Moški in tangice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spelca112
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
pozdravljeni!
spoznala sem enga prijaznega tipa. res je zelo pozoren. piše take pesniške sms-e. fajn se je z njim pogovarjat. včasih pa nosi tangice.
kaj si mislite o tipih v tangicah? A imate rade tipe v tangicah?
a mislite da je gay? jaz ga ne upam vprašat.
nosi take prav rdeče tričetrt hlače. Samo pravi da je mel punco in da is jo išče.
hvala lp
spoznala sem enga prijaznega tipa. res je zelo pozoren. piše take pesniške sms-e. fajn se je z njim pogovarjat. včasih pa nosi tangice.
nosi take prav rdeče tričetrt hlače. Samo pravi da je mel punco in da is jo išče.
hvala lp
-
boogie - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
spelca112 napisal/-a:pozdravljeni!
hvala lp
Lol kaj ima spodnje perilo veze z sexualno usmerjenostjo?
Torej, če ženska nosi navadnje spodnje hlačke je slaba v postelji...
Mislim, da če jih nosi veš vsaj, da ima 1. dobro postavo 2. ima svoj stil.
Torej če ti je ok go for it!!!
PS: Ne sprašuja ga to sicer pa če pomisliš hmmm ali bi ti pisal sms-e če bi bil gay?
BLOND RULEZZZ
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Tip v tangicah? Mene bi motl. Full. Bljak. Sicer pa je to čist tvoja stvar. če je teb tip kul in če te tangice ne motjo... zakaj pa ne. Rdeče tričetrt hlače - široke al oprijete?
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Moški in tangice? Niti ne. Ni pa nujno, da je peder, seveda ne. Moj kolega jih je nosil, veljal je za čudaka med tipi, med puncami pa za velikega loverja, tako, da...Nosil je bele hlače, kar je men bol "pedersko" od rdečih, ampak je znal s komplimenti, da je "padla" vsaka, z mano vred. Evo, pa sem na glas priznala, kar sem dolgo zanikala celo sebi.
pa pa
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
tip v tangicah? hja...mogoc pa pač da veliko na svoj videz al pa je pač na drug spol bol navezan vpraši ga kr direkt..povej da pač ti ne da miru če je bo tak priznal če pa ni..pa se bota temu skup smejala čez par dni
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Bolje ga spoznaj, pač ima svoj stil. Zgubiti nimaš kej.
Če mu tako paše zakaj pa ne.
Po stilu oblačenja ne moreš presoditi človeka. Zdej, če te njegov stil moti, potem ga pusti pri miru.
Če pa te ne in ti je kot oseba uredu, je lahko tipček zate.
Rdeča barva je itak IN.
Jest ful tipov poznam, ki se oblačijo v rdečo.
Pa tudi bele hlače so mi všeč na moških.
Če mu tako paše zakaj pa ne.
Po stilu oblačenja ne moreš presoditi človeka. Zdej, če te njegov stil moti, potem ga pusti pri miru.
Če pa te ne in ti je kot oseba uredu, je lahko tipček zate.
Rdeča barva je itak IN.
Jest ful tipov poznam, ki se oblačijo v rdečo.
Pa tudi bele hlače so mi všeč na moških.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- majaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
moški v tangicah... men je tu FUJJJ!!! vidla sm že dostkrat sam ne poznam pa nobenga k nos tangice... sam pomojem to ne vpliva na njegovo spolno usmirejnost. mislm pa da bo najbolš če ga kar direkt uprašaš.
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ah zakaj bi bil pa gej?
Ne vem no, men tangice na tipu niso ravno všeč ali sexy ali karkoli. Če jih pa niso, je straight in ti je všeč, se boš pa mogla sprijaznit zgleda s tem, al ga pa prepričat, da so boksarce bolš za njegove reprodukcijske organe.
Ne vem no, men tangice na tipu niso ravno všeč ali sexy ali karkoli. Če jih pa niso, je straight in ti je všeč, se boš pa mogla sprijaznit zgleda s tem, al ga pa prepričat, da so boksarce bolš za njegove reprodukcijske organe.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Moj lubi ma rdečo mačko pa prou seka pa se prou pase mu, tko da rdeča nima nc z gayi
kar se pa tangic tiče mam jz tud prjatla k nos tangice pa je fuuuuuuul uredu, pa ni gay, pac usec mu je to nost ... in nima nobenih namenov da bi bil s tipom... nevem od kje ti to da ce nos tangice je gay.....
men sicer tangice na moskemu niso usec, k zgleda kukr da je zivalca zaklenjena u kletki.....
nc bat, ce ti je tipo uredu sam navali
+ pesniki rulajo
kar se pa tangic tiče mam jz tud prjatla k nos tangice pa je fuuuuuuul uredu, pa ni gay, pac usec mu je to nost ... in nima nobenih namenov da bi bil s tipom... nevem od kje ti to da ce nos tangice je gay.....
men sicer tangice na moskemu niso usec, k zgleda kukr da je zivalca zaklenjena u kletki.....
nc bat, ce ti je tipo uredu sam navali
+ pesniki rulajo
-
boogie - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
Aha drage dame torej ChipnDales so tud bedni ane ko imajo vsi tangice na showih. Ne vem zakaj potem tam zenske kricite kot da prvic vidite moskega. Lol kar tolazte se.
Dejstvo je, da ce ima tip dobro postavo mu tangice lahko sedejo veliko bolj kot neki povprecni punci z mlahavo ritjo in nogami!!!
PS: dejstvo pa je da ze vsaka nosi tangice pa, če ima dobro postavo ali 100 kg.
LP!
Dejstvo je, da ce ima tip dobro postavo mu tangice lahko sedejo veliko bolj kot neki povprecni punci z mlahavo ritjo in nogami!!!
PS: dejstvo pa je da ze vsaka nosi tangice pa, če ima dobro postavo ali 100 kg.
LP!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov