Potrebujem eno majhno pomoč in sicer v naslednjih dneh, bom spoznal njene starše in me zanima, kaj bi moral pri nest s seboj, oziroma kaj se ponavadi da staršem, posebej še v prazničnih časih.
Mogoče mami kašen šopek in očetu kakšno vino?
Ali mogoče kakšna druga ideja?
In kot sem že napisala v eni drugi podobni temi...zakaj ne vprašaš punce kaj imata njena starša rada in da ti pomaga pri izbiri darila? Verjetno jih ona bolj pozna kot pa mi na forumu.
Ljudje, ne kakajte z darili....starši ne pričakujejo, da bodo nekaj dobili, želijo si le, da bi bil njihov sin/hči srečna z vami. Pojdite tja, bodite sproščeni, pogovarjajte se in to je to. Za darila bo čas, ko se boste boljše spoznali.
^^ Že osnovni bonton narekuje, da ko prvič prideš na obisk k nekomu, prineseš neko malenkost. Itak je to lahko samo ena rožica za mamo (ali pa šopek rož s travnika), bonboniera (ali domače pecivo) buteljka (ali dedkovo vino) ... s tem se izkaže spoštovanje, vljudnost in prijaznost, stat pa pravzaprav nič ne rabi.
Tud če ga starši niso direkt povabili, ne bo čist nič zgrešil z eno flašo vina in bomboniero/domačimi piškoti. To ti samo + pike prinese, nobeden te pa ne gleda grdo.