Riganje, prdenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- francija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
- Kraj: Obala
Zanima me, če fantje pred vami rigajo, prdijo in delajo podobne "nemarne" stvari?
Kako to vpliva na vas? Se vam gnusi, se vam resnično gravža ali je to nekaj samoumevnega ... Se mu morda pridružite in rigata skupaj?
Zanimajo me odzivi punc, na taka fantovska obnašanja
Kako to vpliva na vas? Se vam gnusi, se vam resnično gravža ali je to nekaj samoumevnega ... Se mu morda pridružite in rigata skupaj?
Zanimajo me odzivi punc, na taka fantovska obnašanja
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Jaz se takrat resno kontroliram, tak da ne počnem tega...
Samo mam enega kolega, ko to dela pred punco, prdi pa riha ful...Pa je reko, da sta že tak dolgo skup, da je isto ko da je sam. Ker ve, da nebo nič rekla... Dajte malo komande takim.
Samo mam enega kolega, ko to dela pred punco, prdi pa riha ful...Pa je reko, da sta že tak dolgo skup, da je isto ko da je sam. Ker ve, da nebo nič rekla... Dajte malo komande takim.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Ne bom rekla da me ne moti,ni ravno kupturno, ampak so to stvari ki se mi zdijo samoumevne,če te pač zvije za prdet,kaj boš zdej nazaj tiščal? Raje vidim da prdi,kot pa da ga zvija ali pa da mu je slabo
V javnosti pa je druga zgodba,takrat se je pa treba zadržat, ker se ne spodobi,pa tudi ne veš kakšen je odziv javnosti oz. okolice na to početje.
Če mu paše pa naj
V javnosti pa je druga zgodba,takrat se je pa treba zadržat, ker se ne spodobi,pa tudi ne veš kakšen je odziv javnosti oz. okolice na to početje.
Če mu paše pa naj
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Ja, vem ja... Samo glej, ko smo sami ni problema...Samo finta pa mi je, da še zanalašč malo pritisneš pa se ful glasno sprdneš..To se mi zdi pa fora iz OŠ, tak da nebo noben reko, da se ne da zadržat pika
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
kr.ena napisal/-a:Se zgodi vsakemu. Saj vsi to počnemo, ne? Edino kar nisem nikoli razumela pri fantih je skupinsko izživljanje, kdo bolj naglas prdne ali bolj nagravžno rigne...ampak to po mojih izkušnjah mine, ko fantki zrastejo...nekateri žal nikoli...
ja sam tole je pa res gravž
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Mark napisal/-a:Samo mam enega kolega, ko to dela pred punco, prdi pa riha ful..
sAdie napisal/-a:mam prjatlco, ne kr dve sta...ko to vedno delata tak, da sem ze navajena vsega hudega... prijetno mi lih ni, navdusena pa tui nisem no
Pa s kom se vidva to druzita?? :D
To je meni cisto normalno.. ok, dokler ni zanalasc, je kul.. moj pa itak ni nemaren..
Je pa res, da ni dobro da zadrzujes prdece, ker vem en primer, ko je deklica zadrzevala, pa je potem mela probleme z izlocanjem.. tako, da so se njej nekak creva zamotala in ni mogla na wc.. nekam je pa to moralo iti.. tak, da je to bruhala.. ah strasno.. tako, da se raje sprostite, kot pa da zadrzujete!
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
eh mene to ne moti ce sma recimo sama z mojim...ce mors pac mors...motlo bi me pa recimo da bi bla v druzbi al pa pac kje med folkom...ampak hvala bogu ma tolko olike in kulture da mu to niti na pamet ne pride...pa pri meni je ze podzavestno recimo da nikol nebom prdela te ko sem med folkom... lol kera tema .. zdaj ko sem post napisala sem se sele zacela smejat..damn
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Ok, to je cist naravno. Pa se un zlajnan izraz neki na to temo sm se spomnla - Najprej zdravje, pol pa kultura.
Ok, obstajajo ena pravila bontona - ne riga se zdej k prasic po lokalih, sam k je pa enkrat nuja, pol pa nc ne pomaga vec, ne?
Ok, obstajajo ena pravila bontona - ne riga se zdej k prasic po lokalih, sam k je pa enkrat nuja, pol pa nc ne pomaga vec, ne?
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
tessa - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
CommandykA napisal/-a:eh mene to ne moti ce sma recimo sama z mojim...ce mors pac mors...motlo bi me pa recimo da bi bla v druzbi al pa pac kje med folkom...ampak hvala bogu ma tolko olike in kulture da mu to niti na pamet ne pride...pa pri meni je ze podzavestno recimo da nikol nebom prdela te ko sem med folkom... lol kera tema .. zdaj ko sem post napisala sem se sele zacela smejat..damn
No, mene tud ne mot, če je to ko sva sama- v družbi pa tega ne dela.
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Mene to čiiist nč ne moti.
Ubistvu mi je čudn, če fant spije velko točeno union in pol na koncu ne rigne? Ne vem zgleda, da sm navajena - vsaj po pivu je treba rignt. To mi je prej okusno kot ogabno. Ja, ja sej vem da sm čudna
- tut v družbi. (to vela za fante, ne za punce)
Uglavnem, mene to ne moti- spljoh. Brez veze komplicirat za take malenkosti.
Ubistvu mi je čudn, če fant spije velko točeno union in pol na koncu ne rigne? Ne vem zgleda, da sm navajena - vsaj po pivu je treba rignt. To mi je prej okusno kot ogabno. Ja, ja sej vem da sm čudna
- tut v družbi. (to vela za fante, ne za punce)
Uglavnem, mene to ne moti- spljoh. Brez veze komplicirat za take malenkosti.
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
Mark napisal/-a:Ja, vem ja... Samo glej, ko smo sami ni problema...Samo finta pa mi je, da še zanalašč malo pritisneš pa se ful glasno sprdneš.
... naslednjic ko se mu bo prdelo, stisni pesti in upaj da se bo fajn usral v hlace ... ... zleht
... ce sem v druzbi potem se zadrzim, drugac pa prosto po ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov