaj se bo razvilo pa itak mi tuki nimamo nobene veze - to je odvisno sam od vaju.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov