Kaj pa je vaš po poklicu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Je vojak. Obcasno se manj vidima in ni prijetno. Nisva v podobnem poklicu, sva pa oba (on zaradi sluzbe, jaz prostovoljno) zelo aktivna cloveka, tako da se lepo ujemava. To se mi zdi pomembno, ker sem ze imela partnerja, ki je zivel v simbiozi s kavcem, in ni prijetno.
-
roxanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2005
moj fnt je sicr str 23 let-4 leta starejši od mene pa je še na faksu...sam ni na istmu k jst drgač pa tko jst,kt on delava v strežbi v različnih lokalih v lj
*Love is the name, sex is the game, so forget the name and play the game!*
me & u happily ever after***
me & u happily ever after***
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Midva tudi še oba študirava in sicer popolnoma različni smeri. Js na FF, on pa na VSZ.
Zarad faksa se včasih sicer mal manj vidiva, ampak ni to tak problem. Sva prilagodljiva.
Zarad faksa se včasih sicer mal manj vidiva, ampak ni to tak problem. Sva prilagodljiva.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Moj fantič je pa vojak
Jest pa absolventka v fazi iskanja študentskega dela... drugo leto grem pa vrjetno še naprej kej delat... sicer se zaradi vsega tega kdaj manj vidiva, sploh ko je on na terenu, ampak v unih trenutkih sam pomislim na ene k se vidjo sam 1x na mesec (veze na daljavo pa to) in se kuj bol počutm... sej mava še cel življenje pred sabo
Sam se mi pa zdi, da na začetku veze ni nobena služba pa šola ovira, da se nebi vidla... poj s časoma pa kr rata ena "ovira"...
Jest pa absolventka v fazi iskanja študentskega dela... drugo leto grem pa vrjetno še naprej kej delat... sicer se zaradi vsega tega kdaj manj vidiva, sploh ko je on na terenu, ampak v unih trenutkih sam pomislim na ene k se vidjo sam 1x na mesec (veze na daljavo pa to) in se kuj bol počutm... sej mava še cel življenje pred sabo
Sam se mi pa zdi, da na začetku veze ni nobena služba pa šola ovira, da se nebi vidla... poj s časoma pa kr rata ena "ovira"...
- BeA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moj mož je arhitekt, zadni 2 leti se ukvarja pa predvsem z notranjim dizajnom pa morm rečt da je ful pridn no;)
Velik dela, velik zasluži, rad ma svoj job, tk da...ga čist podpiram, čeprav nism v njegovi stroki in tud problemov zarad tega nikol ni blo - sva prilagodljiva.
LP
Velik dela, velik zasluži, rad ma svoj job, tk da...ga čist podpiram, čeprav nism v njegovi stroki in tud problemov zarad tega nikol ni blo - sva prilagodljiva.
LP
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
moj je pa student gradbenistva..zidala boma zidala
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Moj je elektrotehnik, drugače ima pa tiskarno.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mene je pa ribič ujel.
Ne, resno. Moj je drugač isto elektrotehnik, sam ker ful več zasluži s tem trenutno lovi ribice. Pa še ful ma mišice pol na rokah, hehe.
Drugač bom pa jest diplomo mela ''ziher'', ampak se mi ne zdi, da bi bil t okakšen problem. Med drugim se mi tut zdi, da bo še kar nekaj časa trajalo, da bom tok zaslužla kot zasluži on. Pa tut cool mi je, da se med delom malo rekreira in ne sedi cele dneve v pisarni.
Ne, resno. Moj je drugač isto elektrotehnik, sam ker ful več zasluži s tem trenutno lovi ribice. Pa še ful ma mišice pol na rokah, hehe.
Drugač bom pa jest diplomo mela ''ziher'', ampak se mi ne zdi, da bi bil t okakšen problem. Med drugim se mi tut zdi, da bo še kar nekaj časa trajalo, da bom tok zaslužla kot zasluži on. Pa tut cool mi je, da se med delom malo rekreira in ne sedi cele dneve v pisarni.
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Glede na to, da je moj star šele 19 let, je za 1x trener gimnastike, trener tenisa in glasbenik. (ni lih poklic, sam vseen)
Kar se tiče poklica, dela na tem, da bo gradbenik
Samo drugače se znajde na čist vsakem področju ...
Kar se tiče poklica, dela na tem, da bo gradbenik
Samo drugače se znajde na čist vsakem področju ...
Zadnjič spremenil nogica, dne 09. Okt. 2005 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov